Автобус Краков - Ченстохова цени от 6,83 лв.

Започва от
6,83 лв.
откривам
Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 14,71 лв.

Утре

От 13,68 лв.

2 Дни

От 11,72 лв.

Пътуването ви от Краков до Ченстохова с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Краков до Ченстохова? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес. Покажи пълното описание

Пътуването ви от Краков до Ченстохова с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Краков до Ченстохова? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Краков до Ченстохова с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Краков до Ченстохова. Средно обаче ще платите около 13,90 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6,83 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Скриване на пълното описание

Краков до Ченстохова с автобус

Пътуването от Краков до Ченстохова от Bus е 100 км и отнема 2 ч. 40 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 15:30 и последното на 14:35. Възможно е да пътувате от Краков до Ченстохова от Bus само за 6,83 лв. или за 44,96 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,99 лв..

Най-добра цена 6,83 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 38 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 6,83 лв.
Най-висока цена 35,18 лв.
Първо заминаване 05:45
Последно заминаване 14:35
Разстояние 100 km
Заминаване Краков
Пристигане Ченстохова
Превозвачи SULTAN TRAVEL, Flixbus,

Автобус Билети от Краков до Ченстохова

  Jun 10
  7.515
  20°
  Jun 11
  6.99
  17°
  Jun 12
  5.99
  17°
  Jun 13
  6.043
  15°
  Jun 14
  6.043
  16°
  Jun 15
  Още
  20°
  Jun 16
  6.043
  22°
  Jun 17
  6.441
  22°
  Jun 18
  Още
  22°
  Jun 19
  5.797
  25°
  Jun 20
  Още
  22°
  Jun 21
  Още
  23°
  Jun 22
  7.654
  23°
  Jun 23
  Още
  21°
  Jun 24
  Още
  23°
Departure date
Saturday,Jun 10 2023
20°

Сравнете цени и билети от Краков до Ченстохова

 
Jun 10
събота
20°
29,42 лв.
14,71 лв.
Jun 11
неделя
17°
31,31 лв.
13,68 лв.
Jun 12
понеделник
17°
31,31 лв.
11,72 лв.
Jun 13
вторник
15°
38,78 лв.
11,82 лв.
Jun 14
сряда
16°
38,36 лв.
11,82 лв.
Jun 15
четвъртък
20°
Още
Още
Jun 16
петък
22°
Още
11,82 лв.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Краков до Ченстохова

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Краков до Ченстохова Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
28.5kg
Влак
1.4kg
Автобус
6.8kg
Кола
4.9kg

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

Евтини билети за от Краков до Ченстохова
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Краков до Ченстохова.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Краков до Ченстохова, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Краков до Ченстохова.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Краков до Ченстохова?
Билет автобус от Краков до Ченстохова е 13,90лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,83лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Краков до Ченстохова?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Краков до Ченстохова е 6,83лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Краков и Ченстохова от автобус?
Краков до Ченстохова е 100km.
Колко време трае автобус между Краков и Ченстохова?
Краков до Ченстохова е средно 2 ч. 40 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 40 мин..
Какви компании работят от Краков до Ченстохова?
Краков до Ченстохова се покрива от оператор(и) 13. Можете да намерите на Virail Flixbus, Leo Express, Voyager Transport, Ad Eurotrans, Sigma Bus, Leo Express, Ad Eurotrans, Bus - Turbotiger.eu, Ad Eurotrans, Ad Eurotrans, Plominski, Sand-bus, Krystian Ślebocki Sand-bus, Telesfor, Uni Metal and Ad Euro Trans Biuro Podr Y предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Краков до Ченстохова?
Краков до Ченстохова има средно 6 връзки на ден. В зависимост от деня обаче има максимум 20 и минимум 1.
В колко часа тръгва първият автобус от Краков до Ченстохова?
Най-ранният автобус от Краков до Ченстохова тръгва на 05:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Краков до Ченстохова?
Последният автобус от Краков до Ченстохова тръгва на 14:35. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Краков до Ченстохова?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 6,83 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Краков до Ченстохова?
Има 9 станция(и), от която можете да се отклоните от Краков, за да отидете до Ченстохова. Можете да преминете от Dworzec Mda, Ul. Bosacka 18, Dw. Pks, Ul. Dworcowa 1, Mda Kraków, Bosacka, M.d.a. St. G4, Krakow Central Bus Station, Krakow Krakow Bus Station, Bosacka St 18, Główny, Kraków Mda and Kraków Borek Fałęcki и можете да стигнете до Czestochowa Dworzec Autobusowy, Dw. Pks, Ul. Dworcowa 1, Ul. Orzechowskiego Naprzeciwko Poczty Gł., D.a. St. 13, Czestochowa Central Bus Station, Czestochowa Bus Station, Al. Wolnosci 45/47, Bus Stop, Czestochowa Bus Stop, Ul. Stanislawa Orzechowskiego 13 and Czestochowa.
Кое е най-бързото време за пътуване между Краков до Ченстохова от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Краков и Ченстохова е 1 ч. 40 мин..
Има ли директен автобус от Краков към Ченстохова?
Да, има директен автобус между Краков и Ченстохова.
Какви са емисиите на CO2 за Краков до Ченстохова от автобус?
Пътуването на автобус от Краков до Ченстохова създава 6.8kg CO2 емисии.

Отидете локално от Краков

Уикенд бягства от Краков

Международни маршрути от Краков и близките райони

Други дестинации от Краков

Основни маршрути до Ченстохова

Други популярни маршрути

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване