Намерете автобус от Созопол до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,24 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 42 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 07:35
Последно отпътуване 13:15
разстояние 116 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Созопол до Сливен

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Созопол до Сливен е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Созопол до Сливен?

Можете да намерите автобусни билети от Созопол до Сливен средно за 13,55 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 11,24 лв..

Автобуси от Созопол до Сливен

За кога са планирани автобусите от Созопол до Сливен?

Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 42 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Сливен за :2 ч. 35 мин.. Първият автобус е насрочен за 07:35, а последният за 13:15.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Созопол до Сливен, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Сливен от Созопол с автобус?

Ако искате да пътувате от Созопол до Сливен с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 4 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Сливен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Созопол до Сливен с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.