Намерете автобус от София до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,98 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 32 мин.
връзки на ден 23
Първо заминаване 12:10
Последно отпътуване 18:50
разстояние 51 km

С автобус от София до Дупница: с virail е по-лесно

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Дупница в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват най-евтините автобусни билети от София до Дупница?

Автобусните билети от София до Дупница струват средно 7,11 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от София до Дупница само за 5,92 лв..

Цена на билет - всеки ден

5,98 лв. 5,98 лв. 6,04 лв. Още Още Още Още

Автобуси от София до Дупница

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Дупница?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от София е в 07:10, докато последният автобус е в 18:50. Пътуването отнема средно 1 ч. 33 мин., но може и да продължи :1 ч. 15 мин. с най-бързите връзки.

Тъй като пътуването от София до Дупница не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Дупница от София с автобус?

Ако искате да пътувате от София до Дупница с автобус, има 16 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 16 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Ако искате да пътувате от София до Дупница с автобус, има 16 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 16 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.