Train Illustration

Намерете автобус от Сливен до Стара Загора

Тръгване от
4,30 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 14,88 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 14,90 лв.

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Сливен до Стара Загора?

Билет за автобус от Сливен до Стара Загора ще ви струва средно 23,14 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 4,30 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Сливен да се Стара Загора с автобус

Най-добра цена 14,88 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 27 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 02:45
Последно отпътуване 18:15
разстояние 63 km
Заминаване Сливен
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus, Citylines

Цена на билет Сливен - Стара Загора всеки ден

 
Днес
14,88 лв.
Утре
Още
След 2 дни
14,90 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
10
Минимална цена
4,30 лв.
Максимална цена
46,69 лв.

Сливен - Стара Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

14,90 лв.

Дата
понеделник 15 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Сливен Централна автогара - Стара Загора Централна автогара
02:45 - 04:00
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч. 15 мин.
CO2: 2.21kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Сливен до Стара Загора с автобус?

За да стигнете по-бързо от Сливен до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Сливен и Стара Загора ще завършат пътуването през 59 мин.. Средно ще ви отнеме около 1 ч. 32 мин., за да пътувате 63 km между Сливен и Стара Загора.

По кое време на деня мога да пътувам от Сливен до Стара Загора?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Сливен в 00:45, а последният - в 18:15 . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сливен до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Сливен до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сливен и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Сливен на спирки като Сливен Централна автогара, Bus and Coach Station Sliven, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Sliven and Sliven Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Стара Загора Централна автогара, Starza Zagora Avtobusna Spirka, Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Stara Zagora and Stara Zagora Avtobusna Zupynka в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сливен до Стара Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Стара Загора?

Точният брой на пътуванията от Сливен до Стара Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus and Citylines. В особено натоварени дни може да има до 32 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Сливен до Стара Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Сливен до Стара Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 6 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване