Train Illustration

Намерете автобус от Плевен до Силистра

Тръгване от
18,97 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Плевен до Силистра с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Плевен до Силистра? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Плевен до Силистра, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Плевен до Силистра?

Билет за автобус от Плевен до Силистра ще ви струва средно 24,04 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 18,97 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Плевен да се Силистра с автобус

Най-добра цена 18,97 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 19 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 09:15
Последно отпътуване 09:15
разстояние 227 km
Заминаване Плевен
Пристигане Силистра
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
18,97 лв.
Максимална цена
45,55 лв.

Плевен - Силистра

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

22,14 лв.

Дата
петък 12 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Pleven Bus Station - Silistra Bus Station
09:15 - 13:34
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
4 ч. 19 мин.
CO2: 7.97kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Плевен до Силистра с автобус?

Пътуването между Плевен и Силистра с автобус обикновено отнема 4 ч. 19 мин., за да се измине разстояние от 227 km. Най-краткото пътуване от Плевен до Силистра ще ви отнеме 4 ч. 19 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Силистра е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Плевен до Силистра?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Плевен до Силистра, който обикновено тръгва в 09:15. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 09:15. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Плевен до Силистра?

В Плевен спирките за заминаване включват Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square, Pleven and Pleven Bus Station. Когато пристигнете в Силистра, може да успеете да слезете на спирки като Silistra Bus station, Moskva St 1, Silistra Bus Station and Silistra. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Плевен до Силистра?

Маршрутът от Плевен до Силистра се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 6 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Плевен са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Плевен до Силистра, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване