Намерете автобус от Варна до Стара Загора

Започва от
41,68 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Варна до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Варна до Стара Загора с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 44,32 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 41,68 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Варна да се Стара Загора с автобус

Най-добра цена 41,68 лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 37 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 23:30
Последно отпътуване 23:30
разстояние 205 km
Заминаване Варна
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Arda Tur, Arda - Tur National, Arda - Tur National (Арда-Тур), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Варна - Стара Загора всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
5
Минимална цена
41,68 лв.
Максимална цена
49,17 лв.

Варна - Стара Загора

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Варна до Стара Загора с автобус?

За да стигнете по-бързо от Варна до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Стара Загора ще завършат пътуването през 11 ч. 30 мин.. Средно ще ви отнеме около 11 ч. 37 мин., за да пътувате 205 km между Варна и Стара Загора.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Стара Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Стара Загора, който обикновено тръгва в 23:30. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:30. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Varna bus station, Vladislava Varnenchika St 158, Varna Busbahnhof, Varna and Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158. Те се свързват със спирки, включително Stara Zagora Bus station, Slavjansky Blvd 18, Stara Zagora Central Bus Station, Starza Zagora avtobusna spirka and Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Стара Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Стара Загора?

Точният брой на пътуванията от Варна до Стара Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Arda Tur, Arda - Tur National, Arda - Tur National (Арда-Тур), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В особено натоварени дни може да има до 4 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Стара Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Стара Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване