Намерете автобус от София до Габрово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,78 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 25 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 16:00
Последно отпътуване 16:00
разстояние 165 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от София до Габрово

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Габрово в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват най-евтините автобусни билети от София до Габрово?

Можете да намерите автобусни билети от София до Габрово средно за 17,68 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 16,64 лв..

Цена на билет - всеки ден

16,80 лв. 16,80 лв. 16,80 лв. 16,80 лв. 16,80 лв. 16,78 лв. Още

Автобуси от София до Габрово

В колко часа тръгват автобусите за Габрово?

За да стигнете до Габрово от София с автобус, ще ви отнеме около 3 ч. 25 мин. или дори : 3 ч., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от София в 16:00, докато последният е в 16:00.

Имайки предвид краткото разстояние между София и Габрово, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко автобусни връзки има от София до Габрово всеки ден?

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Габрово с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Габрово в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Габрово с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.