Автобус Гурково - Сливен цени от 4,99 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Гурково до Сливен с автобус

Пътуването от Гурково до Сливен от автобус е 43,36 km и отнема 0 ч 49 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:00 ч. и последното на 18:25 ч.. Възможно е да пътувате от Гурково до Сливен от автобус само за 4,99 лв. или за 7,36 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,99 лв..

Най-ниската цена4,99 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 49 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена4,99 лв.
Най-висока цена7,36 лв.
Първо заминаване17:00 ч.
Последно заминаване18:25 ч.
Разстояние43,36 km
ЗаминаванеГурково
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Гурково до Сливен с Virail

Планирате да пътувате от Гурково до Сливен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Гурково до Сливен?

Цените на автобусните билети от Гурково до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Гурково до Сливен ще струват 4,99 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 6,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Гурково до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 6,85 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Гурково до Сливен.

Колко време ще отнеме, за да отида от Гурково до Сливен с автобус?

Пътуването между Гурково и Сливен с автобус е приблизително 43,36 km. Ще ви отнеме около 0 ч 49 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Гурково и Сливен продължава около 43,36 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 49 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Гурково до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Гурково до Сливен?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Гурково до Сливен, който тръгва в 17:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:25 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Гурково в 17:00 ч., а последният - в 18:25 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Гурково до Сливен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Гурково до Сливен с автобус?

В Гурково спирките за заминаване включват Gurkovo 55. Когато пристигнете в Сливен, може да успеете да слезете на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Гурково за Сливен?

Маршрутът от Гурково до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Гурково са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Гурково до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Гурково до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Гурково до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Гурково до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Гурково до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Гурково до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Гурково до Сливен

Най-евтините автобусни билети Гурково - Сливен могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Гурково до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Гурково до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Гурково до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.04kg
Автобус
3.25kg
Полет
8.67kg
Кола
6.94kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Гурково до Сливен?
Билет автобус от Гурково до Сливен е 6,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Гурково до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Гурково до Сливен е 4,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Гурково и Сливен от автобус?
Гурково до Сливен е 43,36 km.
Колко време трае автобус между Гурково и Сливен?
Гурково до Сливен е средно 0 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Гурково до Сливен?
Гурково до Сливен има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Гурково до Сливен?
Най-ранният автобус от Гурково до Сливен тръгва на 17:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Гурково до Сливен?
Последният автобус от Гурково до Сливен тръгва на 18:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Гурково до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 4,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Гурково до Сливен?
Има средно 1 от Гурково до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Гурково до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Гурково и Сливен е 0 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Гурково към Сливен?
Да, има директен автобус между Гурково и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Гурково до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Гурково до Сливен създава 3.25kg CO2 емисии.

Отидете локално от Гурково

Популярни маршрути

Международни маршрути от Гурково и близките райони

Други дестинации от Гурково

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути