Автобус Краков - Ченстохова цени от 11,72 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
11,72 лв.

Краков до Ченстохова с автобус

Пътуването от Краков до Ченстохова от автобус е 100,07 km и отнема 2 ч 45 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:45 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от Краков до Ченстохова от автобус само за 11,72 лв. или за 31,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,72 лв..

Най-ниската цена11,72 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 45 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена11,72 лв.
Най-висока цена31,90 лв.
Първо заминаване03:45 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние100,07 km
ЗаминаванеКраков
ПристиганеЧенстохова
ПревозвачиFlixBus, FlixBus Polska sp. z.o.o.

Автобус Билети от Kraków до Częstochowa

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от Краков до Ченстохова с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Краков до Ченстохова. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Краков до Ченстохова?

Най-евтините автобусни билети от Краков до Ченстохова струват 11,72 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 19,06 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Краков до Ченстохова.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Краков до Ченстохова. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Краков до Ченстохова, можете да очаквате да платите средно около 19,06 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Краков до Ченстохова с автобус?

Пътуването от Краков до Ченстохова с автобус обикновено отнема 2 ч 45 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 100,07 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 45 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Краков и Ченстохова с автобус обикновено отнема 2 ч 45 мин, за да се измине разстояние от 100,07 km. Най-краткото пътуване от Краков до Ченстохова ще ви отнеме 2 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ченстохова е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от Краков до Ченстохова?

В Краков спирките за заминаване включват Krakow Straszewskiego,Kraków Airport,Kraków, Rondo Matecznego,Krakow, ul. Dworcowa,Krakow. Когато пристигнете в Ченстохова, може да успеете да слезете на спирки като Częstochowa, Aleja Wojska Polskiego (Shell),Czestochowa Dw PKS,Czestochowa, Jagiellonczycy. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Краков до Ченстохова има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Краков до Ченстохова може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Краков до Ченстохова. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Краков до Ченстохова варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Краков до Ченстохова. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Kraków до Częstochowa

Евтини билети за автобус от Краков до Ченстохова
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Краков до Ченстохова.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Краков до Ченстохова, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Краков до Ченстохова.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Kraków до Częstochowa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,39 лв. до 18,35 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 38% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Краков до Ченстохова

Най-евтините автобусни билети Краков - Ченстохова могат да бъдат намерени само за 12,91 лв., ако имате късмет, или средно за 14,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,47 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ченстохова с автобус

Когато пътувате до Ченстохова с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus от Краков до Ченстохова
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Краков до Ченстохова от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Краков до Ченстохова Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
7.01kg
Автобус
7.51kg
Полет
20.01kg
Кола
16.01kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Краков до Ченстохова?
Билет автобус от Краков до Ченстохова е 19,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Краков до Ченстохова?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Краков до Ченстохова е 11,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Краков и Ченстохова от автобус?
Краков до Ченстохова е 100,07 km.
Колко време трае автобус между Краков и Ченстохова?
Краков до Ченстохова е средно 2 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 5 мин.
Какви компании работят от Краков до Ченстохова?
Краков до Ченстохова се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixBus and FlixBus Polska sp. z.o.o. предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Краков до Ченстохова?
Краков до Ченстохова има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Краков до Ченстохова?
Най-ранният автобус от Краков до Ченстохова тръгва на 03:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Краков до Ченстохова?
Последният автобус от Краков до Ченстохова тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Краков до Ченстохова?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Краков до Ченстохова?
Има средно 4 от Краков до Ченстохова.
Кое е най-бързото време за пътуване между Краков до Ченстохова от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Краков и Ченстохова е 2 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Краков към Ченстохова?
Да, има директен автобус между Краков и Ченстохова.
Какви са емисиите на CO2 за Краков до Ченстохова от автобус?
Пътуването на автобус от Краков до Ченстохова създава 7.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от Краков

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Краков

Международни маршрути от Краков и близките райони

Други дестинации от Краков

Основни маршрути до Ченстохова

Други популярни маршрути