Намерете автобус от Русе до София

Започва от
9,74 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 25,95 лв.
С Автобус

Утре

От 26,01 лв.
С Автобус

2 Дни

От 25,95 лв.

Пътуване от Русе до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Русе до София?

Билет за автобус от Русе до София ще ви струва средно 27,82 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 9,74 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Русе да се София с автобус

Най-добра цена 25,93 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 21 мин.
връзки на ден 15
Първо заминаване 01:30
Последно отпътуване 14:00
разстояние 250 km
Заминаване Русе
Пристигане София
Превозвачи Global Biomet, Union Ivkoni, Global Biomet (Глобал Биомет), Biomet, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, PEGASUS GROUP EOOD, Union ivkoni unibus, Distribusion

Цена на билет Русе - София всеки ден

 
Днес
Още
25,95 лв.
Утре
Още
26,01 лв.
След 2 дни
Още
25,95 лв.
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
26,06 лв.
След 5 дни
Още
25,99 лв.
След 6 дни
Още
25,99 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
10
Превозвачи
12
Минимална цена
9,74 лв.
Максимална цена
236,12 лв.

Русе - София

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Русе до София с автобус?

За да стигнете по-бързо от Русе до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Русе и София ще завършат пътуването през 4 ч. 15 мин.. Средно ще ви отнеме около 5 ч. 21 мин., за да пътувате 250 km между Русе и София.

В колко часа са заминаващите от Русе до София?

Първото пътуване през нощта тръгва от Русе в 02:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 14:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Русе и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до София?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като Avtobusna Spirka Ruse, Ruse Bus station, boulevard Tsar Osvoboditel 156, Русе Централна автогара, Ruse and Ruse, Avtogara (Русе, Автогара). Те ви свързват със спирки, включително Serdika, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Central Bus Station, Sofia, Sofia Letishte, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus and Coach Station Zapad and Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Boulevard Ovcha Kupel 1 в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Русе до София?

Ако искате да стигнете от Русе до София, можете да пътувате с компании като Global Biomet, Union Ivkoni, Global Biomet (Глобал Биомет), Biomet, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, PEGASUS GROUP EOOD, Union ivkoni unibus and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 19 заминаващи на ден. Средно има 13 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 13 директни пътувания между Русе и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване