Намерете влак от Розино до Карлово

Започва от
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Стигнете от Розино до Карлово с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Розино до Карлово. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Розино до Карлово от Train е 22 км и отнема 29 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 и последното на 20:45. Възможно е да пътувате от Розино до Карлово от Train само за ∞ лв. или за -∞ лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването 29 мин.
Връзка на ден 3
Най-висока цена -∞ лв.
Първо заминаване 08:30
Последно заминаване 20:45
Разстояние 22 km
Заминаване Розино
Пристигане Карлово
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Розино до Карлово

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  -3°
  Feb 08
  Още
  -6°
  Feb 09
  Още
  -4°
  Feb 10
  Още
  -2°
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Розино - Карлово пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Розино до Карлово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
6.27kg
Влак
0.308kg
Автобус
1.496kg
Кола
1.078kg

Настаняване, което може да харесате в Карлово

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Розино до Карлово с влак?

Пътуването от Розино до Карлово обхваща разстояние от 22 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 29 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 27 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Розино до Карлово по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Розино до Карлово?

Първото пътуване за деня тръгва от Розино в 08:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:45. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Розино и Карлово. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Розино до Карлово?

Ще можете да напуснете Розино, като използвате спирки като РОЗИНО and Rozino. Те ви свързват със спирки, включително КАРЛОВО and Karlovo в Карлово. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Розино, или в Карлово, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Розино до Карлово се извършват всеки ден?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Розино до Карлово. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 3 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bdz и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от Розино, които пътуват директно до Карлово. Има 0 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване