Автобус Бургас - Стара Загора цени от 20,57 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

20,61 лв.
21,92 лв.
20,57 лв.

Бургас до Стара Загора с автобус

Пътуването от Бургас до Стара Загора от автобус е 150,15 km и отнема 3 ч 1 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 16:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Стара Загора от автобус само за 20,57 лв. или за 26,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,57 лв..

Най-ниската цена20,57 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 1 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена20,57 лв.
Най-висока цена26,75 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване16:30 ч.
Разстояние150,15 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Burgas до Stara Zagora

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Бургас до Стара Загора?

Най-евтините автобусни билети от Бургас до Стара Загора струват 20,57 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 23,76 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Стара Загора.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 23,76 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Стара Загора с автобус?

Разстоянието между Бургас и Стара Загора е приблизително 150,15 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 1 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Бургас до Стара Загора обхваща разстояние от 150,15 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч 1 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 54 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Стара Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Бургас до Стара Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Стара Загора, който обикновено тръгва в 06:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 16:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Стара Загора, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 16:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Бургас to Стара Загора

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Стара Загора?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas South,Burgas,Burgas Central West. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Stara Zagora AG. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за Стара Загора?

Ще можете да пътувате от Бургас до Стара Загора, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 11 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Стара Загора, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 11 директни връзки от Бургас до Стара Загора всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Stara Zagora

Евтини билети за автобус от Бургас до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Stara Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 20,37 лв. до 25,58 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 20% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Бургас - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 19,61 лв., ако имате късмет, или средно за 20,67 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,56 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Стара Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.51kg
Автобус
11.26kg
Полет
30.03kg
Кола
24.02kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Стара Загора?
Билет автобус от Бургас до Стара Загора е 23,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,57 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Стара Загора е 20,57 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Стара Загора от автобус?
Бургас до Стара Загора е 150,15 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Стара Загора?
Бургас до Стара Загора е средно 3 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 54 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Стара Загора?
Бургас до Стара Загора има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Бургас до Стара Загора тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Стара Загора?
Последният автобус от Бургас до Стара Загора тръгва на 16:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 20,57 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Стара Загора?
Има средно 11 от Бургас до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Стара Загора е 2 ч 54 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Бургас и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Стара Загора създава 11.26kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути