Автобус Благоевград - Пловдив цени от 23,56лв.

Започва от
23,56лв.
откривам

Благоевград до Пловдив с автобус

Пътуването от Благоевград до Пловдив от автобус е 137,0 km и отнема 5 ч.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:15 и последното на 14:20. Възможно е да пътувате от Благоевград до Пловдив от автобус само за 23,56лв. или за 27,65лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,56лв..

Най-добра цена 23,56лв.
Продължителност на пътуването 5 ч.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 23,56лв.
Най-висока цена 27,65лв.
Първо заминаване 09:15
Последно заминаване 14:20
Разстояние 137,0 km
Заминаване Благоевград
Пристигане Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Благоевград до Пловдив

  Sep 27
  Още
  23°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  25°
  Oct 01
  Още
  25°
  Oct 02
  Още
  20°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  25°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  25°
  Oct 09
  Още
  24°
  Oct 10
  Още
  21°
  Oct 11
  Още
  18°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
23°

Стигнете от Благоевград до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Благоевград до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Благоевград до Пловдив?

Най-евтините автобусни билети от Благоевград до Пловдив струват 23,44лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 26,63лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Благоевград до Пловдив.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Благоевград до Пловдив

 
Sep 27
сряда
23°
Още
Sep 28
четвъртък
23°
13,93лв.
Sep 29
петък
25°
Още
Sep 30
събота
25°
14,01лв.
Oct 01
неделя
25°
Още
Oct 02
понеделник
20°
Още
Oct 03
вторник
23°
Още
Евтини билети за от Благоевград до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Благоевград до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Благоевград до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Благоевград до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 22лв. до 28лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 19% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Благоевград до Пловдив

Най-евтините автобусни билети Благоевград - Пловдив могат да бъдат намерени само за 16лв., ако имате късмет, или средно за 23лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с автобус

Когато пътувате до Пловдив с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Благоевград до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Благоевград до Пловдив от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Благоевград до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.9kg
Автобус
12.5kg
Полет
501.4kg
Кола
48.4kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Благоевград до Пловдив?
Билет автобус от Благоевград до Пловдив е 25,61лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,56лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Благоевград до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Благоевград до Пловдив е 23,56лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Благоевград и Пловдив от автобус?
Благоевград до Пловдив е 137,0 km.
Колко време трае автобус между Благоевград и Пловдив?
Благоевград до Пловдив е средно 5 ч. 34 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч..
Какви компании работят от Благоевград до Пловдив?
Благоевград до Пловдив се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Благоевград до Пловдив?
Благоевград до Пловдив има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Благоевград до Пловдив?
Най-ранният автобус от Благоевград до Пловдив тръгва на 09:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Благоевград до Пловдив?
Последният автобус от Благоевград до Пловдив тръгва на 14:20. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Благоевград до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 23,56лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Благоевград до Пловдив?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Благоевград, за да отидете до Пловдив. Можете да преминете от Blagoevgrad Bus Stop, Boulevard Sveti Dimitar Solunski 12, Blagoevgrad Bus Station and Sveti Dimitar Solunski и можете да стигнете до Plovdiv Bus Station Plovdiv-sever, Dimitar Stambolov St 2, Plovdiv Bus Station Plovdiv-south, Hristo Botev Blvd 47, North Bus Station and Sever.
Кое е най-бързото време за пътуване между Благоевград до Пловдив от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Благоевград и Пловдив е 5 ч..
Има ли директен автобус от Благоевград към Пловдив?
Да, има директен автобус между Благоевград и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Благоевград до Пловдив от автобус?
Пътуването на автобус от Благоевград до Пловдив създава 12.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Благоевград

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Благоевград

Международни маршрути от Благоевград и близките райони

Други дестинации от Благоевград

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути