Автобус София - Монтана цени от 12,99 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 13,05 лв.
утре 15,01 лв.
2 дни 15,03 лв.
3 дни 15,01 лв.

София до Монтана с автобус

Пътуването от София до Монтана от автобус е 80 km и отнема 2 ч 52 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 11:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Монтана от автобус само за 12,99 лв. или за 20,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,99 лв..

Най-ниската цена12,99 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 52 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена12,99 лв.
Най-висока цена20,29 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване11:00 ч.
Разстояние80 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеМонтана
ПревозвачиUnion Ivkoni, Karat - S

Автобус Билети от Sofia до Montana

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от София до Монтана с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Монтана? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от София до Монтана с автобус?

Най-евтините автобусни билети от София до Монтана струват 12,99 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 16,55 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Монтана.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 16,55 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Монтана.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Монтана с автобус?

Разстоянието между София и Монтана е приблизително 80 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 52 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между София и Монтана е около 80 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 52 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Монтана продължават 2 ч 29 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Монтана?

Първият заминаващ за деня от София до Монтана тръгва в 07:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 11:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Монтана. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 07:00 ч., а последният - в 11:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Монтана могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Монтана?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Монтана. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Montana(BG) в Монтана. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Монтана.

Колко ежедневни пътувания има от София до Монтана?

Ще можете да пътувате от София до Монтана, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Монтана, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от София до Монтана всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Montana

Евтини билети за автобус от София до Монтана
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Монтана.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Монтана, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Монтана.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Montana

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,01 лв. до 18,10 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 28% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Монтана

Най-евтините автобусни билети София - Монтана могат да бъдат намерени само за 13,01 лв., ако имате късмет, или средно за 14,55 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Монтана с автобус

Когато пътувате до Монтана с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni and Karat - S от София до Монтана
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Монтана от bus.
съоръжения Union Ivkoni Karat - S
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check cross
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

София до Монтана Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.6kg
Автобус
6kg
Полет
16kg
Кола
12.8kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Монтана?
Билет автобус от София до Монтана е 16,55 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Монтана?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Монтана е 12,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Монтана от автобус?
София до Монтана е 80 km.
Колко време трае автобус между София и Монтана?
София до Монтана е средно 2 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 29 мин.
Какви компании работят от София до Монтана?
София до Монтана се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni and Karat - S предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Монтана?
София до Монтана има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Монтана?
Най-ранният автобус от София до Монтана тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Монтана?
Последният автобус от София до Монтана тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Монтана?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Монтана?
Има средно 2 от София до Монтана.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Монтана от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Монтана е 2 ч 29 мин.
Има ли директен автобус от София към Монтана?
Да, има директен автобус между София и Монтана.
Какви са емисиите на CO2 за София до Монтана от автобус?
Пътуването на автобус от София до Монтана създава 6kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Монтана

Свързани маршрути

Други популярни маршрути