Автобус Антверпен - Гент цени от 7,81 лв.

Започва от
7,81 лв.
откривам

Антверпен до Гент с автобус

Пътуването от Антверпен до Гент от автобус е 51,57 km и отнема 1 ч 1 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 10:45 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Антверпен до Гент от автобус само за 7,81 лв. или за 31,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,81 лв..

Най-ниската цена7,81 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 1 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена7,81 лв.
Най-висока цена31,29 лв.
Първо заминаване10:45 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние51,57 km
ЗаминаванеАнтверпен
ПристиганеГент
Превозвачи

Автобус Билети от Antwerp до Ghent

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Бързо и лесно пътуване от Антверпен до Гент с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Антверпен до Гент? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Антверпен до Гент, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Антверпен до Гент с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Антверпен до Гент струват 7,81 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 17,59 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Антверпен до Гент.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Антверпен до Гент. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 17,59 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Антверпен до Гент.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Антверпен до Гент с автобус?

Разстоянието между Антверпен и Гент е приблизително 51,57 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 1 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Антверпен и Гент е около 51,57 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 1 мин. Обаче най-бързите маршрути между Антверпен и Гент продължават 0 ч 50 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Антверпен до Гент?

По принцип първото отпътуване за деня от Антверпен ще бъде в 10:45 ч., а последното - в 21:40 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Антверпен до Гент могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Антверпен до Гент тръгва в 10:45 ч., докато последният отпътува в 21:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Антверпен и Гент. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Антверпен до Гент с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Антверпен от следните спирки: . Пристигайки в Гент, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Гент.

Колко пътувания от Антверпен до Гент има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Антверпен до Гент, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 7 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Антверпен до Гент, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 7 директни връзки от Антверпен до Гент всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Антверпен до Гент. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Antwerp до Ghent

Евтини билети за автобус от Антверпен до Гент
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Антверпен до Гент.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Антверпен до Гент, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Антверпен до Гент.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Antwerp до Ghent

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,59 лв. до 13,03 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 42% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Антверпен до Гент

Най-евтините автобусни билети Антверпен - Гент могат да бъдат намерени само за 7,18 лв., ако имате късмет, или средно за 12,21 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,88 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гент с автобус

Когато пътувате до Гент с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Антверпен до Гент
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Антверпен до Гент от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Антверпен до Гент Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.61kg
Автобус
3.87kg
Полет
10.31kg
Кола
8.25kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Антверпен до Гент?
Билет автобус от Антверпен до Гент е 17,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,81 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Антверпен до Гент?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Антверпен до Гент е 7,81 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Антверпен и Гент от автобус?
Антверпен до Гент е 51,57 km.
Колко време трае автобус между Антверпен и Гент?
Антверпен до Гент е средно 1 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 50 мин.
Колко автобус на ден преминават от Антверпен до Гент?
Антверпен до Гент има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Антверпен до Гент?
Най-ранният автобус от Антверпен до Гент тръгва на 10:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Антверпен до Гент?
Последният автобус от Антверпен до Гент тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Антверпен до Гент?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,81 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Антверпен до Гент?
Има средно 7 от Антверпен до Гент.
Кое е най-бързото време за пътуване между Антверпен до Гент от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Антверпен и Гент е 0 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от Антверпен към Гент?
Да, има директен автобус между Антверпен и Гент.
Какви са емисиите на CO2 за Антверпен до Гент от автобус?
Пътуването на автобус от Антверпен до Гент създава 3.87kg CO2 емисии.

Отидете локално от Антверпен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Антверпен

Международни маршрути от Антверпен и близките райони

Други дестинации от Антверпен

Основни маршрути до Гент

Свързани маршрути

Други популярни маршрути