Автобус Силистра - София цени от 36,02 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Силистра до София с автобус

Пътуването от Силистра до София от автобус е 355,78 km и отнема 7 ч 8 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 ч. и последното на 11:00 ч.. Възможно е да пътувате от Силистра до София от автобус само за 36,02 лв. или за 42,58 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 36,02 лв..

Най-ниската цена36,02 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 8 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена36,02 лв.
Най-висока цена42,58 лв.
Първо заминаване01:30 ч.
Последно заминаване11:00 ч.
Разстояние355,78 km
ЗаминаванеСилистра
ПристиганеСофия
ПревозвачиGroup Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Силистра до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Силистра до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Силистра до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Силистра до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Силистра до София. Средно обаче ще платите около 39,23 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 36,02 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Силистра до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 39,23 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Силистра до София.

Колко дълго е пътуването от Силистра до Софияс автобус?

При разстояние от 355,78 km между Силистра и София, обикновено отнема 7 ч 8 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 8 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Силистра и София продължава около 355,78 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 8 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Силистра до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Силистра до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Силистра и София. Можете да започнете пътуването си в Силистра на спирки като Silistra, Bus Station (Силистра, Aвтогара). Те се свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Силистра до София.

Колко пъти на ден има пътувания от Силистра до София?

Средно има 8 заминаващи ежедневно от Силистра до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 8 заминаващи от Силистра, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Силистра до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Силистра до София

Евтини билети за автобус от Силистра до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Силистра до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Силистра до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Силистра до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Силистра до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 35,91 лв. до 38,12 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Силистра до София

Най-евтините автобусни билети Силистра - София могат да бъдат намерени само за 33,89 лв., ако имате късмет, или средно за 36,15 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 38,08 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus, Grup Plus and Union Ivkoni от Силистра до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Силистра до София от bus.
съоръжения Group Plus Grup Plus Union Ivkoni
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check

Силистра до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
24.9kg
Автобус
26.68kg
Полет
71.16kg
Кола
56.92kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Силистра до София?
Билет автобус от Силистра до София е 39,23 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 36,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Силистра до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Силистра до София е 36,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Силистра и София от автобус?
Силистра до София е 355,78 km.
Колко време трае автобус между Силистра и София?
Силистра до София е средно 7 ч 8 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 45 мин.
Какви компании работят от Силистра до София?
Силистра до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Силистра до София?
Силистра до София има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Силистра до София?
Най-ранният автобус от Силистра до София тръгва на 01:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Силистра до София?
Последният автобус от Силистра до София тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Силистра до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 36,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Силистра до София?
Има средно 8 от Силистра до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Силистра до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Силистра и София е 6 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Силистра към София?
Да, има директен автобус между Силистра и София.
Какви са емисиите на CO2 за Силистра до София от автобус?
Пътуването на автобус от Силистра до София създава 26.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от Силистра

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Силистра

Международни маршрути от Силистра и близките райони

Други дестинации от Силистра

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути