Автобус София - Дупница цени от 35,03 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 35,03 лв.
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни 34,60 лв.

София до Дупница с автобус

Пътуването от София до Дупница от автобус е 50,9 km и отнема 1 ч 7 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 11:30 ч. и последното на 19:15 ч.. Възможно е да пътувате от София до Дупница от автобус само за 35,03 лв. или за 37,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,03 лв..

Най-ниската цена35,03 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 7 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена35,03 лв.
Най-висока цена37,10 лв.
Първо заминаване11:30 ч.
Последно заминаване19:15 ч.
Разстояние50,9 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеДупница
ПревозвачиTraventuria

Автобус Билети от Sofia до Dupnitsa

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от София до Дупница с Virail

Планирате да пътувате от София до Дупница? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Дупница?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Дупница. Средно обаче ще платите около 35,85 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 35,03 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Дупница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 35,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от София до Дупницас автобус?

Пътуването между София и Дупница с автобус е приблизително 50,9 km. Ще ви отнеме около 1 ч 7 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от София до Дупница, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Дупница ще завършат пътуването през 0 ч 50 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 7 мин, за да пътувате 50,9 km между София и Дупница.

В колко часа са заминаващите от София до Дупница?

Първият заминаващ за деня от София до Дупница тръгва в 11:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 19:15 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Дупница. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 11:30 ч., а последният - в 19:15 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Дупница могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Дупница?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дупница на следните спирки: Dupnica, Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Дупница. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Дупница се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Дупница, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 14 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 14 директни пътувания между София и Дупница. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Dupnitsa

Евтини билети за автобус от София до Дупница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Дупница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Дупница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Дупница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Dupnitsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дупница с автобус

Когато пътувате до Дупница с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Traventuria от София до Дупница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Дупница от bus.
съоръжения Traventuria
wifi WiFi check
air_con Климатик check

София до Дупница Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.56kg
Автобус
3.82kg
Полет
10.18kg
Кола
8.14kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Дупница?
Билет автобус от София до Дупница е 35,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Дупница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Дупница е 35,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Дупница от автобус?
София до Дупница е 50,9 km.
Колко време трае автобус между София и Дупница?
София до Дупница е средно 1 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 50 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Дупница?
София до Дупница има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Дупница?
Най-ранният автобус от София до Дупница тръгва на 11:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Дупница?
Последният автобус от София до Дупница тръгва на 19:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Дупница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 35,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Дупница?
Има средно 14 от София до Дупница.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Дупница от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Дупница е 0 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от София към Дупница?
Да, има директен автобус между София и Дупница.
Какви са емисиите на CO2 за София до Дупница от автобус?
Пътуването на автобус от София до Дупница създава 3.82kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Дупница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути