Намерете автобус от Кресна до Благоевград

Започва от
5,01 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 5,01 лв.

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Кресна до Благоевград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кресна до Благоевград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от Кресна до Благоевград?

Когато пътувате от Кресна до Благоевград, можете да очаквате да платите средно около 15,14 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,99 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Кресна до Благоевград от Bus е 32 км и отнема 5 ч. 41 мин.. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 07:28 и последното на 16:12. Възможно е да пътувате от Кресна до Благоевград от Bus само за 3,99 лв. или за 52,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,56 лв..

Най-добра цена 5,01 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 23 мин.
Връзка на ден 14
Най-ниската цена 5,01 лв.
Най-висока цена 52,01 лв.
Първо заминаване 07:28
Последно заминаване 16:12
Разстояние 32 km
Заминаване Кресна
Пристигане Благоевград
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от Кресна до Благоевград

  Feb 03
  2.56
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  11°
  Feb 15
  Още
  11°
  Feb 16
  Още
  12°
  Feb 17
  Още
  11°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
5,01 лв.
Feb 04
Saturday
Още
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
Още
Feb 07
Tuesday
Още
Feb 08
Wednesday
Още
Feb 09
Thursday
Още

Най-доброто време за резервация на Кресна - Благоевград пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Кресна до Благоевград Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
9.12kg
Влак
0.448kg
Автобус
2.176kg
Кола
1.568kg

Настаняване, което може да харесате в Благоевград

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Кресна до Благоевград с автобус?

Пътуването от Кресна до Благоевград обхваща разстояние от 32 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч. 41 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 47 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кресна до Благоевград по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Кресна до Благоевград?

Първият заминаващ за деня от Кресна до Благоевград тръгва в 07:28, докато последния отпътуващ за деня е в 16:12. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Кресна и Благоевград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Кресна до Благоевград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Кресна и Благоевград. Можете да започнете пътуването си в Кресна на спирки като Kresna, Kresna Bus Stop, Route E79 and Kresna, E79 Bus Stop. Те се свързват със спирки, включително Sveti Dimitar Solunski, Blagoevgrad Bus Stop, Boulevard Sveti Dimitar Solunski 12, Blagoevgrad and Blagoevgrad Bus Station в Благоевград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Кресна до Благоевград.

Колко пътувания от Кресна до Благоевград има всеки ден?

Маршрутът от Кресна до Благоевград се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 14 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Кресна са средно 10 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Кресна до Благоевград, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 6 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване