Автобус София - Силистра цени от 35,07лв.

Започва от
35,07лв.
откривам

София до Силистра с автобус

Пътуването от София до Силистра от автобус е 355,4 km и отнема 6 ч. 40 мин.. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 07:15 и последното на 19:30. Възможно е да пътувате от София до Силистра от автобус само за 35,07лв. или за 39,92лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,07лв..

Най-добра цена 35,07лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 40 мин.
Връзка на ден 6
Най-ниската цена 35,07лв.
Най-висока цена 39,92лв.
Първо заминаване 07:15
Последно заминаване 19:30
Разстояние 355,4 km
Заминаване София
Пристигане Силистра
Превозвачи Group Plus, Union Ivkoni,

Автобус Билети от София до Силистра

  Sep 26
  35,12лв.
  20°
  Sep 27
  35,12лв.
  19°
  Sep 28
  35,14лв.
  20°
  Sep 29
  35,16лв.
  22°
  Sep 30
  35,12лв.
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  35,12лв.
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  35,14лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Силистра

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Силистра? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от София до Силистра?

Най-евтините автобусни билети от София до Силистра струват 34,48лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 37,67лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Силистра.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Силистра

 
Sep 26
вторник
20°
26,46лв.
35,12лв.
Sep 27
сряда
19°
26,46лв.
35,12лв.
Sep 28
четвъртък
20°
26,38лв.
35,14лв.
Sep 29
петък
22°
26,46лв.
35,16лв.
Sep 30
събота
23°
26,46лв.
35,12лв.
Oct 01
неделя
23°
Още
Още
Oct 02
понеделник
23°
Още
Още
Евтини билети за от София до Силистра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Силистра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Силистра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Силистра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Силистра

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 34лв. до 37лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Силистра

Най-евтините автобусни билети София - Силистра могат да бъдат намерени само за 27лв., ако имате късмет, или средно за 33лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Силистра с автобус

Когато пътувате до Силистра с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus, Union Ivkoni и Grup Plus от София до Силистра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Силистра от автобус.
съоръжения Group Plus Union Ivkoni Grup Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Силистра Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.3kg
Автобус
15.5kg
Полет
620.0kg
Кола
59.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Силистра?
Билет автобус от София до Силистра е 37,65лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,07лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Силистра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Силистра е 35,07лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Силистра от автобус?
София до Силистра е 355,4 km.
Колко време трае автобус между София и Силистра?
София до Силистра е средно 6 ч. 53 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 40 мин..
Какви компании работят от София до Силистра?
София до Силистра се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Group Plus, Union Ivkoni, Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Силистра?
София до Силистра има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Силистра?
Най-ранният автобус от София до Силистра тръгва на 07:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Силистра?
Последният автобус от София до Силистра тръгва на 19:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Силистра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 35,07лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Силистра?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Силистра. Можете да преминете от Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdika and Sofia Avtobusna Spirka и можете да стигнете до Silistra Bus Station, Silistra, Silistra Moskva Street, Силистра улица Москва and Silistra, Bus Station (Силистра, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от София до Силистра?
Има средно 6 от София до Силистра.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Силистра от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Силистра е 6 ч. 40 мин..
Има ли директен автобус от София към Силистра?
Да, има директен автобус между София и Силистра.
Какви са емисиите на CO2 за София до Силистра от автобус?
Пътуването на автобус от София до Силистра създава 15.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Силистра

Свързани маршрути

Други популярни маршрути