Влак Пазарджик - Габрово цени от 12,31лв.

Започва от
12,31лв.
откривам

Пазарджик до Габрово с влак

Пътуването от Пазарджик до Габрово от влак е 111,1 km и отнема 5 ч. 43 мин.. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:38 и последното на 22:18. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Габрово от влак само за 12,31лв. или за 22,86лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,31лв..

Най-добра цена 12,31лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 43 мин.
Връзка на ден 6
Най-ниската цена 12,31лв.
Най-висока цена 22,86лв.
Първо заминаване 01:38
Последно заминаване 22:18
Разстояние 111,1 km
Заминаване Пазарджик
Пристигане Габрово
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пазарджик до Габрово

  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  26°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  27°
  Oct 03
  Още
  26°
  Oct 04
  Още
  26°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  27°
  Oct 07
  Още
  25°
  Oct 08
  Още
  17°
  Oct 09
  Още
  17°
  Oct 10
  Още
  15°
  Oct 11
  Още
  11°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
21°

Бързо и лесно пътуване от Пазарджик до Габрово с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пазарджик до Габрово? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пазарджик до Габрово, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Габрово?

Средно билетът за влак от Пазарджик до Габрово ще ви струва 16,26лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 12,30лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пазарджик до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Габрово

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Габрово могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Габрово от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пазарджик до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.9kg
Автобус
19.0kg
Полет
761.8kg
Кола
73.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Габрово са 2.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Габрово? Като вземете влака между Пазарджик и Габрово, ще спестите 758.9kg CO2 емисии спрямо полет, 16.2kg спрямо автобус и 70.6kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Габрово?
Билет влак от Пазарджик до Габрово е 16,03лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,31лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Габрово е 12,31лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Габрово от влак?
Пазарджик до Габрово е 111,1 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Габрово?
Пазарджик до Габрово е средно 8 ч. 27 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 43 мин..
Какви компании работят от Пазарджик до Габрово?
Пазарджик до Габрово се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Габрово?
Пазарджик до Габрово има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Габрово?
Най-ранният влак от Пазарджик до Габрово тръгва на 01:38. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Габрово?
Последният влак от Пазарджик до Габрово тръгва на 22:18. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,31лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пазарджик до Габрово?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пазарджик, за да отидете до Габрово. Можете да преминете от Pazardzhik и можете да стигнете до Gabrovo.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Габрово е 5 ч. 43 мин..
Има ли директен влак от Пазарджик към Габрово?
Да, има директен влак между Пазарджик и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Габрово създава 2.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути