Автобус Пилзен - Острава цени от 46,73 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пилзен до Острава с автобус

Пътуването от Пилзен до Острава от автобус е 352,53 km и отнема 8 ч 58 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:50 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Пилзен до Острава от автобус само за 46,73 лв. или за 92,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 46,73 лв..

Най-ниската цена46,73 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 58 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена46,73 лв.
Най-висока цена92,85 лв.
Първо заминаване01:50 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние352,53 km
ЗаминаванеПилзен
ПристиганеОстрава
ПревозвачиFlixBus CZ s.r.o., FlixBusОще

Автобус Билети от Пилзен до Острава

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пилзен до Острава с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пилзен до Острава. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Пилзен до Острава?

Билет за автобус от Пилзен до Острава ще ви струва средно 67,06 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 46,73 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пилзен до Острава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 67,06 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пилзен до Острава.

Колко време отнема пътуването от Пилзен до Острава с автобус?

Средното време за пътуване е 8 ч 58 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 352,53 km от Пилзен до Острава. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пилзен до Острава да отнеме повече от 8 ч 58 мин. Пътуването от Пилзен до Острава обхваща разстояние от 352,53 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 58 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 20 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пилзен до Острава по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пилзен до Острава?

В Пилзен спирките за заминаване включват Plzeň (Divadlo Alfa),Plzeň hl.n.,Pilsen, Busbahnhof,PLZEN. Когато пристигнете в Острава, може да успеете да слезете на спирки като OSTRAVA,Ostrava, Nádraží,Ostrava ÚAN,Ostrava Hlavni Nadrazi,Ostrava, Svinov. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пилзен до Острава има всеки ден?

Маршрутът от Пилзен до Острава се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пилзен са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пилзен до Острава, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 3 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пилзен до Острава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пилзен до Острава

Евтини билети за автобус от Пилзен до Острава
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пилзен до Острава.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пилзен до Острава, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пилзен до Острава.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пилзен до Острава

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 32,35 лв. до 74,52 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 57% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пилзен до Острава

Най-евтините автобусни билети Пилзен - Острава могат да бъдат намерени само за 35,93 лв., ако имате късмет, или средно за 48,39 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 63,97 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Острава с автобус

Когато пътувате до Острава с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus от Пилзен до Острава
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пилзен до Острава от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Пилзен до Острава Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
24.68kg
Автобус
26.44kg
Полет
70.51kg
Кола
56.4kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пилзен до Острава?
Билет автобус от Пилзен до Острава е 67,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 46,73 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пилзен до Острава?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пилзен до Острава е 46,73 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пилзен и Острава от автобус?
Пилзен до Острава е 352,53 km.
Колко време трае автобус между Пилзен и Острава?
Пилзен до Острава е средно 8 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 20 мин.
Какви компании работят от Пилзен до Острава?
Пилзен до Острава се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail FlixBus CZ s.r.o., FlixBus, FlixBus Polska sp. z.o.o. and FlixBus DACH GmbH предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пилзен до Острава?
Пилзен до Острава има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пилзен до Острава?
Най-ранният автобус от Пилзен до Острава тръгва на 01:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пилзен до Острава?
Последният автобус от Пилзен до Острава тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пилзен до Острава?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 46,73 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пилзен до Острава?
Има средно 1 от Пилзен до Острава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пилзен до Острава от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пилзен и Острава е 6 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Пилзен към Острава?
Да, има директен автобус между Пилзен и Острава.
Какви са емисиите на CO2 за Пилзен до Острава от автобус?
Пътуването на автобус от Пилзен до Острава създава 26.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пилзен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пилзен

Международни маршрути от Пилзен и близките райони

Други дестинации от Пилзен

Основни маршрути до Острава

Други популярни маршрути