Автобус София - Силистра цени от 34,95 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 35,05 лв.
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Силистра с автобус

Пътуването от София до Силистра от автобус е 355,78 km и отнема 6 ч 50 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:15 ч. и последното на 18:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Силистра от автобус само за 34,95 лв. или за 42,60 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 34,95 лв..

Най-ниската цена34,95 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 50 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена34,95 лв.
Най-висока цена42,60 лв.
Първо заминаване06:15 ч.
Последно заминаване18:30 ч.
Разстояние355,78 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСилистра
ПревозвачиGrup Plus, Group Plus

Автобус Билети от Sofia до Silistra

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Силистра с Virail

Планирате да пътувате от София до Силистра? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Силистра?

Цените на автобусните билети от София до Силистра варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Силистра ще струват 34,95 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 39,47 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Силистра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 39,47 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Силистра.

Колко време отнема да се стигне от София до Силистра с автобус?

Разстоянието между София и Силистра е приблизително 355,78 km. Като цяло ще ви отнеме около 6 ч 50 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Силистра продължава около 355,78 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 50 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Силистра възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от София до Силистра?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 06:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Силистра. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Силистра, който обикновено тръгва в 06:15 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Силистра?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Силистра. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Те се свързват със спирки, включително Silistra, Bus Station (Силистра, Aвтогара) в Силистра. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Силистра.

Колко пътувания от София до Силистра се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от София до Силистра, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Силистра, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 6 директни връзки от София до Силистра всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Силистра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Silistra

Евтини билети за автобус от София до Силистра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Силистра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Силистра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Силистра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Silistra

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 34,17 лв. до 37,38 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 9% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Силистра

Най-евтините автобусни билети София - Силистра могат да бъдат намерени само за 34,73 лв., ако имате късмет, или средно за 36,01 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 41,82 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Силистра с автобус

Когато пътувате до Силистра с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Grup Plus, Group Plus and Union Ivkoni от София до Силистра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Силистра от bus.
съоръжения Grup Plus Group Plus Union Ivkoni
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check

София до Силистра Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
24.9kg
Автобус
26.68kg
Полет
71.16kg
Кола
56.92kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Силистра?
Билет автобус от София до Силистра е 39,47 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 34,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Силистра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Силистра е 34,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Силистра от автобус?
София до Силистра е 355,78 km.
Колко време трае автобус между София и Силистра?
София до Силистра е средно 6 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Силистра?
София до Силистра се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Grup Plus, Group Plus and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Силистра?
София до Силистра има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Силистра?
Най-ранният автобус от София до Силистра тръгва на 06:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Силистра?
Последният автобус от София до Силистра тръгва на 18:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Силистра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 34,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Силистра?
Има средно 6 от София до Силистра.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Силистра от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Силистра е 6 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Силистра?
Да, има директен автобус между София и Силистра.
Какви са емисиите на CO2 за София до Силистра от автобус?
Пътуването на автобус от София до Силистра създава 26.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Силистра

Свързани маршрути

Други популярни маршрути