Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Созопол до Сливен

Тръгване от
7,78 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Сливен

откривам

Бързо и лесно пътуване от Созопол до Сливен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Созопол до Сливен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от Созопол до Сливен?

Когато пътувате от Созопол до Сливен, можете да очаквате да платите средно около 29,45 лв.. Може да успеете да намерите цени до 7,78 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Созопол да се Сливен с автобус

Най-добра цена 7,78 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 49 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 07:35
Последно отпътуване 06:35
разстояние 116 km
Заминаване Созопол
Пристигане Сливен
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони)

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
2
Минимална цена
7,78 лв.
Максимална цена
46,73 лв.

Созопол - Сливен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

46,73 лв.

Дата
сряда 11 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Sozopol Diving Center BG, Industrialna St - Sliven Sliven bus station, Hadzhi Dimitar Blvd 42
06:35 - 17:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
10 ч. 55 мин.
CO2: 4.09kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Созопол до Сливенс автобус?

Пътуването между Созопол и Сливен с автобус обикновено отнема 6 ч. 49 мин., за да се измине разстояние от 117 km. Най-краткото пътуване от Созопол до Сливен ще ви отнеме 2 ч. 40 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Сливен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Созопол до Сливен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Созопол до Сливен, който обикновено тръгва в 07:35. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 06:35. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Созопол до Сливен?

В Созопол спирките за заминаване включват Sozopol Bus Station, Sozopol Sozopol Diving Center BG, ul. Industrialna, Sozopol Diving Center BG, Industrialna St, bus stop Stadion and Sozopol Diving Center BG. Когато пристигнете в Сливен, може да успеете да слезете на спирки като Bus and Coach Station Sliven, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Сливен Централна автогара. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Созопол за Сливен?

Маршрутът от Созопол до Сливен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni and Union Ivkoni (Юнион Ивкони). От този списък на транспортните компании има до 8 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Созопол са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Созопол до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване