Влак Стара Загора - Харманли цени от 2,60 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
2,60 лв.

Стара Загора до Харманли с влак

Пътуването от Стара Загора до Харманли от влак е 59,53 km и отнема 2 ч 38 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 11:11 ч. и последното на 23:45 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Харманли от влак само за 2,60 лв. или за 6,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,60 лв..

Най-ниската цена2,60 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 38 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена2,60 лв.
Най-висока цена6,87 лв.
Първо заминаване11:11 ч.
Последно заминаване23:45 ч.
Разстояние59,53 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеХарманли
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Стара Загора до Харманли с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до Харманли? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Стара Загора до Харманли?

Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Харманли. Средно обаче ще платите около 3,99 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 2,60 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Харманли. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 3,99 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Харманли.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Харманли с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 38 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 59,53 km от Стара Загора до Харманли. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стара Загора до Харманли да отнеме повече от 2 ч 38 мин. Пътуването от Стара Загора до Харманли обхваща разстояние от 59,53 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 38 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 4 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Стара Загора до Харманли по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Стара Загора до Харманли?

По принцип първото отпътуване за деня от Стара Загора ще бъде в 11:11 ч., а последното - в 23:45 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Стара Загора до Харманли могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Стара Загора в 11:11 ч., а последният - в 23:45 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Стара Загора до Харманли могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Стара Загора до Харманли?

Можете да тръгнете от Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Харманли на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стара Загора и Харманли. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Стара Загора до Харманли се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Харманли може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Харманли. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Харманли варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Харманли. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Харманли
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Харманли.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Харманли, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Харманли.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Харманли

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Харманли могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Харманли с влак

Когато пътувате до Харманли с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Харманли
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Харманли от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Харманли Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.17kg
Автобус
4.47kg
Полет
11.91kg
Кола
9.53kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Харманли с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Харманли са 4.17kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Харманли? Като вземете влака между Стара Загора и Харманли, ще спестите 7.74kg CO2 емисии спрямо полет, 0.3kg спрямо автобус и 5.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Харманли?
Билет влак от Стара Загора до Харманли е 3,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,60 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Харманли?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Харманли е 2,60 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Харманли от влак?
Стара Загора до Харманли е 59,53 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Харманли?
Стара Загора до Харманли е средно 2 ч 38 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Харманли?
Стара Загора до Харманли има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Харманли?
Най-ранният влак от Стара Загора до Харманли тръгва на 11:11 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Харманли?
Последният влак от Стара Загора до Харманли тръгва на 23:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Харманли?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,60 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Харманли от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Харманли е 2 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Харманли?
Да, има директен влак между Стара Загора и Харманли.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Харманли от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Харманли създава 4.17kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Харманли

Свързани маршрути

Други популярни маршрути