Намерете автобус от Сливен до Пловдив

Започва от
85,20 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Сливен до Пловдив с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Пловдив. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Сливен до Пловдив?

Когато пътувате от Сливен до Пловдив, можете да очаквате да платите средно около 67,98 лв.. Може да успеете да намерите цени до 5,24 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Сливен до Пловдив от Bus е 143 км и отнема 22 ч. 5 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 18:15 и последното на 18:15. Възможно е да пътувате от Сливен до Пловдив от Bus само за 5,24 лв. или за 85,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 38,74 лв.
Продължителност на пътуването 19 ч.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 38,74 лв.
Най-висока цена 85,28 лв.
Първо заминаване 18:15
Последно заминаване 18:15
Разстояние 143 km
Заминаване Сливен
Пристигане Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от Сливен до Пловдив

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  -1°
  Feb 08
  Още
  -3°
  Feb 09
  Още
  -3°
  Feb 10
  19.8
  -1°
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
38,78 лв.
Feb 04
Saturday
Още
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
Още
Feb 07
Tuesday
-1°
Още
Feb 08
Wednesday
-3°
Още
Feb 09
Thursday
-3°
Още

Най-доброто време за резервация на Сливен - Пловдив пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Сливен до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
40.755kg
Влак
2.002kg
Автобус
9.724kg
Кола
7.007kg

Настаняване, което може да харесате в Пловдив

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от Сливен до Пловдив с автобус?

Пътуването от Сливен до Пловдив обхваща разстояние от 143 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 22 ч. 5 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 45 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Сливен до Пловдив по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Сливен до Пловдив?

Първият заминаващ за деня от Сливен до Пловдив тръгва в 18:15, докато последния отпътуващ за деня е в 18:15. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Сливен и Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Пловдив?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сливен и Пловдив. Можете да започнете пътуването си в Сливен на спирки като Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Bus And Coach Station Sliven, Sliven and Сливен Централна автогара. Те се свързват със спирки, включително Plovdiv Bus Station Plovdiv-south, Hristo Botev Blvd 47, Sever, Plovdiv Sever, Plovdiv Bus And Coach Station Sever and Plovdiv Bus Station Plovdiv-sever, Dimitar Stambolov Street 2 в Пловдив. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сливен до Пловдив.

Колко ежедневни пътувания има от Сливен до Пловдив?

Точният брой на пътуванията от Сливен до Пловдив може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Distribusion. В особено натоварени дни може да има до 10 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Сливен до Пловдив. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Сливен до Пловдив варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване