Автобус Сливен - Пловдив цени от 20,76 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
20,76 лв.

Сливен до Пловдив с автобус

Пътуването от Сливен до Пловдив от автобус е 142,83 km и отнема 2 ч 55 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 18:15 ч. и последното на 18:15 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Пловдив от автобус само за 20,76 лв. или за 26,55 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,76 лв..

Най-ниската цена20,76 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 55 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена20,76 лв.
Най-висока цена26,55 лв.
Първо заминаване18:15 ч.
Последно заминаване18:15 ч.
Разстояние142,83 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеПловдив
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sliven до Plovdiv

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Сливен до Пловдив?

Билет за автобус от Сливен до Пловдив ще ви струва средно 23,68 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 20,76 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Сливен до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 23,68 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Сливен до Пловдив с автобус?

Средното време за пътуване е 2 ч 55 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 142,83 km от Сливен до Пловдив. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Пловдив да отнеме повече от 2 ч 55 мин. Пътуването от Сливен до Пловдив обхваща разстояние от 142,83 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 55 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 55 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Сливен до Пловдив по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Сливен до Пловдив?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Сливен до Пловдив, който тръгва в 18:15 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Сливен до Пловдив, който обикновено тръгва в 18:15 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Пловдив?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Те ви свързват със спирки, включително Plovdiv Central Train Station в Пловдив. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Пловдив, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Пловдив?

Маршрутът от Сливен до Пловдив се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Пловдив, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Plovdiv

Евтини билети за автобус от Сливен до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Plovdiv

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,79 лв. до 22,89 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 22% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сливен до Пловдив

Най-евтините автобусни билети Сливен - Пловдив могат да бъдат намерени само за 13,83 лв., ако имате късмет, или средно за 18,68 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,72 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с автобус

Когато пътувате до Пловдив с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Сливен до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Пловдив от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Сливен до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10kg
Автобус
10.71kg
Полет
28.57kg
Кола
22.85kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сливен до Пловдив?
Билет автобус от Сливен до Пловдив е 23,68 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,76 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Пловдив е 20,76 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Пловдив от автобус?
Сливен до Пловдив е 142,83 km.
Колко време трае автобус между Сливен и Пловдив?
Сливен до Пловдив е средно 2 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 55 мин.
Колко автобус на ден преминават от Сливен до Пловдив?
Сливен до Пловдив има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сливен до Пловдив?
Най-ранният автобус от Сливен до Пловдив тръгва на 18:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сливен до Пловдив?
Последният автобус от Сливен до Пловдив тръгва на 18:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 20,76 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Пловдив?
Има средно 2 от Сливен до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Пловдив от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сливен и Пловдив е 2 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Сливен към Пловдив?
Да, има директен автобус между Сливен и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Пловдив от автобус?
Пътуването на автобус от Сливен до Пловдив създава 10.71kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути