Намерете автобус от Черноморец до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,09 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 22 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 14:23
Последно отпътуване 23:05
разстояние 240 km

Намерете вашите автобусни връзки от Черноморец до Пловдив на virail

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Черноморец до Пловдив.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Черноморец до Пловдив?

Автобусните билети от Черноморец до Пловдив струват средно 40,07 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Черноморец до Пловдив само за 20,09 лв..

Автобуси от Черноморец до Пловдив

За кога са планирани автобусите по линията Черноморец - Пловдив?

Средната продължителност на пътуването е 8 ч. 22 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Пловдив за :4 ч. 15 мин.. Първият автобус е насрочен за 14:23, а последният за 23:05.

За сравнително кратки пътувания като това от Черноморец до Пловдив, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Пловдив от Черноморец с автобус?

Ако искате да пътувате от Черноморец до Пловдив с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 5 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Пловдив в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Черноморец до Пловдив с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 5 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.