Намерете автобус от Силистра до София

Започва от
34,01 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 33,93 лв.

Утре

От 34,01 лв.

2 Дни

От 34,03 лв.

Бързо и лесно пътуване от Силистра до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Силистра до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Силистра до София?

Най-евтините автобусни билети от Силистра до София струват 11,62 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 37,93 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Силистра до София.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Силистра до София от Bus е 355 км и отнема 8 ч. 9 мин.. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 11:01 и последното на 11:01. Възможно е да пътувате от Силистра до София от Bus само за 11,62 лв. или за 75,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,34 лв..

Най-добра цена 33,93 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 28 мин.
Връзка на ден 7
Най-ниската цена 33,93 лв.
Най-висока цена 75,73 лв.
Първо заминаване 01:00
Последно заминаване 11:01
Разстояние 355 km
Заминаване Силистра
Пристигане София
Превозвачи Global Biomet, Union Ivkoni (National),

Автобус Билети от Силистра до София

  Feb 02
  17.38
  Feb 03
  17.34
  Feb 04
  17.38
  Feb 05
  17.39
  Feb 06
  17.39
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  17.39
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  17.38
  Feb 16
  17.42
Departure date
Thursday,Feb 02 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 02
Thursday
34,01 лв.
Feb 03
Friday
33,93 лв.
Feb 04
Saturday
34,01 лв.
Feb 05
Sunday
34,03 лв.
Feb 06
Monday
34,03 лв.
Feb 07
Tuesday
Още
Feb 08
Wednesday
34,03 лв.

Най-доброто време за резервация на Силистра - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Силистра до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
101.46kg
Влак
4.984kg
Автобус
24.208kg
Кола
17.444kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Силистра до София с автобус?

Пътуването между Силистра и София продължава около 356 km и обикновено отнема приблизително 8 ч. 9 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч. 15 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Силистра до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Силистра до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Силистра ще бъде в 11:01, а последното - в 11:01. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Силистра до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Силистра до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Силистра от следните спирки: Silistra, Silistra Bus Station, Silistra Moskva Street, Силистра улица Москва and Silistra, Bus Station (Силистра, Aвтогара). Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Letishte and Sofia Avtobusna Spirka. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Силистра до София има всеки ден?

Средно има 7 заминаващи ежедневно от Силистра до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 16 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Global Biomet, Union Ivkoni (national), Global Biomet (Глобал Биомет), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Grup Plus Gmbh, Biomet, Union Ivkoni and Distribusion и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 6 заминаващи от Силистра, които пътуват директно до София. Има 1 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване