Автобус Варна - Стара Загора цени от 41,70 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Варна до Стара Загора с автобус

Пътуването от Варна до Стара Загора от автобус е 205,19 km и отнема 11 ч 37 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 23:30 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Стара Загора от автобус само за 41,70 лв. или за 46,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 41,70 лв..

Най-ниската цена41,70 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 37 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена41,70 лв.
Най-висока цена46,75 лв.
Първо заминаване23:30 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние205,19 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Varna до Stara Zagora

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Варна до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Варна до Стара Загора?

Билет за автобус от Варна до Стара Загора ще ви струва средно 44,22 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 41,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 44,22 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Стара Загора.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Стара Загора с автобус?

При разстояние от 205,19 km между Варна и Стара Загора, обикновено отнема 11 ч 37 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 11 ч 37 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Варна до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Стара Загора ще завършат пътуването през 11 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 11 ч 37 мин, за да пътувате 205,19 km между Варна и Стара Загора.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Стара Загора?

Първото пътуване за деня тръгва от Варна в 23:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Варна и Стара Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Стара Загора, който обикновено тръгва в 23:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Стара Загора?

Ще можете да напуснете Варна, като използвате спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те ви свързват със спирки, включително Stara Zagora AG в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Варна, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Стара Загора?

Ако искате да стигнете от Варна до Стара Загора, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Варна и Стара Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Stara Zagora

Евтини билети за автобус от Варна до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Stara Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Варна - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,55 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Варна до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Стара Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Варна до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
14.36kg
Автобус
15.39kg
Полет
41.04kg
Кола
32.83kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Стара Загора?
Билет автобус от Варна до Стара Загора е 44,22 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 41,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Стара Загора е 41,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Стара Загора от автобус?
Варна до Стара Загора е 205,19 km.
Колко време трае автобус между Варна и Стара Загора?
Варна до Стара Загора е средно 11 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Стара Загора?
Варна до Стара Загора има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Варна до Стара Загора тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Стара Загора?
Последният автобус от Варна до Стара Загора тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 41,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Стара Загора?
Има средно 2 от Варна до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Стара Загора е 11 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Варна и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Стара Загора създава 15.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути