Влак Стара Загора - София цени от 4,09 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до София с влак

Пътуването от Стара Загора до София от влак е 192,3 km и отнема 6 ч 20 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 02:02 ч. и последното на 23:58 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до София от влак само за 4,09 лв. или за 32,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,09 лв..

Най-ниската цена4,09 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 20 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена4,09 лв.
Най-висока цена32,29 лв.
Първо заминаване02:02 ч.
Последно заминаване23:58 ч.
Разстояние192,3 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Стара Загора до София с влак?

Средно билетът за влак от Стара Загора до София ще ви струва 14,62 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 4,09 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до София. Средно обаче ще платите около 14,62 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до София с влак?

При разстояние от 192,3 km между Стара Загора и София, обикновено отнема 6 ч 20 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 20 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Стара Загора и София е около 192,3 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч 20 мин. Обаче най-бързите маршрути между Стара Загора и София продължават 4 ч 12 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Стара Загора до София?

Можете да тръгнете от Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стара Загора и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Стара Загора до София се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Стара Загора до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 15 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Стара Загора до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 4 директни връзки от Стара Загора до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 11 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Sofia

Евтини билети за влак от Стара Загора до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 5,75 лв. до 12,17 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 53% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до София

Най-евтините билети за влак Стара Загора - София могат да бъдат намерени само за 6,14 лв., ако имате късмет, или средно за 10,51 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,35 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.46kg
Автобус
14.42kg
Полет
38.46kg
Кола
30.77kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и София са 13.46kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и София? Като вземете влака между Стара Загора и София, ще спестите 25kg CO2 емисии спрямо полет, 0.96kg спрямо автобус и 17.31kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до София?
Билет влак от Стара Загора до София е 14,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,09 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до София е 4,09 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и София от влак?
Стара Загора до София е 192,3 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и София?
Стара Загора до София е средно 6 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 12 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до София?
Стара Загора до София има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до София?
Най-ранният влак от Стара Загора до София тръгва на 02:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до София?
Последният влак от Стара Загора до София тръгва на 23:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,09 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до София?
Има средно 4 от Стара Загора до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и София е 4 ч 12 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към София?
Да, има директен влак между Стара Загора и София.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до София от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до София създава 13.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути