Намерете влак от Стара Загора до Харманли

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Харманли

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,57лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 38 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 08:54
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 59km

Сравнете най-добрите цени за влак от Стара Загора до Харманли

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Стара Загора до Харманли. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Стара Загора до Харманли: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Харманли с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Харманли?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Харманли е 4,74 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Харманли могат да бъдат около 2,60 лв..

Влакове от Стара Загора до Харманли


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и Харманли, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Харманли и къде ще пристигнете?

Влаковете до Харманли заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ХАРМАНЛИ.

Колко връзки дневно има до Харманли от Стара Загора с влак?

Ако трябва да пътувате до Харманли от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Харманли с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Харманли за 2 hours and 11 minutes, но средно отнема 2 hours and 49 minutes. Първият влак, водещ до Харманли е в 08:08, докато последният тръгва от Стара Загора в 23:08.