Автобус Стара Загора - София цени от 24,52лв.

Започва от
24,52лв.
откривам

Стара Загора до София с автобус

Пътуването от Стара Загора до София от автобус е 192 km и отнема 3 ч.. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 06:02 и последното на 20:45. Възможно е да пътувате от Стара Загора до София от автобус само за 24,52лв. или за 30,41лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 24,52лв..

Най-добра цена 24,52лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
Връзка на ден 11
Най-ниската цена 24,52лв.
Най-висока цена 30,41лв.
Първо заминаване 06:02
Последно заминаване 20:45
Разстояние 192 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане София
Превозвачи City Lines, Doris,

Автобус Билети от Стара Загора до София

  Sep 26
  24,52лв.
  20°
  Sep 27
  24,52лв.
  21°
  Sep 28
  24,54лв.
  21°
  Sep 29
  24,52лв.
  23°
  Sep 30
  24,52лв.
  24°
  Oct 01
  24,83лв.
  24°
  Oct 02
  24,83лв.
  25°
  Oct 03
  24,83лв.
  21°
  Oct 04
  24,83лв.
  22°
  Oct 05
  24,81лв.
  23°
  Oct 06
  24,68лв.
  24°
  Oct 07
  24,52лв.
  26°
  Oct 08
  24,81лв.
  27°
  Oct 09
  24,83лв.
  27°
  Oct 10
  24,81лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от Стара Загора до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Стара Загора до София?

Когато пътувате от Стара Загора до София, можете да очаквате да платите средно около 27,24лв.. Може да успеете да намерите цени до 17лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Стара Загора до София

 
Sep 26
вторник
20°
12,23лв.
24,52лв.
Sep 27
сряда
21°
11,86лв.
24,52лв.
Sep 28
четвъртък
21°
11,51лв.
24,54лв.
Sep 29
петък
23°
11,53лв.
24,52лв.
Sep 30
събота
24°
11,53лв.
24,52лв.
Oct 01
неделя
24°
12,23лв.
24,83лв.
Oct 02
понеделник
25°
11,84лв.
24,83лв.
Евтини билети за от Стара Загора до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Стара Загора до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 24лв. до 25лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 2% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Стара Загора до София

Най-евтините автобусни билети Стара Загора - София могат да бъдат намерени само за 16лв., ако имате късмет, или средно за 22лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда City Lines, Doris и Union Ivkoni от Стара Загора до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до София от автобус.
съоръжения City Lines Doris Union Ivkoni
Електрически контакти
Климатик
WiFi
Багаж

Стара Загора до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.1kg
Автобус
7.4kg
Полет
297.5kg
Кола
28.7kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Стара Загора до София?
Билет автобус от Стара Загора до София е 27,36лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 24,52лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до София е 24,52лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и София от автобус?
Стара Загора до София е 192 km.
Колко време трае автобус между Стара Загора и София?
Стара Загора до София е средно 3 ч. 18 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч..
Какви компании работят от Стара Загора до София?
Стара Загора до София се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail City Lines, Doris, Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Стара Загора до София?
Стара Загора до София има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Стара Загора до София?
Най-ранният автобус от Стара Загора до София тръгва на 06:02. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Стара Загора до София?
Последният автобус от Стара Загора до София тръгва на 20:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 24,52лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Стара Загора до София?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Стара Загора, за да отидете до София. Можете да преминете от Stara Zagora Avtobusna Zupynka, Стара Загора Централна автогара, Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Stara Zagora and Stara Zagora Omv Gas Station и можете да стигнете до Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Airport (sof) T2, Sofia Bus And Coach Station Zapad, Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1, Sofia Airport (sof) Terminal 2, Sofia Airport and Sofia.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до София?
Има средно 11 от Стара Загора до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Стара Загора и София е 3 ч..
Има ли директен автобус от Стара Загора към София?
Да, има директен автобус между Стара Загора и София.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до София от автобус?
Пътуването на автобус от Стара Загора до София създава 7.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути