Влак Пазарджик - Габрово цени от 14,19 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Габрово с влак

Пътуването от Пазарджик до Габрово от влак е 111,27 km и отнема 8 ч 59 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:33 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Габрово от влак само за 14,19 лв. или за 29,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,19 лв..

Най-ниската цена14,19 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 59 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена14,19 лв.
Най-висока цена29,06 лв.
Първо заминаване00:33 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние111,27 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеГаброво
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Габрово

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Пазарджик до Габрово с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пазарджик до Габрово. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Габрово?

Средно билетът за влак от Пазарджик до Габрово ще ви струва 17,20 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 14,19 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 17,20 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пазарджик до Габрово.

Колко време отнема да се стигне от Пазарджик до Габрово с влак?

Пътуването от Пазарджик до Габрово с влак обикновено отнема 8 ч 59 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 111,27 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 8 ч 59 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пазарджик и Габрово продължава около 111,27 km и обикновено отнема приблизително 8 ч 59 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пазарджик до Габрово възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Габрово?

В Пазарджик спирките за заминаване включват Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Когато пристигнете в Габрово, може да успеете да слезете на спирки като Gabrovo, Avtogara (Габрово, Автогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пазарджик за Габрово?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Пазарджик до Габрово. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Пазарджик, които пътуват директно до Габрово. Има 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Габрово

Евтини билети за влак от Пазарджик до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Габрово

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Габрово

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Габрово могат да бъдат намерени само за 8,20 лв., ако имате късмет, или средно за 13,15 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,70 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Габрово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.79kg
Автобус
8.35kg
Полет
22.25kg
Кола
17.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Габрово са 7.79kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Габрово? Като вземете влака между Пазарджик и Габрово, ще спестите 14.46kg CO2 емисии спрямо полет, 0.56kg спрямо автобус и 10.01kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Габрово?
Билет влак от Пазарджик до Габрово е 17,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,19 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Габрово е 14,19 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Габрово от влак?
Пазарджик до Габрово е 111,27 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Габрово?
Пазарджик до Габрово е средно 8 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 30 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Габрово?
Пазарджик до Габрово има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Габрово?
Най-ранният влак от Пазарджик до Габрово тръгва на 00:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Габрово?
Последният влак от Пазарджик до Габрово тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,19 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Габрово е 6 ч 30 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Габрово?
Да, има директен влак между Пазарджик и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Габрово създава 7.79kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути