Влак Габрово - София цени от 5,19 лв.

Започва от
5,19 лв.

Габрово до София с влак

Пътуването от Габрово до София от влак е 165,39 km и отнема 7 ч 36 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 05:35 ч. и последното на 21:15 ч.. Възможно е да пътувате от Габрово до София от влак само за 5,19 лв. или за 19,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,19 лв..

Най-ниската цена5,19 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 36 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена5,19 лв.
Най-висока цена19,41 лв.
Първо заминаване05:35 ч.
Последно заминаване21:15 ч.
Разстояние165,39 km
ЗаминаванеГаброво
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Gabrovo до Sofia

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Габрово до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Габрово до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Габрово до София с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Габрово до София. Средно обаче ще платите около 16,54 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,19 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Габрово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Габрово до София ще ви струва 16,54 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Габрово до София с влак?

При разстояние от 165,39 km между Габрово и София, обикновено отнема 7 ч 36 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 36 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Габрово и София е около 165,39 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 7 ч 36 мин. Обаче най-бързите маршрути между Габрово и София продължават 5 ч 39 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Габрово до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Габрово ще бъде в 05:35 ч., а последното - в 21:15 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Габрово до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Габрово до София, който обикновено тръгва в 05:35 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Габрово до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Габрово и София. Можете да започнете пътуването си в Габрово на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Габрово до София.

Колко пъти на ден има пътувания от Габрово до София?

Ако искате да стигнете от Габрово до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 10 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Габрово и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 10 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Габрово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Gabrovo до Sofia

Евтини билети за влак от Габрово до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Габрово до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Габрово до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Габрово до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Gabrovo до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14,77 лв. до 17,06 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 13% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Габрово до София

Най-евтините билети за влак Габрово - София могат да бъдат намерени само за 7,18 лв., ако имате късмет, или средно за 13,69 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,20 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Габрово до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Габрово до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Габрово до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.58kg
Автобус
12.4kg
Полет
33.08kg
Кола
26.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Габрово и София са 11.58kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Габрово и София? Като вземете влака между Габрово и София, ще спестите 21.5kg CO2 емисии спрямо полет, 0.82kg спрямо автобус и 14.88kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Габрово до София?
Билет влак от Габрово до София е 16,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,19 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Габрово до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Габрово до София е 5,19 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Габрово и София от влак?
Габрово до София е 165,39 km.
Колко време трае влак между Габрово и София?
Габрово до София е средно 7 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Габрово до София?
Габрово до София има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Габрово до София?
Най-ранният влак от Габрово до София тръгва на 05:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Габрово до София?
Последният влак от Габрово до София тръгва на 21:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Габрово до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,19 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Габрово до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Габрово, за да отидете до София. Можете да преминете от Bus Station и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station and Sofia Airport.
Кое е най-бързото време за пътуване между Габрово до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Габрово и София е 5 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Габрово към София?
Да, има директен влак между Габрово и София.
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до София от влак?
Пътуването на влак от Габрово до София създава 11.58kg CO2 емисии.

Отидете локално от Габрово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Габрово

Международни маршрути от Габрово и близките райони

Други дестинации от Габрово

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути