Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Видин до Стара Загора Тръгване от 35,20 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

откривам

Бързо и лесно пътуване от Видин до Стара Загора с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Видин до Стара Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Видин до Стара Загора?

Най-евтините автобусни билети от Видин до Стара Загора струват 35,20 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 36,37 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Видин до Стара Загора.Видин да се Стара Загора с автобус

Най-добра цена 35,20 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 18 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 12:00
Последно отпътуване 12:00
разстояние 283 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
35,20 лв.
Максимална цена
37,53 лв.

Видин - Стара Загора

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
1 прекачване
Времетраене: 8 ч. 18 мин.
Vidin Bus Station - Стара Загора Централна автогара
12:00 - 20:18
35,20 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
директен
Времетраене: 8 ч. 18 мин.
Zheleznicharska - Starza Zagora Avtobusna Spirka
12:00 - 20:18
37,53 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Видин до Стара Загора с автобус?

Пътуването между Видин и Стара Загора с автобус е приблизително 284 km. Ще ви отнеме около 8 ч. 18 мин., за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Видин до Стара Загора?

По принцип първото отпътуване за деня от Видин ще бъде в 12:00, а последното - в 12:00. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Видин до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Видин до Стара Загора?

Ще можете да напуснете Видин, като използвате спирки като Vidin Vidin bus station, Zheleznicharska St 1, Zheleznicharska and Vidin Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Starza Zagora Avtobusna Spirka and Стара Загора Централна автогара в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Видин, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Видин за Стара Загора?

Маршрутът от Видин до Стара Загора се обслужва от компании, включително Karat - S and Karat-S (Карат-С). От този списък на транспортните компании има до 2 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Видин са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Видин до Стара Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback