Автобус Русе - София цени от 28,96лв.

Започва от
28,96лв.
откривам

Русе до София с автобус

Пътуването от Русе до София от автобус е 250,0 km и отнема 4 ч. 43 мин.. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 02:30 и последното на 17:30. Възможно е да пътувате от Русе до София от автобус само за 28,96лв. или за 32,91лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 28,96лв..

Най-добра цена 28,96лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 43 мин.
Връзка на ден 15
Най-ниската цена 28,96лв.
Най-висока цена 32,91лв.
Първо заминаване 02:30
Последно заминаване 17:30
Разстояние 250,0 km
Заминаване Русе
Пристигане София
Превозвачи Grup Plus, Group Plus,

Автобус Билети от Русе до София

  Sep 26
  29,04лв.
  24°
  Sep 27
  29,04лв.
  23°
  Sep 28
  28,96лв.
  24°
  Sep 29
  29,04лв.
  25°
  Sep 30
  29,06лв.
  26°
  Oct 01
  28,96лв.
  27°
  Oct 02
  29лв.
  27°
  Oct 03
  29лв.
  28°
  Oct 04
  29лв.
  28°
  Oct 05
  29лв.
  23°
  Oct 06
  28,96лв.
  17°
  Oct 07
  28,96лв.
  11°
  Oct 08
  29,02лв.
  12°
  Oct 09
  29,02лв.
  19°
  Oct 10
  29,02лв.
  21°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Пътуване от Русе до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Русе до София?

Билет за автобус от Русе до София ще ви струва средно 30,95лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 24,01лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Русе до София

 
Sep 26
вторник
24°
19,20лв.
29,04лв.
Sep 27
сряда
23°
19,24лв.
29,04лв.
Sep 28
четвъртък
24°
19,20лв.
28,96лв.
Sep 29
петък
25°
19,16лв.
29,04лв.
Sep 30
събота
26°
19,18лв.
29,06лв.
Oct 01
неделя
27°
19,20лв.
28,96лв.
Oct 02
понеделник
27°
19,22лв.
29лв.
Евтини билети за от Русе до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Русе до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 27лв. до 29лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Русе до София

Най-евтините автобусни билети Русе - София могат да бъдат намерени само за 21лв., ако имате късмет, или средно за 26лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Grup Plus, Group Plus и Union Ivkoni от Русе до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до София от автобус.
съоръжения Grup Plus Group Plus Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Русе до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.8kg
Автобус
11.9kg
Полет
474.4kg
Кола
45.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Русе до София?
Билет автобус от Русе до София е 30,96лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 28,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до София е 28,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и София от автобус?
Русе до София е 250,0 km.
Колко време трае автобус между Русе и София?
Русе до София е средно 5 ч. 16 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 43 мин..
Какви компании работят от Русе до София?
Русе до София се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Grup Plus, Group Plus, Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Русе до София?
Русе до София има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Русе до София?
Най-ранният автобус от Русе до София тръгва на 02:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Русе до София?
Последният автобус от Русе до София тръгва на 17:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 28,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до София?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до София. Можете да преминете от Avtobusna Spirka Ruse, Ruse Ruse Bus Station, Tsar Osvoboditel Blvd 156, Русе Централна автогара, Ruse and Ruse, Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Serdika, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Central Bus Station, Sofia, Sofia Letishte, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus And Coach Station Zapad and Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1.
Колко директни връзки преминават от Русе до София?
Има средно 15 от Русе до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Русе и София е 4 ч. 43 мин..
Има ли директен автобус от Русе към София?
Да, има директен автобус между Русе и София.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до София от автобус?
Пътуването на автобус от Русе до София създава 11.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути