Намерете автобус от Ямбол до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,80 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 40 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 07:00
разстояние 79 km

С автобус от Ямбол до Бургас: с virail е по-лесно

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Ямбол до Бургас е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Ямбол до Бургас?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Ямбол до Бургас от 9,72 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Ямбол до Бургас струват около 9,80 лв..

Цена на билет - всеки ден

9,80 лв. 9,80 лв. 9,80 лв. Още Още Още Още

Автобуси от Ямбол до Бургас

Кога заминават първите и последните автобуси от Ямбол до Бургас?

Първият автобус до Бургас тръгва в 07:00, докато последният е насрочен за 07:00. Пътуването отнема средно 2 ч. 40 мин., но най-бързите връзки отнемат само :1 ч. 15 мин..

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Ямбол до Бургас, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко автобусни връзки има от Ямбол до Бургас всеки ден?

1.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до Бургас с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

1.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до Бургас с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.