Намерете влак от Бургас до Габрово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Габрово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,58лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 43 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:50
Последно отпътуване: 15:00
Разстояние 179km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Габрово

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Габрово. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Бургас до Габрово?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Габрово, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Габрово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Бургас до Габрово също само за 5,45 лв., докато средната цена е 21,35 лв..

Влакове от Бургас до Габрово


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Габрово и къде ще пристигнете?

Влаковете до Габрово могат да заминат от БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и да пристигнат на ГАБРОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Габрово?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Габрово с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Бургас до Габрово и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Габрово за 4 hours and 28 minutes, но средно отнема 5 hours and 29 minutes. Първият влак, водещ до Габрово е в 05:08, докато последният тръгва от Бургас в 15:08.