Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,01 лв.
Продължителност на пътуването 33 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 18:25
разстояние 13 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Димитровград, Област Хасково до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково е 1,04 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Хасково могат да бъдат около 0,01 лв..

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Димитровград, Област Хасково и Хасково.

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Хасково

За кога са насрочени първите и последните влакове от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Първият влак до Хасково тръгва в 07:00, докато последният в 18:25. Пътуването продължава средно 33 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 25 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Хасково могат да заминат от ДИМИТРОВГРАД and ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР и да пристигнат на ХАСКОВО.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има за пътуване до Хасково от Димитровград, Област Хасково с влак?

Ако желаете да отидете в Хасково от Димитровград, Област Хасково с влак, 3 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 2 маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково с влак, има 3 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.