Влак Peniscola - Барселона цени от 51,66 лв.

Започва от
51,66 лв.

Peniscola до Барселона с влак

Пътуването от Peniscola до Барселона от влак е 186,9 km и отнема 4 ч 33 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 18:13 ч. и последното на 18:13 ч.. Възможно е да пътувате от Peniscola до Барселона от влак само за 51,66 лв. или за 51,66 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 51,66 лв..

Най-ниската цена51,66 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 33 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена51,66 лв.
Най-висока цена51,66 лв.
Първо заминаване18:13 ч.
Последно заминаване18:13 ч.
Разстояние186,9 km
ЗаминаванеPeniscola
ПристиганеБарселона
ПревозвачиTorre del Oro, AVLO

Влак Билети от Peñíscola до Barcelona

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Peniscola до Барселона

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Peniscola до Барселона. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Peniscola до Барселона?

Средно билетът за влак от Peniscola до Барселона ще ви струва 51,66 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 51,66 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Peniscola до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 51,66 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Peniscola до Барселона.

Колко дълго е пътуването от Peniscola до Барселона с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 33 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 186,9 km от Peniscola до Барселона. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Peniscola до Барселона да отнеме повече от 4 ч 33 мин. Пътуването между Peniscola и Барселона с влак обикновено отнема 4 ч 33 мин, за да се измине разстояние от 186,9 km. Най-краткото пътуване от Peniscola до Барселона ще ви отнеме 4 ч 33 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Барселона е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Peniscola до Барселона?

Първото пътуване за деня тръгва от Peniscola в 18:13 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:13 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Peniscola и Барселона. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Peniscola до Барселона тръгва в 18:13 ч., докато последният отпътува в 18:13 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Peniscola и Барселона. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Peniscola до Барселона с влак?

В Peniscola спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Барселона, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Peniscola до Барселона?

Ще можете да пътувате от Peniscola до Барселона, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Peniscola до Барселона, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Peniscola до Барселона всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Peniscola до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Peñíscola до Barcelona

Евтини билети за влак от Peniscola до Барселона
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Peniscola до Барселона.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Peniscola до Барселона, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Peniscola до Барселона.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Peñíscola до Barcelona

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 33,97 лв. до 43,72 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 22% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Барселона с влак

Когато пътувате до Барселона с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда AVLO от Peniscola до Барселона
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Peniscola до Барселона от train.
съоръжения AVLO
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Peniscola до Барселона Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.08kg
Автобус
14.02kg
Полет
37.38kg
Кола
29.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Peniscola до Барселона с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Peniscola и Барселона са 13.08kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Peniscola и Барселона? Като вземете влака между Peniscola и Барселона, ще спестите 24.3kg CO2 емисии спрямо полет, 0.94kg спрямо автобус и 16.82kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Peniscola до Барселона?
Билет влак от Peniscola до Барселона е 51,66 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 51,66 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Peniscola до Барселона?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Peniscola до Барселона е 51,66 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Peniscola и Барселона от влак?
Peniscola до Барселона е 186,9 km.
Колко време трае влак между Peniscola и Барселона?
Peniscola до Барселона е средно 4 ч 33 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 33 мин.
Какви компании работят от Peniscola до Барселона?
Peniscola до Барселона се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Torre del Oro and AVLO предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Peniscola до Барселона?
Peniscola до Барселона има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Peniscola до Барселона?
Най-ранният влак от Peniscola до Барселона тръгва на 18:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Peniscola до Барселона?
Последният влак от Peniscola до Барселона тръгва на 18:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Peniscola до Барселона?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 51,66 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Peniscola до Барселона от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Peniscola и Барселона е 4 ч 33 мин.
Има ли директен влак от Peniscola към Барселона?
Да, има директен влак между Peniscola и Барселона.
Какви са емисиите на CO2 за Peniscola до Барселона от влак?
Пътуването на влак от Peniscola до Барселона създава 13.08kg CO2 емисии.

Отидете локално от Peniscola

Популярни маршрути

Международни маршрути от Peniscola и близките райони

Други дестинации от Peniscola

Основни маршрути до Барселона

Други популярни маршрути