Намерете влак от Сливен до Габрово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Габрово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,04лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 22 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:00
Последно отпътуване: 18:12
Разстояние 84km

Най-добрите оферти за вашия влак от Сливен до Габрово на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Сливен до Габрово: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливен и Габрово.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Габрово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Габрово също само за 2,30 лв., докато средната цена е 3,28 лв..

Цена на билет Сливен - Габрово всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
9,99 лв. Още 10,01 лв. Още Още Още Още

Влакове от Сливен до Габрово


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Сливен и Габрово е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Габрово и къде ще пристигнете?

Влаковете до Габрово ще заминат от СЛИВЕН и ще пристигнат на ГАБРОВО.

Пътуване с влак до Габрово от Сливен: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Габрово от Сливен, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Габрово с влак?

Необходими са средно 4 hours and 15 minutes да стигнете до Габрово с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 8 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:09, докато последният тръгва от Сливен в 18:09.