Автобус Коломия - Лвов цени от 8,41 лв.

Започва от
8,41 лв.
откривам

Коломия до Лвов с автобус

Пътуването от Коломия до Лвов от автобус е 163,12 km и отнема 3 ч 47 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 ч. и последното на 18:20 ч.. Възможно е да пътувате от Коломия до Лвов от автобус само за 8,41 лв. или за 27,53 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,41 лв..

Най-ниската цена8,41 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 47 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена8,41 лв.
Най-висока цена27,53 лв.
Първо заминаване08:30 ч.
Последно заминаване18:20 ч.
Разстояние163,12 km
ЗаминаванеКоломия
ПристиганеЛвов
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Kolomyia до Lviv

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Коломия до Лвов с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Коломия до Лвов. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Коломия до Лвов?

Най-евтините автобусни билети от Коломия до Лвов струват 8,41 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 14,20 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Коломия до Лвов.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Коломия до Лвов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Коломия до Лвов ще ви струва средно 14,20 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Коломия до Лвов с автобус?

Средното време за пътуване е 3 ч 47 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 163,12 km от Коломия до Лвов. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Коломия до Лвов да отнеме повече от 3 ч 47 мин. Пътуването от Коломия до Лвов обхваща разстояние от 163,12 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч 47 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 20 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Коломия до Лвов по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Коломия до Лвов?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Коломия до Лвов, който тръгва в 08:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:20 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Коломия до Лвов, който тръгва в 08:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 18:20 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Коломия to Лвов

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Коломия до Лвов?

В Коломия спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Лвов, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Коломия до Лвов?

Ако искате да стигнете от Коломия до Лвов, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 6 директни пътувания между Коломия и Лвов. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Коломия до Лвов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Kolomyia до Lviv

Евтини билети за автобус от Коломия до Лвов
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Коломия до Лвов.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Коломия до Лвов, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Коломия до Лвов.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Kolomyia до Lviv

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,20 лв. до 21,40 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 71% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лвов с автобус

Когато пътувате до Лвов с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus от Коломия до Лвов
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Коломия до Лвов от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Коломия до Лвов Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.42kg
Автобус
12.23kg
Полет
32.62kg
Кола
26.1kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Коломия до Лвов?
Билет автобус от Коломия до Лвов е 14,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Коломия до Лвов?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Коломия до Лвов е 8,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Коломия и Лвов от автобус?
Коломия до Лвов е 163,12 km.
Колко време трае автобус между Коломия и Лвов?
Коломия до Лвов е средно 3 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 20 мин.
Какви компании работят от Коломия до Лвов?
Коломия до Лвов се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixBus and Ecolines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Коломия до Лвов?
Коломия до Лвов има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Коломия до Лвов?
Най-ранният автобус от Коломия до Лвов тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Коломия до Лвов?
Последният автобус от Коломия до Лвов тръгва на 18:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Коломия до Лвов?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 8,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Коломия до Лвов?
Има средно 6 от Коломия до Лвов.
Кое е най-бързото време за пътуване между Коломия до Лвов от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Коломия и Лвов е 3 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Коломия към Лвов?
Да, има директен автобус между Коломия и Лвов.
Какви са емисиите на CO2 за Коломия до Лвов от автобус?
Пътуването на автобус от Коломия до Лвов създава 12.23kg CO2 емисии.

Международни маршрути от Коломия и близките райони

Основни маршрути до Лвов

Други популярни маршрути