Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Силистра до София

Тръгване от
11,62 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 32,99 лв.
С Автобус

Утре

От 32,99 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Бързо и лесно пътуване от Силистра до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Силистра до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Силистра до София?

Най-евтините автобусни билети от Силистра до София струват 11,62 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 35,67 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Силистра до София.Силистра да се София с автобус

Най-добра цена 31 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 22 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 06:40
Последно отпътуване 14:30
разстояние 355 km
Заминаване Силистра
Пристигане София
Превозвачи Global Biomet, Union Ivkoni (National), Global Biomet (Глобал Биомет), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Biomet, Union Ivkoni, Grup Plus

Цена на билет Силистра - София всеки ден

 
Днес
32,99 лв.
Утре
32,99 лв.
След 2 дни
32,99 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
32,99 лв.
След 5 дни
34,05 лв.
След 6 дни
31 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
8
Превозвачи
6
Минимална цена
11,62 лв.
Максимална цена
39,82 лв.

Силистра - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

34,07 лв.

Дата
петък 8 юли 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Silistra Bus Station - София Централна автогара
01:00 - 08:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
7 ч. 40 мин.
CO2: 12.51kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Силистра до София с автобус?

Пътуването между Силистра и София продължава около 356 km и обикновено отнема приблизително 7 ч. 24 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч. 15 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Силистра до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Силистра до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Силистра ще бъде в 14:30, а последното - в 14:30. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Силистра до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Силистра до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Силистра от следните спирки: Silistra, Silistra Busbahnhof, Silistra Silistra bus station, Moskva St 1, Silistra Moskva Street, Silistra Bus Station, Силистра улица Москва and Silistra Bus stop, Moskva St. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia, Sofia Zentral Omnibus Bahnhof, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Letishte, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Силистра до София има всеки ден?

Средно има 8 заминаващи ежедневно от Силистра до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 16 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Global Biomet (Глобал Биомет), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus Ltd, Biomet, Union Ivkoni and Grup Plus и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 8 заминаващи от Силистра, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване