Автобус Айтос - Сливен цени от 10,00 лв.

Започва от
10,00 лв.

Айтос до Сливен с автобус

Пътуването от Айтос до Сливен от автобус е 75,36 km и отнема 1 ч 20 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 15:30 ч. и последното на 15:30 ч.. Възможно е да пътувате от Айтос до Сливен от автобус само за 10,00 лв. или за 15,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,00 лв..

Най-ниската цена10,00 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 20 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена10,00 лв.
Най-висока цена15,01 лв.
Първо заминаване15:30 ч.
Последно заминаване15:30 ч.
Разстояние75,36 km
ЗаминаванеАйтос
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Aytos до Sliven

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Айтос до Сливен с Virail

Планирате да пътувате от Айтос до Сливен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Айтос до Сливен?

Цените на автобусните билети от Айтос до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Айтос до Сливен ще струват 10,00 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 11,86 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Айтос до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 11,86 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Айтос до Сливен.

Колко дълго е пътуването от Айтос до Сливенс автобус?

Средното време за пътуване е 1 ч 20 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 75,36 km от Айтос до Сливен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Айтос до Сливен да отнеме повече от 1 ч 20 мин. Пътуването между Айтос и Сливен продължава около 75,36 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 20 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 20 мин. Ако се опитвате да стигнете от Айтос до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Айтос до Сливен?

Първият заминаващ за деня от Айтос до Сливен тръгва в 15:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 15:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Айтос и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Айтос до Сливен, който обикновено тръгва в 15:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 15:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Айтос до Сливен с автобус?

В Айтос спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Сливен, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Айтос до Сливен?

Маршрутът от Айтос до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Айтос са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Айтос до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Айтос до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Aytos до Sliven

Евтини билети за автобус от Айтос до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Айтос до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Айтос до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Айтос до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Aytos до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Айтос до Сливен

Най-евтините автобусни билети Айтос - Сливен могат да бъдат намерени само за 6,20 лв., ако имате късмет, или средно за 9,33 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,02 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Айтос до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Айтос до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Айтос до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.28kg
Автобус
5.65kg
Полет
15.07kg
Кола
12.06kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Айтос до Сливен?
Билет автобус от Айтос до Сливен е 11,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Айтос до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Айтос до Сливен е 10,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Айтос и Сливен от автобус?
Айтос до Сливен е 75,36 km.
Колко време трае автобус между Айтос и Сливен?
Айтос до Сливен е средно 1 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от Айтос до Сливен?
Айтос до Сливен има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Айтос до Сливен?
Най-ранният автобус от Айтос до Сливен тръгва на 15:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Айтос до Сливен?
Последният автобус от Айтос до Сливен тръгва на 15:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Айтос до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 10,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Айтос до Сливен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Айтос, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Aytos Bus and Coach Station (Айтос, Автогара) и можете да стигнете до Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от Айтос до Сливен?
Има средно 3 от Айтос до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Айтос до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Айтос и Сливен е 1 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Айтос към Сливен?
Да, има директен автобус между Айтос и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Айтос до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Айтос до Сливен създава 5.65kg CO2 емисии.

Отидете локално от Айтос

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Айтос

Международни маршрути от Айтос и близките райони

Други дестинации от Айтос

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути