Автобус Пазарджик - Стара Загора цени от 29,49 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Стара Загора с автобус

Пътуването от Пазарджик до Стара Загора от автобус е 110,79 km и отнема 5 ч 55 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:15 ч. и последното на 13:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Стара Загора от автобус само за 29,49 лв. или за 35,36 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,49 лв..

Най-ниската цена29,49 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 55 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена29,49 лв.
Най-висока цена35,36 лв.
Първо заминаване06:15 ч.
Последно заминаване13:00 ч.
Разстояние110,79 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Пазарджик до Стара Загора

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Пазарджик до Стара Загора с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пазарджик до Стара Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пазарджик до Стара Загора?

Когато пътувате от Пазарджик до Стара Загора, можете да очаквате да платите средно около 32,62 лв.. Може да успеете да намерите цени до 29,49 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Пазарджик до Стара Загора ще ви струва средно 32,62 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пазарджик до Стара Загора с автобус?

При разстояние от 110,79 km между Пазарджик и Стара Загора, обикновено отнема 5 ч 55 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 55 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Пазарджик до Стара Загора обхваща разстояние от 110,79 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 55 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пазарджик до Стара Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Пазарджик до Стара Загора?

Първият заминаващ за деня от Пазарджик до Стара Загора тръгва в 06:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 13:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пазарджик и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Пазарджик до Стара Загора тръгва в 06:15 ч., докато последният отпътува в 13:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пазарджик и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пазарджик до Стара Загора?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пазарджик от следните спирки: Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Пристигайки в Стара Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Stara Zagora AG. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Стара Загора.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пазарджик за Стара Загора?

Ще можете да пътувате от Пазарджик до Стара Загора, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пазарджик до Стара Загора, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пазарджик до Стара Загора всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Стара Загора

Евтини билети за автобус от Пазарджик до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 25,48 лв. до 31,47 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 19% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пазарджик до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Пазарджик - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 9,22 лв., ако имате късмет, или средно за 21,09 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30,04 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Пазарджик до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Стара Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Пазарджик до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
7.76kg
Автобус
8.31kg
Полет
22.16kg
Кола
17.73kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пазарджик до Стара Загора?
Билет автобус от Пазарджик до Стара Загора е 32,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,49 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Стара Загора е 29,49 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Стара Загора от автобус?
Пазарджик до Стара Загора е 110,79 km.
Колко време трае автобус между Пазарджик и Стара Загора?
Пазарджик до Стара Загора е средно 5 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пазарджик до Стара Загора?
Пазарджик до Стара Загора има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пазарджик до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Пазарджик до Стара Загора тръгва на 06:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пазарджик до Стара Загора?
Последният автобус от Пазарджик до Стара Загора тръгва на 13:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 29,49 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пазарджик и Стара Загора е 5 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Пазарджик към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Пазарджик и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Пазарджик до Стара Загора създава 8.31kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути