Намерете влак от Радомир до София

Започва от
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Радомир до София

Планирате да пътувате от Радомир до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Радомир до София от Train е 34 км и отнема 1 ч. 20 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 05:29 и последното на 07:58. Възможно е да пътувате от Радомир до София от Train само за ∞ лв. или за -∞ лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването 1 ч. 20 мин.
Връзка на ден 13
Най-висока цена -∞ лв.
Първо заминаване 05:29
Последно заминаване 07:58
Разстояние 34 km
Заминаване Радомир
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Радомир до София

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  -2°
  Feb 08
  Още
  -5°
  Feb 09
  Още
  -5°
  Feb 10
  Още
  -4°
  Feb 11
  Още
  -5°
  Feb 12
  Още
  -2°
  Feb 13
  Още
  -1°
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
3,99 лв.
Feb 04
Saturday
Още
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
Още
Feb 07
Tuesday
-2°
Още
Feb 08
Wednesday
-5°
Още
Feb 09
Thursday
-5°
Още

Най-доброто време за резервация на Радомир - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Радомир до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
9.975kg
Влак
0.49kg
Автобус
2.38kg
Кола
1.715kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Радомир до София с влак?

За да стигнете по-бързо от Радомир до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Радомир и София ще завършат пътуването в 55 мин.. Средно ще ви отнеме около 1 ч. 20 мин., за да пътувате 35 km между Радомир и София.

В колко часа са заминаващите от Радомир до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Радомир до София, който обикновено тръгва в 05:29. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 07:58. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Радомир до София с влак?

Ще можете да напуснете Радомир, като използвате спирки като РАДОМИР and Radomir. Те ви свързват със спирки, включително СОФИЯ and Sofia в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Радомир, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Радомир до София?

Ще можете да пътувате от Радомир до София, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 13 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 25 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Радомир до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 7 директни връзки от Радомир до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване