Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,85лв.
Продължителност на пътуването 33 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 15:35
Разстояние 13km

Сравнете най-добрите цени за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Димитровград, Област Хасково до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Димитровград, Област Хасково - Хасково.

Каква е цената на билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково от 1,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 1,05 лв..

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Хасково


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Влаковете до Хасково ще заминат от ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има до Хасково от Димитровград, Област Хасково с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Димитровград, Област Хасково до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Димитровград, Област Хасково до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Хасково тръгва в 05:06, последният е насрочен за 15:06. Средната продължителност на пътуването е 35 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 27 minutes.