Автобус Габрово - София цени от 20,98 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
20,98 лв.

Габрово до София с автобус

Пътуването от Габрово до София от автобус е 165,39 km и отнема 3 ч 7 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 08:15 ч. и последното на 17:10 ч.. Възможно е да пътувате от Габрово до София от автобус само за 20,98 лв. или за 26,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,98 лв..

Най-ниската цена20,98 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 7 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена20,98 лв.
Най-висока цена26,75 лв.
Първо заминаване08:15 ч.
Последно заминаване17:10 ч.
Разстояние165,39 km
ЗаминаванеГаброво
ПристиганеСофия
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Gabrovo до Sofia

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Габрово до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Габрово до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Габрово до София?

Когато пътувате от Габрово до София, можете да очаквате да платите средно около 24,44 лв.. Може да успеете да намерите цени до 20,98 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Габрово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 24,44 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Габрово до София.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Габрово до София с автобус?

При разстояние от 165,39 km между Габрово и София, обикновено отнема 3 ч 7 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 7 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Габрово до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Габрово и София ще завършат пътуването през 3 ч 0 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 7 мин, за да пътувате 165,39 km между Габрово и София.

Кога тръгват заминаващите от Габрово до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Габрово ще бъде в 08:15 ч., а последното - в 17:10 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Габрово до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Габрово до София тръгва в 08:15 ч., докато последният отпътува в 17:10 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Габрово и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Габрово до София?

Можете да тръгнете от Габрово на спирки като Gabrovo, Avtogara (Габрово, Автогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Габрово и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Габрово до София?

Ако искате да стигнете от Габрово до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Габрово и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Габрово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Gabrovo до Sofia

Евтини билети за автобус от Габрово до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Габрово до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Габрово до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Габрово до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Gabrovo до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 20,02 лв. до 22,07 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 9% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Габрово до София

Най-евтините автобусни билети Габрово - София могат да бъдат намерени само за 20,04 лв., ако имате късмет, или средно за 20,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Габрово до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Габрово до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Габрово до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.58kg
Автобус
12.4kg
Полет
33.08kg
Кола
26.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Габрово до София?
Билет автобус от Габрово до София е 24,44 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Габрово до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Габрово до София е 20,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Габрово и София от автобус?
Габрово до София е 165,39 km.
Колко време трае автобус между Габрово и София?
Габрово до София е средно 3 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Габрово до София?
Габрово до София има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Габрово до София?
Най-ранният автобус от Габрово до София тръгва на 08:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Габрово до София?
Последният автобус от Габрово до София тръгва на 17:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Габрово до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 20,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Габрово до София?
Има средно 4 от Габрово до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Габрово до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Габрово и София е 3 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Габрово към София?
Да, има директен автобус между Габрово и София.
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до София от автобус?
Пътуването на автобус от Габрово до София създава 12.4kg CO2 емисии.

Отидете локално от Габрово

Популярни маршрути

Международни маршрути от Габрово и близките райони

Други дестинации от Габрово

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути