Автобус Монтана - Стара Загора цени от 13,70 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Монтана до Стара Загора с автобус

Пътуването от Монтана до Стара Загора от автобус е 225,18 km и отнема 6 ч 42 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 13:36 ч. и последното на 13:36 ч.. Възможно е да пътувате от Монтана до Стара Загора от автобус само за 13,70 лв. или за 29,72 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,70 лв..

Най-ниската цена13,70 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 42 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена13,70 лв.
Най-висока цена29,72 лв.
Първо заминаване13:36 ч.
Последно заминаване13:36 ч.
Разстояние225,18 km
ЗаминаванеМонтана
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиKarat - S

Автобус Билети от Монтана до Стара Загора

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Монтана до Стара Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Монтана до Стара Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Монтана до Стара Загора?

Билет за автобус от Монтана до Стара Загора ще ви струва средно 26,67 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 13,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Монтана до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Монтана до Стара Загора, можете да очаквате да платите средно около 26,67 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Монтана до Стара Загора с автобус?

Пътуването от Монтана до Стара Загора с автобус обикновено отнема 6 ч 42 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 225,18 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 42 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Монтана до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Монтана и Стара Загора ще завършат пътуването през 6 ч 42 мин. Средно ще ви отнеме около 6 ч 42 мин, за да пътувате 225,18 km между Монтана и Стара Загора.

В колко часа са заминаващите от Монтана до Стара Загора?

Първият заминаващ за деня от Монтана до Стара Загора тръгва в 13:36 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 13:36 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Монтана и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Монтана до Стара Загора, който тръгва в 13:36 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 13:36 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Монтана to Стара Загора

Кои са спирките по маршрута от Монтана до Стара Загора?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Монтана от следните спирки: Montana(BG). Пристигайки в Стара Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Stara Zagora AG. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Стара Загора.

Колко пътувания от Монтана до Стара Загора се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Монтана до Стара Загора, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Монтана и Стара Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Монтана до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Монтана до Стара Загора

Евтини билети за автобус от Монтана до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Монтана до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Монтана до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Монтана до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Монтана до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Монтана до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Монтана - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 22,84 лв., ако имате късмет, или средно за 26,49 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,81 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S от Монтана до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Монтана до Стара Загора от bus.
съоръжения Karat - S
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Монтана до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
15.76kg
Автобус
16.89kg
Полет
45.04kg
Кола
36.03kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Монтана до Стара Загора?
Билет автобус от Монтана до Стара Загора е 26,67 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Монтана до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Монтана до Стара Загора е 13,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Монтана и Стара Загора от автобус?
Монтана до Стара Загора е 225,18 km.
Колко време трае автобус между Монтана и Стара Загора?
Монтана до Стара Загора е средно 6 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 42 мин.
Колко автобус на ден преминават от Монтана до Стара Загора?
Монтана до Стара Загора има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Монтана до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Монтана до Стара Загора тръгва на 13:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Монтана до Стара Загора?
Последният автобус от Монтана до Стара Загора тръгва на 13:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Монтана до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 13,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Монтана до Стара Загора?
Има средно 1 от Монтана до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Монтана до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Монтана и Стара Загора е 6 ч 42 мин.
Има ли директен автобус от Монтана към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Монтана и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Монтана до Стара Загора създава 16.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Монтана

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Монтана

Международни маршрути от Монтана и близките райони

Други дестинации от Монтана

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути