Автобус Сарагоса - Алкала де Енарес цени от 33,74лв.

Започва от
33,74лв.
откривам

Сарагоса до Алкала де Енарес с автобус

Пътуването от Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус е 245,6 km и отнема 3 ч. 30 мин.. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 15:20 и последното на 15:20. Възможно е да пътувате от Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус само за 33,74лв. или за 35,67лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 33,74лв..

Най-добра цена 33,74лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 30 мин.
Връзка на ден 1
Най-ниската цена 33,74лв.
Най-висока цена 35,67лв.
Първо заминаване 15:20
Последно заминаване 15:20
Разстояние 245,6 km
Заминаване Сарагоса
Пристигане Алкала де Енарес
Превозвачи Alsa

Автобус Билети от Сарагоса до Алкала де Енарес

  Sep 26
  Още
  31°
  Sep 27
  Още
  31°
  Sep 28
  Още
  31°
  Sep 29
  Още
  30°
  Sep 30
  Още
  30°
  Oct 01
  Още
  30°
  Oct 02
  Още
  32°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  21°
  Oct 08
  Още
  23°
  Oct 09
  Още
  25°
  Oct 10
  Още
  23°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
31°

Стигнете от Сарагоса до Алкала де Енарес с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сарагоса до Алкала де Енарес. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Сарагоса до Алкала де Енарес с автобус?

Когато пътувате от Сарагоса до Алкала де Енарес, можете да очаквате да платите средно около 34,22лв.. Може да успеете да намерите цени до 31,27лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Сарагоса до Алкала де Енарес
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сарагоса до Алкала де Енарес.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сарагоса до Алкала де Енарес, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сарагоса до Алкала де Енарес.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сарагоса до Алкала де Енарес

Най-евтините автобусни билети Сарагоса - Алкала де Енарес могат да бъдат намерени само за 33лв., ако имате късмет, или средно за 42лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 56лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Алкала де Енарес с автобус

Когато пътувате до Алкала де Енарес с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Alsa, основана през 1923 г., е известна испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Компанията се разрасна до една от най-големите автобусни компании в Европа. Alsa предлага широка гама от услуги, включително редовни и експресни маршрути, луксозни автобуси и спални автобуси. Alsa, посветена на устойчивостта, намалява своя въглероден отпечатък чрез използване на алтернативни горива и енергийно ефективни технологии.

Услуги на борда Alsa от Сарагоса до Алкала де Енарес
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус.
съоръжения Alsa
WiFi
Багаж
Велосипед

Сарагоса до Алкала де Енарес Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.2kg
Автобус
7.9kg
Полет
315.0kg
Кола
30.4kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Билет автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес е 34,69лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 33,74лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сарагоса до Алкала де Енарес е 33,74лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сарагоса и Алкала де Енарес от автобус?
Сарагоса до Алкала де Енарес е 245,6 km.
Колко време трае автобус между Сарагоса и Алкала де Енарес?
Сарагоса до Алкала де Енарес е средно 3 ч. 30 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 30 мин..
Какви компании работят от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Сарагоса до Алкала де Енарес се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Alsa предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Сарагоса до Алкала де Енарес има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Най-ранният автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес тръгва на 15:20. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Последният автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес тръгва на 15:20. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 33,74лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сарагоса, за да отидете до Алкала де Енарес. Можете да преминете от Zaragoza Delicias Bus Station и можете да стигнете до Alcala De Henares Bus Stop.
Колко директни връзки преминават от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Има средно 1 от Сарагоса до Алкала де Енарес.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сарагоса и Алкала де Енарес е 3 ч. 30 мин..
Има ли директен автобус от Сарагоса към Алкала де Енарес?
Да, има директен автобус между Сарагоса и Алкала де Енарес.
Какви са емисиите на CO2 за Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус?
Пътуването на автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес създава 7.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сарагоса

Уикенд бягства от Сарагоса

Международни маршрути от Сарагоса и близките райони

Други дестинации от Сарагоса

Други популярни маршрути