Намерете автобус от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 10 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 14:40
Последно отпътуване 14:40
разстояние 43 km

С автобус от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора: с virail е по-лесно

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора само за 5 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 5,01 лв..

Автобуси от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора

В колко часа са автобусите за Стара Загора?

За да стигнете от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора с автобус, ще ви отнеме 1 ч. 10 мин.. Първото заминаване е планирано за 14:40, докато последният автобус е в 14:40.

Тъй като пътуването от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Стара Загора от Димитровград, Област Хасково с автобус?

Ако искате да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора с автобус, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Стара Загора в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора с автобус, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.