Автобус Русе - София цени от 9,86 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 29,00 лв.
утре 29,00 лв.
2 дни 28,98 лв.
3 дни 28,98 лв.

Русе до София с автобус

Пътуването от Русе до София от автобус е 250,29 km и отнема 5 ч 14 мин. Има 21 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 ч. и последното на 16:30 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до София от автобус само за 9,86 лв. или за 34,97 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,86 лв..

Най-ниската цена9,86 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 14 мин
Връзка на ден21
Най-ниската цена9,86 лв.
Най-висока цена34,97 лв.
Първо заминаване01:30 ч.
Последно заминаване16:30 ч.
Разстояние250,29 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеСофия
ПревозвачиGroup Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Русе до София

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Русе до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Русе до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Русе до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Русе до София?

Когато пътувате от Русе до София, можете да очаквате да платите средно около 30,60 лв.. Може да успеете да намерите цени до 9,86 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Русе до София ще ви струва средно 30,60 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Русе до София с автобус?

Разстоянието между Русе и София е приблизително 250,29 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 14 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Русе и София е около 250,29 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 14 мин. Обаче най-бързите маршрути между Русе и София продължават 4 ч 43 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Русе до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Русе от следните спирки: Ruse, Ruse (Centralna Avtogara),Ruse(BG)-Tovarna. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има пътувания от Русе до София?

Средно има 21 заминаващи ежедневно от Русе до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 21 заминаващи от Русе, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Русе до София

Евтини билети за автобус от Русе до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Русе до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 27,85 лв. до 30,88 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 10% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Русе до София

Най-евтините автобусни билети Русе - София могат да бъдат намерени само за 0,29 лв., ако имате късмет, или средно за 26,94 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30,66 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus, Grup Plus and Union Ivkoni от Русе до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до София от bus.
съоръжения Group Plus Grup Plus Union Ivkoni
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check

Русе до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.52kg
Автобус
18.77kg
Полет
50.06kg
Кола
40.05kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Русе до София?
Билет автобус от Русе до София е 30,60 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,86 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до София е 9,86 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и София от автобус?
Русе до София е 250,29 km.
Колко време трае автобус между Русе и София?
Русе до София е средно 5 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 43 мин.
Какви компании работят от Русе до София?
Русе до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Русе до София?
Русе до София има средно 21 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Русе до София?
Най-ранният автобус от Русе до София тръгва на 01:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Русе до София?
Последният автобус от Русе до София тръгва на 16:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 9,86 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Русе до София?
Има средно 21 от Русе до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Русе и София е 4 ч 43 мин.
Има ли директен автобус от Русе към София?
Да, има директен автобус между Русе и София.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до София от автобус?
Пътуването на автобус от Русе до София създава 18.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути