• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Силистра Тръгване от 26,87 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Силистра

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Силистра

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Силистра? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от София до Силистра?

Най-евтините автобусни билети от София до Силистра струват 26,87 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 29,13 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Силистра.София да се Силистра с автобус

Най-добра цена 26,97 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 5 мин.
връзки на ден 12
Първо заминаване 22:00
Последно отпътуване 22:00
разстояние 355 km

Цена на билет София - Силистра всеки ден

 
Днес
28,30 лв.
Утре
27,03 лв.
След 2 дни
27,01 лв.
След 3 дни
26,99 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
27,03 лв.
След 6 дни
26,99 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
12
Превозвачи
9
Минимална цена
26,87 лв.
Максимална цена
31,45 лв.

София - Силистра

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

27,03 лв.

Дата
неделя 24 октомври 2021
Global Biomet (Глобал Биомет)-logo
София Централна автогара - Силистра улица Москва
15:30 - 22:15
Global Biomet (Глобал Биомет)
6 ч. 45 мин.
CO2: 11.37kg
Най-
Global Biomet (Глобал Биомет)-logo
Global Biomet (Глобал Биомет)
Времетраене: 6 ч. 45 мин.
Sofia Central Bus Station - Силистра улица Москва
15:30 - 22:15
27,01 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 6 ч. 46 мин.
Sofia Central Bus Station - Silistra Bus Station
22:00 - 04:46
28,32 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 7 ч. 4 мин.
Sofia Central Bus Station - Silistra Bus Station
06:30 - 13:34
29,02 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 6 ч. 32 мин.
Sofia Central Bus Station - Silistra Bus Station
12:30 - 19:02
29,02 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 8 ч. 8 мин.
Sofia Central Bus Station - Silistra Bus Station
13:30 - 21:38
29,02 лв.
Biomet-logo
Biomet
Времетраене: 6 ч. 45 мин.
Serdika - Silistra Moskva Street
15:30 - 22:15
29,34 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 6 ч. 46 мин.
Serdika - Silistra Bus Station
22:00 - 04:46
30,65 лв.

Колко дълго е пътуването от София до Силистрас автобус?

Пътуването от София до Силистра обхваща разстояние от 356 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч. 5 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч. 46 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Силистра по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Силистра?

Първият заминаващ за деня от София до Силистра тръгва в 06:30, докато последния отпътуващ за деня е в 22:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Силистра. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Силистра?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Силистра. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Serdika and Sofia Avtobusna Spirka. Те се свързват със спирки, включително Silistra Bus Station, Silistra Bus station, Moskva St 1, Silistra, Silistra Bus Stop, Moskva Street, Silistra Moskva Street and Силистра улица Москва в Силистра. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Силистра.

Колко ежедневни пътувания има от София до Силистра?

Ако искате да стигнете от София до Силистра, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Global Biomet (Глобал Биомет), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Biomet, Union Ivkoni and Grup Plus. Ще откриете максимален брой от 18 заминаващи на ден. Средно има 12 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 12 директни пътувания между София и Силистра. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.