Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Черноморец до Пловдив

Тръгване от
20,03 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Черноморец до Пловдив

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Черноморец до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Черноморец до Пловдив?

Цените на автобусните билети от Черноморец до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Черноморец до Пловдив ще струват 20,03 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 21,26 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Черноморец да се Пловдив с автобус

Най-добра цена 20,09 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 4 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 13:26
Последно отпътуване 13:26
разстояние 240 km
Заминаване Черноморец
Пристигане Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat - S, Karat-S (Карат-С)

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
4
Минимална цена
20,03 лв.
Максимална цена
25,05 лв.

Черноморец - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Черноморец до Пловдив с автобус?

За да стигнете по-бързо от Черноморец до Пловдив, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Черноморец и Пловдив ще завършат пътуването през 4 ч. 15 мин.. Средно ще ви отнеме около 5 ч. 4 мин., за да пътувате 240 km между Черноморец и Пловдив.

В колко часа са заминаващите от Черноморец до Пловдив?

Първото пътуване за деня тръгва от Черноморец в 13:26. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 13:26. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Черноморец и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Черноморец до Пловдив?

В Черноморец спирките за заминаване включват Chernomorets Chernomorets Bus Station, ul. Sveti Nikola, Chernomorets, Chernomorets Bus stop, Oborishte St, Chernomorets Bus Station and Chernomorets Chernomorets bus station, Sveti Nikola St 34. Когато пристигнете в Пловдив, може да успеете да слезете на спирки като Plovdiv Bus Station Plovdiv-Sever, Dimitar Stambolov Street 2, Train Station, Plovdiv Plovdiv central railway station, Hristo Botev Blvd 46, Sever, Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47 and Plovdiv Bus and Coach Station Sever. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Черноморец до Пловдив?

Точният брой на пътуванията от Черноморец до Пловдив може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat - S and Karat-S (Карат-С). В особено натоварени дни може да има до 3 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Черноморец до Пловдив. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Черноморец до Пловдив варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване