Намерете автобус от София до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,98 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 34 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 12:10
Последно отпътуване 18:50
разстояние 51 km

С автобус от София до Дупница: с virail е по-лесно

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Дупница в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват най-евтините автобусни билети от София до Дупница?

Автобусните билети от София до Дупница струват средно 6 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от София до Дупница само за 5,92 лв..

Цена на билет - всеки ден

6 лв. 6 лв. 6 лв. 6 лв. 6 лв. 6 лв. Още

Автобуси от София до Дупница

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Дупница?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от София е в 08:10, докато последният автобус е в 18:50. Пътуването отнема средно 1 ч. 34 мин., но може и да продължи :1 ч. 15 мин. с най-бързите връзки.

Тъй като пътуването от София до Дупница не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Дупница от София с автобус?

Ако искате да пътувате от София до Дупница с автобус, има 13 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 13 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Ако искате да пътувате от София до Дупница с автобус, има 13 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 13 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.