Автобус Пазарджик - Пловдив цени от 4,99 лв.

Започва от
4,99 лв.

Пазарджик до Пловдив с автобус

Пътуването от Пазарджик до Пловдив от автобус е 34,82 km и отнема 0 ч 40 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 18:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Пловдив от автобус само за 4,99 лв. или за 8,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,99 лв..

Най-ниската цена4,99 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 40 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена4,99 лв.
Най-висока цена8,86 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване18:00 ч.
Разстояние34,82 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеПловдив
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Пазарджик до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пазарджик до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пазарджик до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Пазарджик до Пловдив с автобус?

Когато пътувате от Пазарджик до Пловдив, можете да очаквате да платите средно около 6,93 лв.. Може да успеете да намерите цени до 4,99 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пазарджик до Пловдив. Средно обаче ще платите около 6,93 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пазарджик до Пловдив с автобус?

Средното време за пътуване е 0 ч 40 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 34,82 km от Пазарджик до Пловдив. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пазарджик до Пловдив да отнеме повече от 0 ч 40 мин. Пътуването между Пазарджик и Пловдив продължава около 34,82 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 40 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 40 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пазарджик до Пловдив възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Пазарджик до Пловдив?

Първият заминаващ за деня от Пазарджик до Пловдив тръгва в 08:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 18:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пазарджик и Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Пазарджик до Пловдив тръгва в 08:00 ч., докато последният отпътува в 18:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пазарджик и Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пазарджик до Пловдив?

Можете да тръгнете от Пазарджик на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пазарджик и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Пазарджик до Пловдив се извършват всеки ден?

Средно има 7 заминаващи ежедневно от Пазарджик до Пловдив. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 7 заминаващи от Пазарджик, които пътуват директно до Пловдив. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Пазарджик до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 4,99 лв. до 5,22 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 4% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пазарджик до Пловдив

Най-евтините автобусни билети Пазарджик - Пловдив могат да бъдат намерени само за 4,01 лв., ако имате късмет, или средно за 4,85 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,42 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с автобус

Когато пътувате до Пловдив с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Пазарджик до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Пловдив от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Пазарджик до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.44kg
Автобус
2.61kg
Полет
6.96kg
Кола
5.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пазарджик до Пловдив?
Билет автобус от Пазарджик до Пловдив е 6,93 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Пловдив е 4,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Пловдив от автобус?
Пазарджик до Пловдив е 34,82 km.
Колко време трае автобус между Пазарджик и Пловдив?
Пазарджик до Пловдив е средно 0 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 40 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пазарджик до Пловдив?
Пазарджик до Пловдив има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пазарджик до Пловдив?
Най-ранният автобус от Пазарджик до Пловдив тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пазарджик до Пловдив?
Последният автобус от Пазарджик до Пловдив тръгва на 18:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 4,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пазарджик до Пловдив?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Пазарджик, за да отидете до Пловдив. Можете да преминете от Гара Пазарджик (Gara Pazardzhik) and Pazardzhik Bus Station и можете да стигнете до Plovdiv Central Train Station.
Колко директни връзки преминават от Пазарджик до Пловдив?
Има средно 7 от Пазарджик до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Пловдив от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пазарджик и Пловдив е 0 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Пазарджик към Пловдив?
Да, има директен автобус между Пазарджик и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Пловдив от автобус?
Пътуването на автобус от Пазарджик до Пловдив създава 2.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути