• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Монтана Тръгване от 11,71 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Монтана

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Монтана

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Монтана. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Монтана?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Монтана. Средно обаче ще платите около 12,18 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 11,71 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.София да се Монтана с автобус

Най-добра цена 11,73 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 55 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 07:00
разстояние 80 km

Цена на билет София - Монтана всеки ден

 
Днес
11,73 лв.
Утре
11,73 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
11,73 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
4
Минимална цена
11,71 лв.
Максимална цена
14,14 лв.

София - Монтана

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

11,73 лв.

Дата
сряда 20 октомври 2021
Karat-S (Карат-С)-logo
София Централна автогара - Монтана Автогара
11:00 - 13:29
Karat-S (Карат-С)
2 ч. 29 мин.
CO2: 2.56kg
Най-
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 2 ч. 29 мин.
Sofia Central Bus Station - Montana Bus Station
11:00 - 13:29
11,73 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 3 ч.
Sofia Central Bus Station - Montana Bus Station
07:00 - 10:00
11,81 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 2 ч. 45 мин.
Sofia Bus And Coach Station Poduyane - Montana Bus Station
07:15 - 10:00
11,81 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 2 ч. 29 мин.
Serdika - Bus Station
11:00 - 13:29
14,06 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 3 ч.
Serdika - Bus Station
07:00 - 10:00
14,14 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 2 ч. 45 мин.
Poduyane - Bus Station
07:15 - 10:00
14,14 лв.

Колко време отнема пътуването от София до Монтана с автобус?

Пътуването между София и Монтана продължава около 80 km и обикновено отнема приблизително 2 ч. 47 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч. 29 мин.. Ако се опитвате да стигнете от София до Монтана възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Монтана?

Първият заминаващ за деня от София до Монтана тръгва в 11:00, докато последния отпътуващ за деня е в 07:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Монтана. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Монтана?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Serdika, Poduyane, Odesa Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Letishte, Sofia Bus station Poduyane, Levski Vekoven St 4, Sofia Central Bus Station, Sofia Bus and Coach Station Poduyane and Sofia Avtobusna Spirka. Те ви свързват със спирки, включително Bus Station, Montana Montana bus station, Hristo Botev Blvd 71, Montana and Montana Bus Station в Монтана. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Монтана, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Монтана има всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Монтана, можете да пътувате с компании като Karat - S, Karat-S (Карат-С), Union Ivkoni and Union Ivkoni (Юнион Ивкони). Ще откриете максимален брой от 6 заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между София и Монтана. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.