Влак Кърджали - Русе цени от 4,66 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
4,66 лв.

Кърджали до Русе с влак

Пътуването от Кърджали до Русе от влак е 250,53 km и отнема 15 ч 9 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 08:55 ч. и последното на 09:55 ч.. Възможно е да пътувате от Кърджали до Русе от влак само за 4,66 лв. или за 16,26 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,66 лв..

Най-ниската цена4,66 лв.
Продължителност на пътуването15 ч 9 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена4,66 лв.
Най-висока цена16,26 лв.
Първо заминаване08:55 ч.
Последно заминаване09:55 ч.
Разстояние250,53 km
ЗаминаванеКърджали
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Кърджали до Русе с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Кърджали до Русе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Кърджали до Русе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Кърджали до Русе?

Цените ще варират, когато пътувате от Кърджали до Русе. Средно обаче ще платите около 14,48 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 4,66 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кърджали до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Кърджали до Русе ще ви струва 14,48 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Кърджали до Русе с влак?

Пътуването от Кърджали до Русе с влак обикновено отнема 15 ч 9 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 250,53 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 15 ч 9 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Кърджали до Русе, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Кърджали и Русе ще завършат пътуването в 14 ч 55 мин. Средно ще ви отнеме около 15 ч 9 мин, за да пътувате 250,53 km между Кърджали и Русе.

По кое време са първото и последното заминаване от Кърджали до Русе?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Кърджали до Русе, който тръгва в 08:55 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 09:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Кърджали в 08:55 ч., а последният - в 09:55 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Кърджали до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Кърджали до Русе?

Можете да тръгнете от Кърджали на спирки като Kardzali, Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Русе на следните спирки: Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Кърджали и Русе. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Кърджали до Русе?

Ще можете да пътувате от Кърджали до Русе, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Кърджали до Русе, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Кърджали до Русе всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кърджали до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кърджали до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кърджали до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кърджали до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кърджали до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кърджали до Русе

Най-евтините билети за влак Кърджали - Русе могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кърджали до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кърджали до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кърджали до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.54kg
Автобус
18.79kg
Полет
50.11kg
Кола
40.08kg
Какви са емисиите на CO2 за Кърджали до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кърджали и Русе са 17.54kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кърджали и Русе? Като вземете влака между Кърджали и Русе, ще спестите 32.57kg CO2 емисии спрямо полет, 1.25kg спрямо автобус и 22.54kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кърджали до Русе?
Билет влак от Кърджали до Русе е 14,48 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,66 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кърджали до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кърджали до Русе е 4,66 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кърджали и Русе от влак?
Кърджали до Русе е 250,53 km.
Колко време трае влак между Кърджали и Русе?
Кърджали до Русе е средно 15 ч 9 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч 55 мин.
Колко влак на ден преминават от Кърджали до Русе?
Кърджали до Русе има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кърджали до Русе?
Най-ранният влак от Кърджали до Русе тръгва на 08:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кърджали до Русе?
Последният влак от Кърджали до Русе тръгва на 09:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кърджали до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,66 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кърджали до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кърджали и Русе е 14 ч 55 мин.
Има ли директен влак от Кърджали към Русе?
Да, има директен влак между Кърджали и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Кърджали до Русе от влак?
Пътуването на влак от Кърджали до Русе създава 17.54kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кърджали

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кърджали

Международни маршрути от Кърджали и близките райони

Други дестинации от Кърджали

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути