Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Шумен до Сливен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Сливен

откривам

Пътуването ви от Шумен до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Шумен до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Шумен да се Сливен с автобус

разстояние 81 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
2
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Шумен - Сливен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 4 ч. 15 мин.
Shumen Bus Station - Сливен Централна автогара
13:30 - 17:45
11,52 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 4 ч. 15 мин.
Shumen - Bus and Coach Station Sliven
13:30 - 17:45
13,85 лв.

Колко време отнема пътуването от Шумен до Сливен с автобус?

Пътуването от Шумен до Сливен с автобус обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 81 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Шумен до Сливен?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Шумен до Сливен, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Шумен to Сливен

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Шумен до Сливен с автобус?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като Shumen, Shumen Bus station, boulevard Rishki Prohod 29 and Shumen Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Bus and Coach Station Sliven, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Сливен Централна автогара в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Шумен за Сливен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33