Автобус София - Габрово цени от 20,98 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 21,02 лв.
утре 21,02 лв.
2 дни 21,02 лв.
3 дни 21,07 лв.

София до Габрово с автобус

Пътуването от София до Габрово от автобус е 165,39 km и отнема 3 ч 0 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 ч. и последното на 16:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Габрово от автобус само за 20,98 лв. или за 26,71 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,98 лв..

Най-ниската цена20,98 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 0 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена20,98 лв.
Най-висока цена26,71 лв.
Първо заминаване11:00 ч.
Последно заминаване16:00 ч.
Разстояние165,39 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеГаброво
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Gabrovo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Габрово

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Габрово. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Габрово?

Когато пътувате от София до Габрово, можете да очаквате да платите средно около 22,78 лв.. Може да успеете да намерите цени до 20,98 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Габрово ще ви струва средно 22,78 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от София до Габрово с автобус?

Пътуването от София до Габрово с автобус обикновено отнема 3 ч 0 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 165,39 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 0 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Габрово с автобус обикновено отнема 3 ч 0 мин, за да се измине разстояние от 165,39 km. Най-краткото пътуване от София до Габрово ще ви отнеме 3 ч 0 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Габрово е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Габрово?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Габрово, който тръгва в 11:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 11:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 16:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Габрово. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Габрово?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Габрово на следните спирки: Gabrovo, Avtogara (Габрово, Автогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Габрово. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Габрово се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Габрово, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между София и Габрово. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Gabrovo

Евтини билети за автобус от София до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Gabrovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 19,98 лв. до 22,17 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 10% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Габрово

Най-евтините автобусни билети София - Габрово могат да бъдат намерени само за 20,00 лв., ако имате късмет, или средно за 20,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,37 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с автобус

Когато пътувате до Габрово с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Габрово от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Габрово Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.58kg
Автобус
12.4kg
Полет
33.08kg
Кола
26.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Габрово?
Билет автобус от София до Габрово е 22,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Габрово е 20,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Габрово от автобус?
София до Габрово е 165,39 km.
Колко време трае автобус между София и Габрово?
София до Габрово е средно 3 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Габрово?
София до Габрово има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Габрово?
Най-ранният автобус от София до Габрово тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Габрово?
Последният автобус от София до Габрово тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 20,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Габрово?
Има средно 4 от София до Габрово.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Габрово от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Габрово е 3 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Габрово?
Да, има директен автобус между София и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за София до Габрово от автобус?
Пътуването на автобус от София до Габрово създава 12.4kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути