Намерете автобус от Габрово до София

Започва от
20 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 20 лв.

Утре

От 20 лв.

2 Дни

От 20 лв.

Пътуване от Габрово до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Габрово до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Габрово до София?

Билет за автобус от Габрово до София ще ви струва средно 21,93 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 16,99 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Габрово до София от Bus е 165 км и отнема 3 ч.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 17:10 и последното на 17:10. Възможно е да пътувате от Габрово до София от Bus само за 16,99 лв. или за 36,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,22 лв..

Най-добра цена 19,96 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 19,96 лв.
Най-висока цена 23,91 лв.
Първо заминаване 08:15
Последно заминаване 17:10
Разстояние 165 km
Заминаване Габрово
Пристигане София
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от Габрово до София

  Feb 03
  10.22
  Feb 04
  10.22
  Feb 05
  10.22
  Feb 06
  Още
  -1°
  Feb 07
  Още
  -4°
  Feb 08
  Още
  -6°
  Feb 09
  Още
  -5°
  Feb 10
  Още
  -3°
  Feb 11
  Още
  -1°
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  10.22
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  10.21
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
20 лв.
Feb 04
Saturday
20 лв.
Feb 05
Sunday
20 лв.
Feb 06
Monday
-1°
20 лв.
Feb 07
Tuesday
-4°
Още
Feb 08
Wednesday
-6°
Още
Feb 09
Thursday
-5°
Още

Най-доброто време за резервация на Габрово - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Габрово до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
47.31kg
Влак
2.324kg
Автобус
11.288kg
Кола
8.134kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще отнеме, за да отида от Габрово до София с автобус?

Разстоянието между Габрово и София е около 166 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч.. Обаче най-бързите маршрути между Габрово и София продължават 2 ч. 59 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Габрово до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Габрово до София, който тръгва в 17:10. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 17:10. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от Габрово до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Габрово и София. Можете да започнете пътуването си в Габрово на спирки като Stefan Karadja, Gabrovo Bus Station, Gabrovo Bus Station, Boulevard Stefan Karadja 2 and Gabrovo. Те се свързват със спирки, включително Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Airport (sof) T2, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Airport (sof) Terminal 2, Sofia Airport в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Габрово до София.

Колко ежедневни пътувания има от Габрово до София?

Маршрутът от Габрово до София се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, Union Ivkoni and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 6 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Габрово са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Габрово до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване