Намерете автобус от Ямбол до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,78 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 40 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 07:00
разстояние 79 km

С автобус от Ямбол до Бургас: с virail е по-лесно

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Ямбол до Бургас е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Ямбол до Бургас?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Ямбол до Бургас от 9,72 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Ямбол до Бургас струват около 10,95 лв..

Цена на билет - всеки ден

Още 9,78 лв. Още 9,82 лв. 9,78 лв. Още Още

Автобуси от Ямбол до Бургас

Кога заминават първите и последните автобуси от Ямбол до Бургас?

Първият автобус до Бургас тръгва в 07:00, докато последният е насрочен за 07:00. Пътуването отнема средно 2 ч. 40 мин., но най-бързите връзки отнемат само :1 ч. 15 мин..

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Ямбол до Бургас, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко автобусни връзки има от Ямбол до Бургас всеки ден?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до Бургас с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до Бургас с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.