Намерете автобус от София до Силистра

Започва от
11,62 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 35,11 лв.
С Автобус

Утре

От 35,03 лв.
С Автобус

2 Дни

От 35,01 лв.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Силистра

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Силистра? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от София до Силистра?

Най-евтините автобусни билети от София до Силистра струват 11,62 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 37,55 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Силистра.София да се Силистра с автобус

Най-добра цена 35,01 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 48 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 06:30
Последно отпътуване 12:30
разстояние 355 km
Заминаване София
Пристигане Силистра
Превозвачи Global Biomet, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Global Biomet (Глобал Биомет), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Biomet, Union Ivkoni, Grup Plus, Distribusion

Цена на билет София - Силистра всеки ден

 
Днес
Още
35,11 лв.
Утре
Още
35,03 лв.
След 2 дни
Още
35,01 лв.
След 3 дни
Още
35,20 лв.
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
35,01 лв.
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
11
Минимална цена
11,62 лв.
Максимална цена
40,51 лв.

София - Силистра

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от София до Силистрас автобус?

Пътуването от София до Силистра обхваща разстояние от 356 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч. 42 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч. 32 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Силистра по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Силистра?

Първият заминаващ за деня от София до Силистра тръгва в 06:30, докато последния отпътуващ за деня е в 12:30. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Силистра. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Силистра?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Силистра. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Serdika, Serdika and Sofia Avtobusna Spirka. Те се свързват със спирки, включително Silistra Bus Station, Silistra Bus station, Moskva St 1, Silistra, Silistra Moskva Street, Силистра улица Москва, Silistra Bus Stop, Moskva Street and Silistra, Bus Station (Силистра, Aвтогара) в Силистра. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Силистра.

Колко ежедневни пътувания има от София до Силистра?

Ако искате да стигнете от София до Силистра, можете да пътувате с компании като Global Biomet, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Global Biomet (Глобал Биомет), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Biomet, Union Ivkoni, Grup Plus and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 11 заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между София и Силистра. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване