Намерете влак от Стара Загора до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 45 мин.
връзки на ден 29
Първо заминаване 04:14
Последно отпътуване 20:27
разстояние 192 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Стара Загора до София

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Стара Загора до София. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до София за 6,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 10,19 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Стара Загора до София с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Стара Загора и София.

Цена на билет - всеки ден

14,90 лв. 14,90 лв. 14,90 лв. 14,90 лв. 14,88 лв. 14,88 лв. Още

Влакове от Стара Загора до София

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Докато първият влак до София тръгва в 04:14, последният е насрочен за 20:27. Средната продължителност на пътуването е 5 ч. 45 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до София за 4 ч..

От кои станции пътуват влаковете до София?

Можете да хванете влака до София на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и София, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има до София от Стара Загора с влак?

Ако желаете да отидете в София от Стара Загора с влак, 29 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 5 маршрута са преки линии, докато 24 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до София от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 29 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 24 маршрута с поне една смяна, спрямо 5 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.