Влак Шумен - Търговище, Област Търговище цени от 1,55 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Шумен до Търговище, Област Търговище с влак

Пътуването от Шумен до Търговище, Област Търговище от влак е 28,51 km и отнема 0 ч 42 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 01:28 ч. и последното на 22:26 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Търговище, Област Търговище от влак само за 1,55 лв. или за 2,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,55 лв..

Най-ниската цена1,55 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 42 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена1,55 лв.
Най-висока цена2,99 лв.
Първо заминаване01:28 ч.
Последно заминаване22:26 ч.
Разстояние28,51 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеТърговище, Област Търговище
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Shumen до Targovishte

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Шумен до Търговище, Област Търговище с Virail

Планирате да пътувате от Шумен до Търговище, Област Търговище? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Търговище, Област Търговище?

Най-евтините билети за влак от Шумен до Търговище, Област Търговище струват 1,55 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 2,04 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шумен до Търговище, Област Търговище.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Търговище, Област Търговище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Шумен до Търговище, Област Търговище. Средно обаче ще платите около 2,04 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Шумен до Търговище, Област Търговище с влак?

Разстоянието между Шумен и Търговище, Област Търговище е приблизително 28,51 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 42 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Шумен и Търговище, Област Търговище е около 28,51 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 42 мин. Обаче най-бързите маршрути между Шумен и Търговище, Област Търговище продължават 0 ч 36 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Шумен до Търговище, Област Търговище?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като Boulevard Madara 5,Shumen, Shumen (Avtogara). Те ви свързват със спирки, включително Targovishte в Търговище, Област Търговище. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Търговище, Област Търговище, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Шумен до Търговище, Област Търговище има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Шумен до Търговище, Област Търговище, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Шумен до Търговище, Област Търговище, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 8 директни връзки от Шумен до Търговище, Област Търговище всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Търговище, Област Търговище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Targovishte

Евтини билети за влак от Шумен до Търговище, Област Търговище
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Търговище, Област Търговище.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Търговище, Област Търговище, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Търговище, Област Търговище.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Targovishte

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Търговище, Област Търговище

Най-евтините билети за влак Шумен - Търговище, Област Търговище могат да бъдат намерени само за 1,43 лв., ако имате късмет, или средно за 1,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,78 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Търговище, Област Търговище с влак

Когато пътувате до Търговище, Област Търговище с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Търговище, Област Търговище
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Търговище, Област Търговище от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Търговище, Област Търговище Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2kg
Автобус
2.14kg
Полет
5.7kg
Кола
4.56kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Търговище, Област Търговище с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Търговище, Област Търговище са 2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Търговище, Област Търговище? Като вземете влака между Шумен и Търговище, Област Търговище, ще спестите 3.7kg CO2 емисии спрямо полет, 0.14kg спрямо автобус и 2.56kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Търговище, Област Търговище?
Билет влак от Шумен до Търговище, Област Търговище е 2,04 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,55 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Търговище, Област Търговище?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Търговище, Област Търговище е 1,55 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Търговище, Област Търговище от влак?
Шумен до Търговище, Област Търговище е 28,51 km.
Колко време трае влак между Шумен и Търговище, Област Търговище?
Шумен до Търговище, Област Търговище е средно 0 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 36 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Търговище, Област Търговище?
Шумен до Търговище, Област Търговище има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Търговище, Област Търговище?
Най-ранният влак от Шумен до Търговище, Област Търговище тръгва на 01:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Търговище, Област Търговище?
Последният влак от Шумен до Търговище, Област Търговище тръгва на 22:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Търговище, Област Търговище?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,55 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Шумен до Търговище, Област Търговище?
Има средно 8 от Шумен до Търговище, Област Търговище.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Търговище, Област Търговище от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Търговище, Област Търговище е 0 ч 36 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Търговище, Област Търговище?
Да, има директен влак между Шумен и Търговище, Област Търговище.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Търговище, Област Търговище от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Търговище, Област Търговище създава 2kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Търговище, Област Търговище

Свързани маршрути

Други популярни маршрути