Намерете автобус от Бургас до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,19 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 4 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 15:00
разстояние 150 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Бургас до Стара Загора

Ако търсите евтини автобусни билети от Бургас до Стара Загора, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Бургас до Стара Загора?

Можете да намерите автобусни билети от Бургас до Стара Загора средно за 10,51 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 9,11 лв..

Цена на билет - всеки ден

9,19 лв. 9,19 лв. 9,19 лв. 9,19 лв. Още Още 9,19 лв.

Автобуси от Бургас до Стара Загора

За кога са планирани автобусите по линията Бургас - Стара Загора?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Бургас е в 00:01, докато последният автобус е в 15:00. Пътуването отнема средно 3 ч. 6 мин., но може и да продължи :2 ч. с най-бързите връзки.

Тъй като пътуването от Бургас до Стара Загора не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

При пътуване с автобус до Стара Загора от Бургас: колко връзки дневно има?

7 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Бургас до Стара Загора с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 7 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Стара Загора в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Бургас до Стара Загора с автобус, има 7 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 7 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.