Автобус София - Габрово цени от 19,96лв.

Започва от
19,96лв.
откривам

София до Габрово с автобус

Пътуването от София до Габрово от автобус е 165,2 km и отнема 3 ч.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 12:00 и последното на 17:00. Възможно е да пътувате от София до Габрово от автобус само за 19,96лв. или за 23,89лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,96лв..

Най-добра цена 19,96лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 19,96лв.
Най-висока цена 23,89лв.
Първо заминаване 12:00
Последно заминаване 17:00
Разстояние 165,2 km
Заминаване София
Пристигане Габрово
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от София до Габрово

  Sep 26
  20,02лв.
  20°
  Sep 27
  20,02лв.
  19°
  Sep 28
  20,02лв.
  20°
  Sep 29
  20,02лв.
  22°
  Sep 30
  20,02лв.
  23°
  Oct 01
  20,02лв.
  23°
  Oct 02
  20,02лв.
  23°
  Oct 03
  20,02лв.
  22°
  Oct 04
  20,02лв.
  22°
  Oct 05
  20,02лв.
  24°
  Oct 06
  20,02лв.
  25°
  Oct 07
  20,02лв.
  26°
  Oct 08
  20,02лв.
  26°
  Oct 09
  20,02лв.
  27°
  Oct 10
  20лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Бързо и лесно пътуване от София до Габрово с Virail

Планирате да пътувате от София до Габрово? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Габрово?

Когато пътувате от София до Габрово, можете да очаквате да платите средно около 21,94лв.. Може да успеете да намерите цени до 19,65лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Габрово

 
Sep 26
вторник
20°
15,58лв.
20,02лв.
Sep 27
сряда
19°
Още
20,02лв.
Sep 28
четвъртък
20°
13,29лв.
20,02лв.
Sep 29
петък
22°
17,36лв.
20,02лв.
Sep 30
събота
23°
15,73лв.
20,02лв.
Oct 01
неделя
23°
Още
20,02лв.
Oct 02
понеделник
23°
Още
20,02лв.
Евтини билети за от София до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Габрово

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 20лв. до 20лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 2% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Габрово

Най-евтините автобусни билети София - Габрово могат да бъдат намерени само за 18лв., ако имате късмет, или средно за 19лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с автобус

Когато пътувате до Габрово с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Габрово от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Габрово Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.0kg
Автобус
6.8kg
Полет
270.0kg
Кола
26.0kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Габрово?
Билет автобус от София до Габрово е 21,94лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Габрово е 19,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Габрово от автобус?
София до Габрово е 165,2 km.
Колко време трае автобус между София и Габрово?
София до Габрово е средно 3 ч.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч..
Какви компании работят от София до Габрово?
София до Габрово се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Габрово?
София до Габрово има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Габрово?
Най-ранният автобус от София до Габрово тръгва на 12:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Габрово?
Последният автобус от София до Габрово тръгва на 17:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 19,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Габрово?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Габрово. Можете да преминете от Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika and Sofia Avtobusna Spirka и можете да стигнете до Gabrovo Bus Station, Gabrovo Gabrovo Bus Station, Stefan Karadja Blvd 2, Stefan Karadja and Gabrovo.
Колко директни връзки преминават от София до Габрово?
Има средно 4 от София до Габрово.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Габрово от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Габрово е 3 ч..
Има ли директен автобус от София към Габрово?
Да, има директен автобус между София и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за София до Габрово от автобус?
Пътуването на автобус от София до Габрово създава 6.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути