Намерете автобус от Русе до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,20 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 59 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 02:00
Последно отпътуване 16:30
разстояние 250 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Русе до София

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Русе до София е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Русе до София?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Русе до София от 20,20 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Русе до София струват около 21,41 лв..

Цена на билет - всеки ден

20,21 лв. 20,30 лв. 20,32 лв. 20,30 лв. 20,28 лв. 20,32 лв. Още

Автобуси от Русе до София

За кога са планирани автобусите от Русе до София?

Първият автобус до София тръгва в 17:30, докато последният е насрочен за 16:30. Пътуването отнема средно 6 ч. 18 мин., но най-бързите връзки отнемат само :4 ч..

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Русе до София?

8.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Русе до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 8.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Русе до София с автобус, има 8.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 8.5 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.