Автобус Сарагоса - Алкала де Енарес цени от 33,74 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Сарагоса до Алкала де Енарес с автобус

Пътуването от Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус е 245,94 km и отнема 3 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 14:20 ч. и последното на 14:20 ч.. Възможно е да пътувате от Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус само за 33,74 лв. или за 33,74 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 33,74 лв..

Най-ниската цена33,74 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена33,74 лв.
Най-висока цена33,74 лв.
Първо заминаване14:20 ч.
Последно заминаване14:20 ч.
Разстояние245,94 km
ЗаминаванеСарагоса
ПристиганеАлкала де Енарес
ПревозвачиAlsa

Автобус Билети от Saragossa до Alcalá de Henares

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуването ви от Сарагоса до Алкала де Енарес с Virail

Планирате да пътувате от Сарагоса до Алкала де Енарес? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Сарагоса до Алкала де Енарес?

Най-евтините автобусни билети от Сарагоса до Алкала де Енарес струват 33,74 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 33,74 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сарагоса до Алкала де Енарес.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сарагоса до Алкала де Енарес. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес ще ви струва средно 33,74 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Сарагоса до Алкала де Енаресс автобус?

Пътуването от Сарагоса до Алкала де Енарес с автобус обикновено отнема 3 ч 30 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 245,94 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 30 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Сарагоса и Алкала де Енарес продължава около 245,94 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 30 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сарагоса до Алкала де Енарес възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Сарагоса до Алкала де Енарес?

По принцип първото отпътуване за деня от Сарагоса ще бъде в 14:20 ч., а последното - в 14:20 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сарагоса до Алкала де Енарес могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Сарагоса в 14:20 ч., а последният - в 14:20 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сарагоса до Алкала де Енарес могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Сарагоса до Алкала де Енарес?

В Сарагоса спирките за заминаване включват ZARAGOZA DELICIAS,Zaragoza Airport. Когато пристигнете в Алкала де Енарес, може да успеете да слезете на спирки като ALCALA DE HENARES,Alcala de Henares Universidad,La Garena,Alcala De Henares. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Сарагоса до Алкала де Енарес?

Ще можете да пътувате от Сарагоса до Алкала де Енарес, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сарагоса до Алкала де Енарес, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Сарагоса до Алкала де Енарес всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сарагоса до Алкала де Енарес. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Saragossa до Alcalá de Henares

Евтини билети за автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сарагоса до Алкала де Енарес.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сарагоса до Алкала де Енарес, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сарагоса до Алкала де Енарес.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Saragossa до Alcalá de Henares

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сарагоса до Алкала де Енарес

Най-евтините автобусни билети Сарагоса - Алкала де Енарес могат да бъдат намерени само за 40,41 лв., ако имате късмет, или средно за 47,63 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 58,67 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Алкала де Енарес с автобус

Когато пътувате до Алкала де Енарес с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Alsa от Сарагоса до Алкала де Енарес
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сарагоса до Алкала де Енарес от bus.
съоръжения Alsa
wifi WiFi check
luggage Багаж check
bicycle Велосипед check

Сарагоса до Алкала де Енарес Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.22kg
Автобус
18.45kg
Полет
49.19kg
Кола
39.35kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Билет автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес е 33,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 33,74 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сарагоса до Алкала де Енарес е 33,74 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сарагоса и Алкала де Енарес от автобус?
Сарагоса до Алкала де Енарес е 245,94 km.
Колко време трае автобус между Сарагоса и Алкала де Енарес?
Сарагоса до Алкала де Енарес е средно 3 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Сарагоса до Алкала де Енарес има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Най-ранният автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес тръгва на 14:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Последният автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес тръгва на 14:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 33,74 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сарагоса до Алкала де Енарес?
Има средно 1 от Сарагоса до Алкала де Енарес.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сарагоса и Алкала де Енарес е 3 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Сарагоса към Алкала де Енарес?
Да, има директен автобус между Сарагоса и Алкала де Енарес.
Какви са емисиите на CO2 за Сарагоса до Алкала де Енарес от автобус?
Пътуването на автобус от Сарагоса до Алкала де Енарес създава 18.45kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сарагоса

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сарагоса

Международни маршрути от Сарагоса и близките райони

Други дестинации от Сарагоса

Други популярни маршрути