Намерете автобус от Стара Загора до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,49 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 18:30
Последно отпътуване 04:00
разстояние 80 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Стара Загора до Пловдив

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Стара Загора до Пловдив в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Стара Загора до Пловдив?

Автобусните билети от Стара Загора до Пловдив струват средно 8,19 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Стара Загора до Пловдив само за 7,47 лв..

Цена на билет - всеки ден

7,49 лв. 7,49 лв. 7,49 лв. 7,51 лв. 7,51 лв. 7,51 лв. Още

Автобуси от Стара Загора до Пловдив

В колко часа са автобусите за Пловдив?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Стара Загора е в 10:00, докато последният автобус е в 04:00. Пътуването отнема средно 1 ч. 30 мин., но може и да продължи :1 ч. 10 мин. с най-бързите връзки.

Имайки предвид краткото разстояние между Стара Загора и Пловдив, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Пловдив от Стара Загора с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Стара Загора до Пловдив с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Стара Загора до Пловдив с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.