Намерете влак от Карагеоргиево до Бургас

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Карагеоргиево до Бургас с влак

Пътуването от Карагеоргиево до Бургас от влак е 34,4 km и отнема 0 ч 54 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 06:01 ч. и последното на 20:55 ч.. Възможно е да пътувате от Карагеоргиево до Бургас от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 54 мин
Връзка на ден10
Първо заминаване06:01 ч.
Последно заминаване20:55 ч.
Разстояние34,4 km
ЗаминаванеКарагеоргиево
ПристиганеБургас
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Карагеоргиево до Бургас

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Карагеоргиево до Бургас? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Карагеоргиево до Бургас?

Най-евтините билети за влак от Карагеоргиево до Бургас струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Карагеоргиево до Бургас.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Карагеоргиево до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Карагеоргиево до Бургас. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Карагеоргиево до Бургас с влак?

Пътуването между Карагеоргиево и Бургас с влак е приблизително 34,4 km. Ще ви отнеме около 0 ч 54 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Карагеоргиево до Бургас обхваща разстояние от 34,4 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 54 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 36 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Карагеоргиево до Бургас по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Карагеоргиево до Бургас?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Карагеоргиево до Бургас, който обикновено тръгва в 06:01 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 20:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Карагеоргиево до Бургас, който тръгва в 06:01 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 20:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Карагеоргиево до Бургас?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Карагеоргиево от следните спирки: . Пристигайки в Бургас, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Burgas South,Burgas,Burgas Central West. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Бургас.

Колко пътувания от Карагеоргиево до Бургас има всеки ден?

Маршрутът от Карагеоргиево до Бургас се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Карагеоргиево са средно 10 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Карагеоргиево до Бургас, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 9 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карагеоргиево до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Карагеоргиево до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Карагеоргиево до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Карагеоргиево до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Карагеоргиево до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Карагеоргиево до Бургас

Най-евтините билети за влак Карагеоргиево - Бургас могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Карагеоргиево до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Карагеоргиево до Бургас от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Карагеоргиево до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.41kg
Автобус
2.58kg
Полет
6.88kg
Кола
5.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Карагеоргиево до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Карагеоргиево и Бургас са 2.41kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Карагеоргиево и Бургас? Като вземете влака между Карагеоргиево и Бургас, ще спестите 4.47kg CO2 емисии спрямо полет, 0.17kg спрямо автобус и 3.09kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Карагеоргиево и Бургас от влак?
Карагеоргиево до Бургас е 34,4 km.
Колко време трае влак между Карагеоргиево и Бургас?
Карагеоргиево до Бургас е средно 0 ч 54 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 36 мин.
Колко влак на ден преминават от Карагеоргиево до Бургас?
Карагеоргиево до Бургас има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Карагеоргиево до Бургас?
Най-ранният влак от Карагеоргиево до Бургас тръгва на 06:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Карагеоргиево до Бургас?
Последният влак от Карагеоргиево до Бургас тръгва на 20:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Карагеоргиево до Бургас?
Има средно 9 от Карагеоргиево до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Карагеоргиево до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Карагеоргиево и Бургас е 0 ч 36 мин.
Има ли директен влак от Карагеоргиево към Бургас?
Да, има директен влак между Карагеоргиево и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Карагеоргиево до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Карагеоргиево до Бургас създава 2.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от Карагеоргиево

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Карагеоргиево

Други дестинации от Карагеоргиево

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути