Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Благоевград до Пловдив

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

откривам

Стигнете от Благоевград до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Благоевград до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Благоевград да се Пловдив с автобус

разстояние 137 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Благоевград - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Arda - Tur National-logo
Arda - Tur National
директен
Времетраене: 3 ч. 30 мин.
Благоевград - Централна автогара Пловдив
23:00 - 02:30
27,38 лв.

Колко време отнема да се стигне от Благоевград до Пловдив с автобус?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 137 km от Благоевград до Пловдив. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Благоевград до Пловдив да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Благоевград до Пловдив?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Благоевград до Пловдив, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Благоевград to Пловдив

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Благоевград до Пловдив с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Благоевград от следните спирки: Благоевград. Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Централна автогара Пловдив. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пловдив.

Колко пътувания от Благоевград до Пловдив има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Благоевград до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback