Намерете автобус от Стара Загора до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,88 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 16 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 04:00
Последно отпътуване 18:30
разстояние 192 km

С автобус от Стара Загора до София: с virail е по-лесно

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Стара Загора до София е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват автобусните билети от Стара Загора до София?

Можете да намерите автобусни билети от Стара Загора до София средно за 15,85 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 14,82 лв..

Цена на билет - всеки ден

14,90 лв. 14,90 лв. 14,90 лв. 14,90 лв. 14,90 лв. 14,90 лв. Още

Автобуси от Стара Загора до София

Кога заминават първите и последните автобуси от Стара Загора до София?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Стара Загора е в 16:50, докато последният автобус е в 18:30. Пътуването отнема средно 3 ч. 14 мин., но може и да продължи :2 ч. 5 мин. с най-бързите връзки.

Имайки предвид краткото разстояние между Стара Загора и София, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко автобусни връзки има от Стара Загора до София всеки ден?

6 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Стара Загора до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 6 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Стара Загора до София с автобус, има 6 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 6 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.