Автобус Шумен - Сливен цени от 5,75 лв.

Започва от
5,75 лв.
откривам

Шумен до Сливен с автобус

Пътуването от Шумен до Сливен от автобус е 81,09 km и отнема 4 ч 15 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 13:30 ч. и последното на 13:30 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Сливен от автобус само за 5,75 лв. или за 13,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,75 лв..

Най-ниската цена5,75 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 15 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена5,75 лв.
Най-висока цена13,85 лв.
Първо заминаване13:30 ч.
Последно заминаване13:30 ч.
Разстояние81,09 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеСливен
Превозвачи

Автобус Билети от Shumen до Sliven

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуването ви от Шумен до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Шумен до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Шумен до Сливен с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Шумен до Сливен. Средно обаче ще платите около 11,41 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 5,75 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Шумен до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 11,41 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Шумен до Сливен с автобус?

Средното време за пътуване е 4 ч 15 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 81,09 km от Шумен до Сливен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Шумен до Сливен да отнеме повече от 4 ч 15 мин. Пътуването между Шумен и Сливен продължава около 81,09 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 15 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 15 мин. Ако се опитвате да стигнете от Шумен до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Шумен до Сливен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Шумен до Сливен, който обикновено тръгва в 13:30 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 13:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Шумен в 13:30 ч., а последният - в 13:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Шумен до Сливен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Шумен до Сливен?

В Шумен спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Сливен, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Шумен за Сливен?

Маршрутът от Шумен до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Шумен са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Шумен до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Sliven

Евтини билети за автобус от Шумен до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Шумен до Сливен

Най-евтините автобусни билети Шумен - Сливен могат да бъдат намерени само за 10,90 лв., ако имате късмет, или средно за 49,69 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 138,06 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Шумен до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Шумен до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.68kg
Автобус
6.08kg
Полет
16.22kg
Кола
12.97kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Шумен до Сливен?
Билет автобус от Шумен до Сливен е 11,41 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Сливен е 5,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Сливен от автобус?
Шумен до Сливен е 81,09 km.
Колко време трае автобус между Шумен и Сливен?
Шумен до Сливен е средно 4 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Шумен до Сливен?
Шумен до Сливен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Шумен до Сливен?
Най-ранният автобус от Шумен до Сливен тръгва на 13:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Шумен до Сливен?
Последният автобус от Шумен до Сливен тръгва на 13:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 5,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Шумен до Сливен?
Има средно 2 от Шумен до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Шумен и Сливен е 4 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Шумен към Сливен?
Да, има директен автобус между Шумен и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Шумен до Сливен създава 6.08kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути