• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Габрово Тръгване от 16,64 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Габрово

Бързо и лесно пътуване от София до Габрово с Virail

Планирате да пътувате от София до Габрово? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Габрово?

Когато пътувате от София до Габрово, можете да очаквате да платите средно около 17,57 лв.. Може да успеете да намерите цени до 16,64 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.София да се Габрово с автобус

Най-добра цена 16,78 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 2 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 16:00
Последно отпътуване 16:00
разстояние 165 km

Цена на билет София - Габрово всеки ден

 
Днес
16,81 лв.
Утре
16,82 лв.
След 2 дни
16,82 лв.
След 3 дни
16,80 лв.
След 4 дни
16,80 лв.
След 5 дни
16,80 лв.
След 6 дни
16,78 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
6
Минимална цена
16,64 лв.
Максимална цена
21,36 лв.

София - Габрово

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

16,80 лв.

Дата
сряда 27 октомври 2021
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Централна автогара - Gabrovo Bus Station
16:00 - 19:00
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч.
CO2: 5.29kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 3 ч.
Sofia Central Bus Station - Gabrovo Bus Station
16:00 - 19:00
16,82 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 3 ч. 5 мин.
Sofia Central Bus Station - Gabrovo Bus Station
11:30 - 14:35
18,62 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 3 ч.
Serdika - Stefan Karadja
16:00 - 19:00
19,15 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 3 ч. 5 мин.
Serdika - Stefan Karadja
11:30 - 14:35
20,95 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 3 ч. 2 мин.
Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 - Gabrovo Gabrovo bus station, Stefan Karadja Blvd 2
08:01 - 11:03
18,57 лв.

Колко дълго е пътуването от София до Габровос автобус?

Разстоянието между София и Габрово е около 166 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч. 1 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Габрово продължават 3 ч.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от София до Габрово?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 08:01, а последното - в 16:00. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Габрово могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Габрово с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia and Sofia Avtobusna Spirka. Пристигайки в Габрово, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Gabrovo Bus Station, Gabrovo Gabrovo bus station, Stefan Karadja Blvd 2, Stefan Karadja and Gabrovo. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Габрово.

Колко ежедневни пътувания има от София до Габрово?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от София до Габрово. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 9 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Union Ivkoni, Grup Plus and Group Plus Ltd и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от София, които пътуват директно до Габрово. Има 0 пътувания с една или повече смени.