Влак Манчестър - Честър цени от 14,60 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Манчестър до Честър с влак

Пътуването от Манчестър до Честър от влак е 54,2 km и отнема 1 ч 12 мин. Има 30 връзки на ден, с първото заминаване на 00:26 ч. и последното на 18:10 ч.. Възможно е да пътувате от Манчестър до Честър от влак само за 14,60 лв. или за 53,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,60 лв..

Най-ниската цена14,60 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 12 мин
Връзка на ден30
Най-ниската цена14,60 лв.
Най-висока цена53,75 лв.
Първо заминаване00:26 ч.
Последно заминаване18:10 ч.
Разстояние54,2 km
ЗаминаванеМанчестър
ПристиганеЧестър
ПревозвачиNorthern Rail, Avanti West CoastОще

Влак Билети от Манчестър до Честър

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Стигнете от Манчестър до Честър с Virail

Планирате да пътувате от Манчестър до Честър? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Манчестър до Честър?

Средно билетът за влак от Манчестър до Честър ще ви струва 34,58 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 14,60 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Манчестър до Честър. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Манчестър до Честър. Средно обаче ще платите около 34,58 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Манчестър до Честър с влак?

При разстояние от 54,2 km между Манчестър и Честър, обикновено отнема 1 ч 12 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 12 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Манчестър и Честър с влак обикновено отнема 1 ч 12 мин, за да се измине разстояние от 54,2 km. Най-краткото пътуване от Манчестър до Честър ще ви отнеме 0 ч 55 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Честър е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Манчестър до Честър?

В Манчестър спирките за заминаване включват Manchester Oxford Road,Manchester victoria,Manchester Picadilly,Manchester, Coach Station. Когато пристигнете в Честър, може да успеете да слезете на спирки като Chester Bus Interchange,Chester, Zoo Main Entrance. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Манчестър до Честър се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Манчестър до Честър, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 30 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Манчестър до Честър, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 22 директни връзки от Манчестър до Честър всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 8 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Манчестър до Честър. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Манчестър до Честър

Евтини билети за влак от Манчестър до Честър
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Манчестър до Честър.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Манчестър до Честър, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Манчестър до Честър.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Манчестър до Честър

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14,30 лв. до 31,35 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 54% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Манчестър до Честър

Най-евтините билети за влак Манчестър - Честър могат да бъдат намерени само за 16,75 лв., ако имате късмет, или средно за 19,90 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,85 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Честър с влак

Когато пътувате до Честър с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Northern е влакова компания, която предоставя пътнически услуги в Северна Англия. Northern е собственост на Northern Trains Ltd, подразделение на "DOHL", холдинговата компания от публичния сектор към Министерството на транспорта. Той е собственост на Arriva UK Trains и извършва над 2500 услуги всеки делничен ден, обслужвайки градове като Манчестър, Ливърпул, Лийдс и Нюкасъл.

Правителството на Уелс притежава организацията с нестопанска цел Transport for Wales. Той отговаря за доставката и управлението на пътнически железопътни услуги в Уелс, както и за развитието на железопътната мрежа на Уелс. Компанията е създадена през 2018 г., поемайки управлението от Arriva Trains Wales, и извършва услуги в Уелс и границите. Транспорт за Уелс е чудесен избор за вашите пътувания в Уелс, като Кардиф до Абърдеър или Нюпорт до Суонзи, или за вашите пътувания в Англия, като Манчестър до Честър или Бирмингам до Шрусбъри, и дори за вашето пътуване между Англия и Уелс.

Услуги на борда Northern Rail, Avanti West Coast and Transport for Wales от Манчестър до Честър
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Манчестър до Честър от train.
съоръжения Northern Rail Avanti West Coast Transport for Wales
quiet_zone Тиха зона check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check check

Манчестър до Честър Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.79kg
Автобус
4.07kg
Полет
10.84kg
Кола
8.67kg
Какви са емисиите на CO2 за Манчестър до Честър с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Манчестър и Честър са 3.79kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Манчестър и Честър? Като вземете влака между Манчестър и Честър, ще спестите 7.05kg CO2 емисии спрямо полет, 0.28kg спрямо автобус и 4.88kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Манчестър до Честър?
Билет влак от Манчестър до Честър е 34,58 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,60 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Манчестър до Честър?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Манчестър до Честър е 14,60 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Манчестър и Честър от влак?
Манчестър до Честър е 54,2 km.
Колко време трае влак между Манчестър и Честър?
Манчестър до Честър е средно 1 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 55 мин.
Какви компании работят от Манчестър до Честър?
Манчестър до Честър се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail Northern Rail, Avanti West Coast, Transport for Wales, CrossCountry and TransPennine Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Манчестър до Честър?
Манчестър до Честър има средно 30 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Манчестър до Честър?
Най-ранният влак от Манчестър до Честър тръгва на 00:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Манчестър до Честър?
Последният влак от Манчестър до Честър тръгва на 18:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Манчестър до Честър?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,60 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Манчестър до Честър?
Има средно 22 от Манчестър до Честър.
Кое е най-бързото време за пътуване между Манчестър до Честър от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Манчестър и Честър е 0 ч 55 мин.
Има ли директен влак от Манчестър към Честър?
Да, има директен влак между Манчестър и Честър.
Какви са емисиите на CO2 за Манчестър до Честър от влак?
Пътуването на влак от Манчестър до Честър създава 3.79kg CO2 емисии.

Отидете локално от Манчестър

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Манчестър

Международни маршрути от Манчестър и близките райони

Други дестинации от Манчестър

Основни маршрути до Честър

Свързани маршрути

Други популярни маршрути