Train Illustration

Намерете автобус от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Стигнете от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Димитровград, Област Хасково да се Стара Загора с автобус

разстояние 43 km
Заминаване Димитровград, Област Хасково
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Arda - Tur National (Арда-Тур)

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Димитровград, Област Хасково - Стара Загора

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от Димитровград, Област Хасково до Стара Загорас автобус?

Пътуването между Димитровград, Област Хасково и Стара Загора с автобус е приблизително 43 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Димитровград, Област Хасково в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора?

В Димитровград, Област Хасково спирките за заминаване включват Dimitrovgrad Bus station, Dimitar Blagoyev boulevard 8 and Dimitrovgrad Bus Station. Когато пристигнете в Стара Загора, може да успеете да слезете на спирки като Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky and Стара Загора Централна автогара. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване