Автобус Пилзен - Острава цени от 28,77лв.

Започва от
28,77лв.
откривам

Пилзен до Острава с автобус

Пътуването от Пилзен до Острава от автобус е 352,1 km и отнема 5 ч. 37 мин.. Има 27 връзки на ден, с първото заминаване на 02:50 и последното на 18:45. Възможно е да пътувате от Пилзен до Острава от автобус само за 28,77лв. или за 115,43лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 28,77лв..

Най-добра цена 28,77лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 37 мин.
Връзка на ден 27
Най-ниската цена 28,77лв.
Най-висока цена 115,43лв.
Първо заминаване 02:50
Последно заминаване 18:45
Разстояние 352,1 km
Заминаване Пилзен
Пристигане Острава
Превозвачи FlixBus, Leo Express,

Автобус Билети от Пилзен до Острава

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  23°
  Sep 28
  Още
  24°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  21°
  Oct 01
  Още
  17°
  Oct 02
  Още
  18°
  Oct 03
  Още
  15°
  Oct 04
  Още
  18°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  24°
  Oct 08
  Още
  24°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  18°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пилзен до Острава

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пилзен до Острава? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пилзен до Острава, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Пилзен до Острава?

Когато пътувате от Пилзен до Острава, можете да очаквате да платите средно около 52,93лв.. Може да успеете да намерите цени до 31,17лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пилзен до Острава
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пилзен до Острава.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пилзен до Острава, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пилзен до Острава.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 32лв. до 75лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 57% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пилзен до Острава

Най-евтините автобусни билети Пилзен - Острава могат да бъдат намерени само за 27лв., ако имате късмет, или средно за 36лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 47лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Острава с автобус

Когато пътувате до Острава с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Leo Express е базирана в Чехия транспортна компания, която предлага автобусни и влакови услуги в цяла Европа. Компанията е основана през 2010 г. и оттогава разшири дейността си, за да включи маршрути в Чехия, Словакия, Полша, Украйна, Хърватия, Унгария и Австрия. Leo Express разшири услугите си от Прага до Острава през 2012 г. и оттогава се разрасна, за да осигури влаков и автобусен транспорт в цялата страна и до международни дестинации като Берлин, Варшава, Краков, Будапеща и Братислава. Компанията оперира и междуградски влакове, свързващи Прага с Острава, и международни влакове на дълги разстояния, пътуващи от Берлин до Щутгарт.

RegioJet е частна железопътна компания, която оперира в няколко европейски страни, включително Чехия, Словакия, Полша и Австрия. Компанията е основана през 2009 г. и започва да работи в Чехия през 2011 г. RegioJet предлага различни видове влакови услуги, включително влакове на дълги разстояния, регионални влакове и автобуси.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Пилзен до Острава

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от RegioJet при пътуване от Пилзен до Острава.

Low cost

Low cost е най-достъпната опция за тези, които искат да пътуват без никакви допълнителни удобства. Пътниците обаче все още могат да се насладят на безплатен Wi-Fi и спокойно пътуване.

WiFi
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет предлага баланс между достъпност и комфорт. Пътниците могат да очакват плюшени места за сядане и безплатен Wi-Fi, което го прави чудесен избор за пътуващите с ограничен бюджет.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Relax

Пътниците, които искат да пътуват луксозно, могат да изберат билет Relax, който предлага просторни кожени седалки и релаксираща атмосфера. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отпуснат по време на пътуването си.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Business

Бизнес билетът гарантира поверителност и комфорт, с приоритетно обслужване и услужлив персонал на борда. Това е идеален избор за тези, които искат безпроблемно пътуване без стрес.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда FlixBus, Leo Express и RegioJet от Пилзен до Острава
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пилзен до Острава от автобус.
съоръжения FlixBus Leo Express RegioJet
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Храни и напитки
Климатик
Тиха зона
Достъпност
Велосипед
спално място

Пилзен до Острава Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.6kg
Автобус
17.4kg
Полет
694.6kg
Кола
67.0kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пилзен до Острава?
Билет автобус от Пилзен до Острава е 63,24лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 28,77лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пилзен до Острава?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пилзен до Острава е 28,77лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пилзен и Острава от автобус?
Пилзен до Острава е 352,1 km.
Колко време трае автобус между Пилзен и Острава?
Пилзен до Острава е средно 7 ч. 43 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 37 мин..
Какви компании работят от Пилзен до Острава?
Пилзен до Острава се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail FlixBus, Leo Express, RegioJet предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пилзен до Острава?
Пилзен до Острава има средно 27 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пилзен до Острава?
Най-ранният автобус от Пилзен до Острава тръгва на 02:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пилзен до Острава?
Последният автобус от Пилзен до Острава тръгва на 18:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пилзен до Острава?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 28,77лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пилзен до Острава?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Пилзен, за да отидете до Острава. Можете да преминете от Husova, 2713/60, Pilsen Bus Station Pilsen, Husova Street; House 60, Pilsen Bus Station "divadlo Alfa", Pokytsanska Street, Пилзен and Plzeň,,divadlo Alfa и можете да стигнете до Vítkovická, 3083/1, Ostrava Bus Station "ostrava-svinov", Peterkova Street; House 79/5, Svinov, Peterkova, 132, Ostrava Bus Stop Near The Central Railway Station, Nadrazni Street; House 88/192, Ostrava Railway Station Stodolni, Porazhkova St, Ostrava Ostrava Bus Station, Vitkovitska St 3083 and Ostrava, Úan.
Колко директни връзки преминават от Пилзен до Острава?
Има средно 1 от Пилзен до Острава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пилзен до Острава от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пилзен и Острава е 5 ч. 37 мин..
Има ли директен автобус от Пилзен към Острава?
Да, има директен автобус между Пилзен и Острава.
Какви са емисиите на CO2 за Пилзен до Острава от автобус?
Пътуването на автобус от Пилзен до Острава създава 17.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пилзен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пилзен

Международни маршрути от Пилзен и близките райони

Други дестинации от Пилзен

Основни маршрути до Острава

Други популярни маршрути