• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Дупница Тръгване от 3,07 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Дупница

Стигнете от София до Дупница с Virail

Планирате да пътувате от София до Дупница? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Дупница?

Цените на автобусните билети от София до Дупница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Дупница ще струват 3,07 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 5,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Дупница с автобус

Най-добра цена 4,19 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 32 мин.
връзки на ден 46
Първо заминаване 11:10
Последно отпътуване 18:50
разстояние 51 km

Цена на билет София - Дупница всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
5,01 лв.
4,19 лв.
4,21 лв.
4,19 лв.
Още
Още
Още

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
25
Превозвачи
3
Минимална цена
3,07 лв.
Максимална цена
8,37 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 1 ч. 30 мин.
Sofia Central Bus Station - Dupnitsa Bus Station
07:30 - 09:00
4,19 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч. 30 мин.
Sofia Avtobusna Spirka - Dupnitsa Bus Station
07:30 - 09:00
4,21 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч. 15 мин.
Sofia Avtobusna Spirka - Dupnitsa Bus Station
11:30 - 12:45
4,21 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 1 ч. 15 мин.
Sofia Central Bus Station - Dupnitsa Bus Station
11:30 - 12:45
4,91 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч.
Sofia Avtobusna Spirka - Dupnitsa Bus Station
16:30 - 17:30
5,24 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 1 ч.
Sofia Central Bus Station - Dupnitsa Bus Station
16:30 - 17:30
5,30 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 1 ч. 55 мин.
Sofia Serdica Bus Station - Dupnitsa Bus Station
06:10 - 08:05
5,98 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Дупница с автобус?

Пътуването между София и Дупница с автобус обикновено отнема 1 ч. 31 мин., за да се измине разстояние от 51 km. Най-краткото пътуване от София до Дупница ще ви отнеме 1 ч.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Дупница е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Дупница?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Дупница, който обикновено тръгва в 14:10. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 18:50. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от София до Дупница?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Bus and Coach Station Zapad, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia Serdica Bus Station, Sofia Bus station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1, Poduyane, Knyaginya Maria Luiza and Sofia Avtobusna Spirka. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дупница на следните спирки: Dupnitsa Bus Station, Dupnitsa Railway station, Sveti Ivan Rilski St and Dupnitsa. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Дупница. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от София до Дупница?

Ще можете да пътувате от София до Дупница, като използвате компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. В комбинация тези доставчици предлагат средно 36 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 47 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Дупница, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 36 директни връзки от София до Дупница всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.