Автобус Созопол - Сливен цени от 16,81 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Созопол до Сливен с автобус

Пътуването от Созопол до Сливен от автобус е 116,34 km и отнема 3 ч 15 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 05:15 ч. и последното на 21:55 ч.. Възможно е да пътувате от Созопол до Сливен от автобус само за 16,81 лв. или за 60,25 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,81 лв..

Най-ниската цена16,81 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 15 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена16,81 лв.
Най-висока цена60,25 лв.
Първо заминаване05:15 ч.
Последно заминаване21:55 ч.
Разстояние116,34 km
ЗаминаванеСозопол
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Стигнете от Созопол до Сливен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Созопол до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Созопол до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Созопол до Сливен?

Най-евтините автобусни билети от Созопол до Сливен струват 16,81 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,68 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Созопол до Сливен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Созопол до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Созопол до Сливен, можете да очаквате да платите средно около 20,68 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Созопол до Сливен с автобус?

Пътуването между Созопол и Сливен с автобус е приблизително 116,34 km. Ще ви отнеме около 3 ч 15 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Созопол до Сливен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Созопол и Сливен ще завършат пътуването през 2 ч 50 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 15 мин, за да пътувате 116,34 km между Созопол и Сливен.

По кое време са първото и последното заминаване от Созопол до Сливен?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Созопол до Сливен, който тръгва в 05:15 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Созопол в 05:15 ч., а последният - в 21:55 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Созопол до Сливен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Созопол до Сливен с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Созопол и Сливен. Можете да започнете пътуването си в Созопол на спирки като Sozopol Republikanska. Те се свързват със спирки, включително Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) в Сливен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Созопол до Сливен.

Колко пъти на ден има тръгващи от Созопол за Сливен?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Созопол до Сливен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Созопол, които пътуват директно до Сливен. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Созопол до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Созопол до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Созопол до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Созопол до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Созопол до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Созопол до Сливен

Най-евтините автобусни билети Созопол - Сливен могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,08 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,99 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Созопол до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Созопол до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Созопол до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
8.14kg
Автобус
8.73kg
Полет
23.27kg
Кола
18.61kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Созопол до Сливен?
Билет автобус от Созопол до Сливен е 20,68 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 16,81 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Созопол до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Созопол до Сливен е 16,81 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Созопол и Сливен от автобус?
Созопол до Сливен е 116,34 km.
Колко време трае автобус между Созопол и Сливен?
Созопол до Сливен е средно 3 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 50 мин.
Колко автобус на ден преминават от Созопол до Сливен?
Созопол до Сливен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Созопол до Сливен?
Най-ранният автобус от Созопол до Сливен тръгва на 05:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Созопол до Сливен?
Последният автобус от Созопол до Сливен тръгва на 21:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Созопол до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 16,81 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Созопол до Сливен?
Има средно 2 от Созопол до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Созопол до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Созопол и Сливен е 2 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от Созопол към Сливен?
Да, има директен автобус между Созопол и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Созопол до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Созопол до Сливен създава 8.73kg CO2 емисии.

Отидете локално от Созопол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Созопол

Международни маршрути от Созопол и близките райони

Други дестинации от Созопол

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути