Намерете автобус от Варна до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 22,45 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 15 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:00
Последно отпътуване 11:00
разстояние 205 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Варна до Стара Загора

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Варна до Стара Загора е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Варна до Стара Загора?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Варна до Стара Загора от 22,45 лв., докато средната цена е 33,41 лв..

Автобуси от Варна до Стара Загора

В колко часа тръгват автобусите за Стара Загора?

Първият автобус тръгва от Варна в 11:00, докато последният тръгва в 11:00. Пътуването отнема 5 ч. 15 мин..

Тъй като пътуването от Варна до Стара Загора не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Стара Загора от Варна с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Варна до Стара Загора с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Варна до Стара Загора с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.