Автобус Стара Загора - София цени от 25,44 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 25,73 лв.
утре 25,89 лв.
2 дни 25,56 лв.
3 дни 25,52 лв.

Стара Загора до София с автобус

Пътуването от Стара Загора до София от автобус е 192,3 km и отнема 3 ч 30 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 05:02 ч. и последното на 19:45 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до София от автобус само за 25,44 лв. или за 32,62 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,44 лв..

Най-ниската цена25,44 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 30 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена25,44 лв.
Най-висока цена32,62 лв.
Първо заминаване05:02 ч.
Последно заминаване19:45 ч.
Разстояние192,3 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеСофия
ПревозвачиUnion Ivkoni, City Lines

Автобус Билети от Stara Zagora до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от Стара Загора до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Стара Загора до София?

Цените на автобусните билети от Стара Загора до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Стара Загора до София ще струват 25,44 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 28,18 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Стара Загора до София, можете да очаквате да платите средно около 28,18 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Стара Загора до София с автобус?

Пътуването от Стара Загора до София с автобус обикновено отнема 3 ч 30 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 192,3 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 30 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Стара Загора и София с автобус обикновено отнема 3 ч 30 мин, за да се измине разстояние от 192,3 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до София ще ви отнеме 3 ч 0 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Стара Загора до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Стара Загора до София, който тръгва в 05:02 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 19:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Стара Загора в 05:02 ч., а последният - в 19:45 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Стара Загора до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до София?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora AG. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до София се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Стара Загора до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 14 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 14 директни пътувания между Стара Загора и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Sofia

Евтини билети за автобус от Стара Загора до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 24,48 лв. до 25,03 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 2% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Стара Загора до София

Най-евтините автобусни билети Стара Загора - София могат да бъдат намерени само за 23,48 лв., ако имате късмет, или средно за 25,26 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni, City Lines and Doris от Стара Загора до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni City Lines Doris
wifi WiFi check cross cross
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check cross cross
air_con Климатик check check check

Стара Загора до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
13.46kg
Автобус
14.42kg
Полет
38.46kg
Кола
30.77kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Стара Загора до София?
Билет автобус от Стара Загора до София е 28,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,44 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до София е 25,44 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и София от автобус?
Стара Загора до София е 192,3 km.
Колко време трае автобус между Стара Загора и София?
Стара Загора до София е средно 3 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 0 мин.
Какви компании работят от Стара Загора до София?
Стара Загора до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni, City Lines and Doris предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Стара Загора до София?
Стара Загора до София има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Стара Загора до София?
Най-ранният автобус от Стара Загора до София тръгва на 05:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Стара Загора до София?
Последният автобус от Стара Загора до София тръгва на 19:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,44 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до София?
Има средно 14 от Стара Загора до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Стара Загора и София е 3 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Стара Загора към София?
Да, има директен автобус между Стара Загора и София.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до София от автобус?
Пътуването на автобус от Стара Загора до София създава 14.42kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути