Влак Пловдив - Добрич цени от 5,01 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Добрич с влак

Пътуването от Пловдив до Добрич от влак е 296,91 km и отнема 9 ч 37 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Добрич от влак само за 5,01 лв. или за 34,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,01 лв..

Най-ниската цена5,01 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 37 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена5,01 лв.
Най-висока цена34,50 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние296,91 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеДобрич
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пловдив до Добрич

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Добрич с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Добрич? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Добрич, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Добрич?

Цените на билетите за влак от Пловдив до Добрич варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до Добрич ще струват 5,01 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 21,51 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пловдив до Добрич ще ви струва 21,51 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Добрич с влак?

Разстоянието между Пловдив и Добрич е приблизително 296,91 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 37 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Пловдив и Добрич е около 296,91 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 37 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Добрич продължават 7 ч 5 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Добрич?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Добрич, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Добрич.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Добрич?

Маршрутът от Пловдив до Добрич се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Добрич, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Добрич

Евтини билети за влак от Пловдив до Добрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Добрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Добрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Добрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Добрич

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18,79 лв. до 26,38 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 29% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Добрич

Най-евтините билети за влак Пловдив - Добрич могат да бъдат намерени само за 9,84 лв., ако имате късмет, или средно за 17,50 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Добрич с влак

Когато пътувате до Добрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Добрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Добрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Добрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.78kg
Автобус
22.27kg
Полет
59.38kg
Кола
47.51kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Добрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Добрич са 20.78kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Добрич? Като вземете влака между Пловдив и Добрич, ще спестите 38.6kg CO2 емисии спрямо полет, 1.49kg спрямо автобус и 26.73kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Добрич?
Билет влак от Пловдив до Добрич е 21,51 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Добрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Добрич е 5,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Добрич от влак?
Пловдив до Добрич е 296,91 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Добрич?
Пловдив до Добрич е средно 9 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Добрич?
Пловдив до Добрич има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Добрич?
Най-ранният влак от Пловдив до Добрич тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Добрич?
Последният влак от Пловдив до Добрич тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Добрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Добрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Добрич е 7 ч 5 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Добрич?
Да, има директен влак между Пловдив и Добрич.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Добрич от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Добрич създава 20.78kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Добрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути