Влак Велико Търново - Габрово цени от 1,53 лв.

Започва от
1,53 лв.
откривам

Велико Търново до Габрово с влак

Пътуването от Велико Търново до Габрово от влак е 33,25 km и отнема 1 ч 27 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 08:48 ч. и последното на 23:05 ч.. Възможно е да пътувате от Велико Търново до Габрово от влак само за 1,53 лв. или за 2,02 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,53 лв..

Най-ниската цена1,53 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 27 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена1,53 лв.
Най-висока цена2,02 лв.
Първо заминаване08:48 ч.
Последно заминаване23:05 ч.
Разстояние33,25 km
ЗаминаванеВелико Търново
ПристиганеГаброво
Превозвачи

Пътуването ви от Велико Търново до Габрово с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Велико Търново до Габрово. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Велико Търново до Габрово?

Цените на билетите за влак от Велико Търново до Габрово варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Велико Търново до Габрово ще струват 1,53 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,68 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Велико Търново до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Велико Търново до Габрово ще ви струва 1,68 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Велико Търново до Габрово с влак?

Пътуването между Велико Търново и Габрово с влак е приблизително 33,25 km. Ще ви отнеме около 1 ч 27 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Велико Търново до Габрово обхваща разстояние от 33,25 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 27 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 19 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Велико Търново до Габрово по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Велико Търново до Габрово?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Велико Търново до Габрово, който обикновено тръгва в 08:48 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Велико Търново до Габрово, който обикновено тръгва в 08:48 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Велико Търново до Габрово с влак?

Можете да тръгнете от Велико Търново на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Габрово на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Велико Търново и Габрово. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Велико Търново до Габрово?

Ако искате да стигнете от Велико Търново до Габрово, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Велико Търново и Габрово. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Велико Търново до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Велико Търново до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Велико Търново до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Велико Търново до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Велико Търново до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Велико Търново до Габрово

Най-евтините билети за влак Велико Търново - Габрово могат да бъдат намерени само за 1,43 лв., ако имате късмет, или средно за 1,87 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,74 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Велико Търново до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Велико Търново до Габрово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Велико Търново до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.33kg
Автобус
2.49kg
Полет
6.65kg
Кола
5.32kg
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Велико Търново и Габрово са 2.33kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Велико Търново и Габрово? Като вземете влака между Велико Търново и Габрово, ще спестите 4.32kg CO2 емисии спрямо полет, 0.16kg спрямо автобус и 2.99kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Велико Търново до Габрово?
Билет влак от Велико Търново до Габрово е 1,68 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,53 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Велико Търново до Габрово е 1,53 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Велико Търново и Габрово от влак?
Велико Търново до Габрово е 33,25 km.
Колко време трае влак между Велико Търново и Габрово?
Велико Търново до Габрово е средно 1 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 19 мин.
Колко влак на ден преминават от Велико Търново до Габрово?
Велико Търново до Габрово има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Велико Търново до Габрово?
Най-ранният влак от Велико Търново до Габрово тръгва на 08:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Велико Търново до Габрово?
Последният влак от Велико Търново до Габрово тръгва на 23:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Велико Търново до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,53 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Велико Търново до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Велико Търново и Габрово е 1 ч 19 мин.
Има ли директен влак от Велико Търново към Габрово?
Да, има директен влак между Велико Търново и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Велико Търново до Габрово създава 2.33kg CO2 емисии.

Отидете локално от Велико Търново

Уикенд бягства от Велико Търново

Международни маршрути от Велико Търново и близките райони

Други дестинации от Велико Търново

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути