Влак Димитровград, Област Хасково - Хасково цени от 1,06 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
1,06 лв.

Димитровград, Област Хасково до Хасково с влак

Пътуването от Димитровград, Област Хасково до Хасково от влак е 13,41 km и отнема 0 ч 33 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 07:45 ч. и последното на 18:25 ч.. Възможно е да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково от влак само за 1,06 лв. или за 1,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,06 лв..

Най-ниската цена1,06 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 33 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена1,06 лв.
Най-висока цена1,06 лв.
Първо заминаване07:45 ч.
Последно заминаване18:25 ч.
Разстояние13,41 km
ЗаминаванеДимитровград, Област Хасково
ПристиганеХасково
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo до Haskovo

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от Димитровград, Област Хасково до Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Димитровград, Област Хасково до Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Цените на билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково ще струват 1,06 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,06 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково ще ви струва 1,06 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Димитровград, Област Хасково до Хасково с влак?

Пътуването от Димитровград, Област Хасково до Хасково с влак обикновено отнема 0 ч 33 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 13,41 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 33 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Димитровград, Област Хасково и Хасково продължава около 13,41 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 33 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 26 мин. Ако се опитвате да стигнете от Димитровград, Област Хасково до Хасково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Димитровград, Област Хасково до Хасково, който обикновено тръгва в 07:45 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 18:25 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Димитровград, Област Хасково до Хасково тръгва в 07:45 ч., докато последният отпътува в 18:25 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Димитровград, Област Хасково и Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Димитровград, Област Хасково от следните спирки: Dimitrovgrad(BG). Пристигайки в Хасково, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Хасково.

Колко ежедневни пътувания има от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Ще можете да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Димитровград, Област Хасково до Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo до Haskovo

Евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Димитровград, Област Хасково до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo до Haskovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Най-евтините билети за влак Димитровград, Област Хасково - Хасково могат да бъдат намерени само за 1,04 лв., ако имате късмет, или средно за 1,30 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1,94 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с влак

Когато пътувате до Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Димитровград, Област Хасково до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Димитровград, Област Хасково до Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.94kg
Автобус
1.01kg
Полет
2.68kg
Кола
2.15kg
Какви са емисиите на CO2 за Димитровград, Област Хасково до Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Димитровград, Област Хасково и Хасково са 0.94kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Димитровград, Област Хасково и Хасково? Като вземете влака между Димитровград, Област Хасково и Хасково, ще спестите 1.74kg CO2 емисии спрямо полет, 0.07kg спрямо автобус и 1.21kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково?
Билет влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково е 1,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Димитровград, Област Хасково до Хасково е 1,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Димитровград, Област Хасково и Хасково от влак?
Димитровград, Област Хасково до Хасково е 13,41 km.
Колко време трае влак между Димитровград, Област Хасково и Хасково?
Димитровград, Област Хасково до Хасково е средно 0 ч 33 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Димитровград, Област Хасково до Хасково?
Димитровград, Област Хасково до Хасково има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково?
Най-ранният влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково тръгва на 07:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково?
Последният влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково тръгва на 18:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Димитровград, Област Хасково до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Димитровград, Област Хасково до Хасково?
Има средно 2 от Димитровград, Област Хасково до Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Димитровград, Област Хасково до Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Димитровград, Област Хасково и Хасково е 0 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Димитровград, Област Хасково към Хасково?
Да, има директен влак между Димитровград, Област Хасково и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Димитровград, Област Хасково до Хасково от влак?
Пътуването на влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково създава 0.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Димитровград, Област Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Димитровград, Област Хасково

Международни маршрути от Димитровград, Област Хасково и близките райони

Други дестинации от Димитровград, Област Хасково

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути