Автобус Казан - Оренбург цени от 46,59 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Казан до Оренбург с автобус

Пътуването от Казан до Оренбург от автобус е 594,9 km и отнема 13 ч 38 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 06:20 ч. и последното на 14:00 ч.. Възможно е да пътувате от Казан до Оренбург от автобус само за 46,59 лв. или за 53,73 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 46,59 лв..

Най-ниската цена46,59 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 38 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена46,59 лв.
Най-висока цена53,73 лв.
Първо заминаване06:20 ч.
Последно заминаване14:00 ч.
Разстояние594,9 km
ЗаминаванеКазан
ПристиганеОренбург
ПревозвачиZhiltsov Andrey Anatolievich PE, KAZANSKOYE

Пътуването ви от Казан до Оренбург с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Казан до Оренбург? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Казан до Оренбург?

Цените на автобусните билети от Казан до Оренбург варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Казан до Оренбург ще струват 46,59 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 49,98 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Казан до Оренбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Казан до Оренбург варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 49,98 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Казан до Оренбург с автобус?

Разстоянието между Казан и Оренбург е приблизително 594,9 km. Като цяло ще ви отнеме около 13 ч 38 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Казан и Оренбург с автобус обикновено отнема 13 ч 38 мин, за да се измине разстояние от 594,9 km. Най-краткото пътуване от Казан до Оренбург ще ви отнеме 12 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Оренбург е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Казан до Оренбург?

Първият заминаващ за деня от Казан до Оренбург тръгва в 06:20 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 14:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Казан и Оренбург. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Казан до Оренбург тръгва в 06:20 ч., докато последният отпътува в 14:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Казан и Оренбург. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Казан до Оренбург?

В Казан спирките за заминаване включват Kazan. Когато пристигнете в Оренбург, може да успеете да слезете на спирки като Hostel, Orenburg. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Казан до Оренбург?

Ако искате да стигнете от Казан до Оренбург, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Казан и Оренбург. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Казан до Оренбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Казан до Оренбург
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Казан до Оренбург.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Казан до Оренбург, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Казан до Оренбург.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Казан до Оренбург

Най-евтините автобусни билети Казан - Оренбург могат да бъдат намерени само за 46,22 лв., ако имате късмет, или средно за 49,46 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 51,84 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Оренбург с автобус

Когато пътувате до Оренбург с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Казан до Оренбург Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
41.64kg
Автобус
44.62kg
Полет
118.98kg
Кола
95.18kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Казан до Оренбург?
Билет автобус от Казан до Оренбург е 49,98 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 46,59 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Казан до Оренбург?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Казан до Оренбург е 46,59 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Казан и Оренбург от автобус?
Казан до Оренбург е 594,9 km.
Колко време трае автобус между Казан и Оренбург?
Казан до Оренбург е средно 13 ч 38 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 12 ч 5 мин.
Какви компании работят от Казан до Оренбург?
Казан до Оренбург се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Zhiltsov Andrey Anatolievich PE and KAZANSKOYE предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Казан до Оренбург?
Казан до Оренбург има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Казан до Оренбург?
Най-ранният автобус от Казан до Оренбург тръгва на 06:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Казан до Оренбург?
Последният автобус от Казан до Оренбург тръгва на 14:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Казан до Оренбург?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 46,59 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Казан до Оренбург?
Има средно 2 от Казан до Оренбург.
Кое е най-бързото време за пътуване между Казан до Оренбург от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Казан и Оренбург е 12 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Казан към Оренбург?
Да, има директен автобус между Казан и Оренбург.
Какви са емисиите на CO2 за Казан до Оренбург от автобус?
Пътуването на автобус от Казан до Оренбург създава 44.62kg CO2 емисии.

Отидете локално от Казан

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Казан

Други дестинации от Казан

Други популярни маршрути