Влак Бургас - Габрово цени от 10,53 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Габрово с влак

Пътуването от Бургас до Габрово от влак е 179,33 km и отнема 5 ч 58 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 22:05 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Габрово от влак само за 10,53 лв. или за 25,18 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,53 лв..

Най-ниската цена10,53 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 58 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена10,53 лв.
Най-висока цена25,18 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване22:05 ч.
Разстояние179,33 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеГаброво
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Бургас до Габрово

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Бургас до Габрово

Планирате да пътувате от Бургас до Габрово? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Бургас до Габрово?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Габрово. Средно обаче ще платите около 13,80 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 10,53 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Бургас до Габрово варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 13,80 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Габрово с влак?

Средното време за пътуване е 5 ч 58 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 179,33 km от Бургас до Габрово. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Габрово да отнеме повече от 5 ч 58 мин. Пътуването от Бургас до Габрово обхваща разстояние от 179,33 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 58 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 32 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Габрово по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Бургас до Габрово?

Първият заминаващ за деня от Бургас до Габрово тръгва в 05:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Габрово. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Габрово, който тръгва в 05:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:05 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Габрово?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas South,Burgas,Burgas Central West. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Габрово на следните спирки: Gabrovo, Avtogara (Габрово, Автогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Габрово. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Габрово?

Маршрутът от Бургас до Габрово се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Габрово, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Габрово

Евтини билети за влак от Бургас до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Габрово

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,08 лв. до 13,89 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 27% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Габрово

Най-евтините билети за влак Бургас - Габрово могат да бъдат намерени само за 10,45 лв., ако имате късмет, или средно за 12,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Габрово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.55kg
Автобус
13.45kg
Полет
35.87kg
Кола
28.69kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Габрово са 12.55kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Габрово? Като вземете влака между Бургас и Габрово, ще спестите 23.32kg CO2 емисии спрямо полет, 0.9kg спрямо автобус и 16.14kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Габрово?
Билет влак от Бургас до Габрово е 13,80 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,53 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Габрово е 10,53 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Габрово от влак?
Бургас до Габрово е 179,33 km.
Колко време трае влак между Бургас и Габрово?
Бургас до Габрово е средно 5 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 32 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Габрово?
Бургас до Габрово има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Габрово?
Най-ранният влак от Бургас до Габрово тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Габрово?
Последният влак от Бургас до Габрово тръгва на 22:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,53 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Габрово е 4 ч 32 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Габрово?
Да, има директен влак между Бургас и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Габрово създава 12.55kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути