Влак Pelhrimov - Прага цени от 8,96 лв.

Започва от
8,96 лв.
откривам

Pelhrimov до Прага с влак

Пътуването от Pelhrimov до Прага от влак е 93,14 km и отнема 2 ч 55 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 06:33 ч. и последното на 21:50 ч.. Възможно е да пътувате от Pelhrimov до Прага от влак само за 8,96 лв. или за 22,56 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,96 лв..

Най-ниската цена8,96 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 55 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена8,96 лв.
Най-висока цена22,56 лв.
Първо заминаване06:33 ч.
Последно заминаване21:50 ч.
Разстояние93,14 km
ЗаминаванеPelhrimov
ПристиганеПрага
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от Pelhrimov до Прага с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Pelhrimov до Прага? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Pelhrimov до Прага с влак?

Когато пътувате от Pelhrimov до Прага, можете да очаквате да платите средно около 12,29 лв.. Може да успеете да намерите цени до 8,96 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Pelhrimov до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Pelhrimov до Прага, можете да очаквате да платите средно около 12,29 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Pelhrimov до Прага с влак?

При разстояние от 93,14 km между Pelhrimov и Прага, обикновено отнема 2 ч 55 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 55 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Pelhrimov до Прага обхваща разстояние от 93,14 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 55 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 34 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Pelhrimov до Прага по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Pelhrimov до Прага?

По принцип първото отпътуване за деня от Pelhrimov ще бъде в 06:33 ч., а последното - в 21:50 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Pelhrimov до Прага могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Pelhrimov в 06:33 ч., а последният - в 21:50 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Pelhrimov до Прага могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Pelhrimov до Прага с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Pelhrimov от следните спирки: . Пристигайки в Прага, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Прага.

Колко пъти на ден има тръгващи от Pelhrimov за Прага?

Ако искате да стигнете от Pelhrimov до Прага, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 7 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Pelhrimov и Прага. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 7 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Pelhrimov до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Pelhrimov до Прага
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Pelhrimov до Прага.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Pelhrimov до Прага, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Pelhrimov до Прага.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Pelhrimov до Прага

Най-евтините билети за влак Pelhrimov - Прага могат да бъдат намерени само за 16,83 лв., ако имате късмет, или средно за 20,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Прага с влак

Когато пътувате до Прага с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Pelhrimov до Прага Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.52kg
Автобус
6.99kg
Полет
18.63kg
Кола
14.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Pelhrimov до Прага с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Pelhrimov и Прага са 6.52kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Pelhrimov и Прага? Като вземете влака между Pelhrimov и Прага, ще спестите 12.11kg CO2 емисии спрямо полет, 0.47kg спрямо автобус и 8.38kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Pelhrimov до Прага?
Билет влак от Pelhrimov до Прага е 12,29 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Pelhrimov до Прага?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Pelhrimov до Прага е 8,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Pelhrimov и Прага от влак?
Pelhrimov до Прага е 93,14 km.
Колко време трае влак между Pelhrimov и Прага?
Pelhrimov до Прага е средно 2 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 34 мин.
Колко влак на ден преминават от Pelhrimov до Прага?
Pelhrimov до Прага има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Pelhrimov до Прага?
Най-ранният влак от Pelhrimov до Прага тръгва на 06:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Pelhrimov до Прага?
Последният влак от Pelhrimov до Прага тръгва на 21:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Pelhrimov до Прага?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Pelhrimov до Прага от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Pelhrimov и Прага е 2 ч 34 мин.
Има ли директен влак от Pelhrimov към Прага?
Да, има директен влак между Pelhrimov и Прага.
Какви са емисиите на CO2 за Pelhrimov до Прага от влак?
Пътуването на влак от Pelhrimov до Прага създава 6.52kg CO2 емисии.

Международни маршрути от Pelhrimov и близките райони

Основни маршрути до Прага

Свързани маршрути

Други популярни маршрути