Намерете автобус от София до Силистра

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 26,97 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 23 мин.
връзки на ден 9
Първо заминаване 15:30
Последно отпътуване 22:00
разстояние 355 km

Намерете вашите автобусни връзки от София до Силистра на virail

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Силистра е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват автобусните билети от София до Силистра?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от София до Силистра само за 26,87 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 28,45 лв..

Цена на билет - всеки ден

26,99 лв. 26,99 лв. 26,99 лв. 27,01 лв. Още Още Още

Автобуси от София до Силистра

В колко часа тръгват автобусите за Силистра?

Докато първият автобус тръгва в 09:00, последният тръгва от София в 22:00. Продължителността на пътуването е средно 7 ч. 18 мин., но може да ви отнеме само :5 ч. 46 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от София до Силистра, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Силистра от София с автобус?

7 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Силистра с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 7 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Силистра с автобус, има 7 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 7 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.