Намерете автобус от Пазарджик до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,99 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч.
връзки на ден 1
Първо заминаване 19:30
Последно отпътуване 19:30
разстояние 111 km

Намерете вашите автобусни връзки от Пазарджик до Стара Загора на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Пазарджик до Стара Загора в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от Пазарджик до Стара Загора?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Пазарджик до Стара Загора само за 9,92 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 9,99 лв..

Цена на билет - всеки ден

9,99 лв. 9,99 лв. 9,99 лв. 9,99 лв. 9,99 лв. Още Още

Автобуси от Пазарджик до Стара Загора

Кога заминават първите и последните автобуси от Пазарджик до Стара Загора?

Средната продължителност на пътуването е 2 ч., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Стара Загора за :1 ч. 45 мин.. Първият автобус е насрочен за 07:10, а последният за 19:30.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Пазарджик до Стара Загора, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Стара Загора от Пазарджик с автобус?

Ако искате да пътувате от Пазарджик до Стара Загора с автобус, има 1.5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1.5 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Стара Загора в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пазарджик до Стара Загора с автобус, има 1.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.